Huis > H > Hoe Kan Ik Bixby Gebruiken?

Hoe kan ik Bixby gebruiken?

Om te praten met Bixby, druk en houd de zijknop ingedrukt, of zeg "Hi, Bixby!" als je Voice-wake up hebt ingesteld.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je een iMac als tweede scherm gebruiken?

Meerdere iMacs kunnen worden gebruikt als beeldscherm. Daartoe moet elke iMac rechtstreeks worden aangesloten op een Thunderbolt-poort op de andere Mac. Command-F2 kan worden ingedrukt op het toetsenbord van de iMac. Het bureaublad van de andere Mac wordt dan getoond.

Welke taal is Bixby?

Bixby is sinds begin 2017 op Samsung-smartphones te vinden, en werd geïntroduceerd met de Galaxy S8. Toen was het stemgestuurde hulpje slechts beschikbaar in twee talen: Engels en Koreaans. Onlangs maakte Samsung bekend dat er verschillende nieuwe talen toegevoegd worden: Frans, Duits, Italiaans en Spaans. Waarom werkt Bixby niet? instellingen > Apps > zoek op Bixby. Klik op alles van Bixby > gedwongen stoppen daarna Opslag > Cache legen en gegevens wissen. Doe dit voor alle bixby apps. Herstart je toestel hierna en probeer de knop eens in te drukken, als het goed is moet je bixby opnieuw instellen nu.

Bovendien, hoe reset ik mijn samsung a51?

Er zijn een paar manieren om uw Samsung A51 te resetten:
1. Selecteer in het instellingenmenu "Back-up en reset".
2. Selecteer "Fabrieksgegevens resetten."
3. Selecteer "Apparaat resetten."
4. Voer uw pincode of wachtwoord in als daarom wordt gevraagd.
5. Selecteer "Alles wissen."
6. Wacht tot de reset is voltooid.
U kunt uw toestel ook resetten vanuit het herstelmenu:
1. Schakel uw toestel uit.
2. Houd de knoppen Volume omhoog, Power en Bixby tegelijkertijd ingedrukt.
3. Wanneer het Android-logo verschijnt, laat u de knoppen los.
4. Selecteer in het herstelmenu "Gegevens wissen/fabrieksreset."
5. Selecteer "Ja - alle gegevens wissen."
6. Wacht tot de reset is voltooid. Wat dit betreft, hoe zet je internet uit op samsung? Aangenomen dat u wilt weten hoe u de internetverbinding op een Samsung-apparaat kunt uitschakelen:
1. Open de app Instellingen.
2. Tik op Verbindingen.
3. Tik op Gegevensgebruik.
4. Tik op het menu met 3 puntjes.
5. Tik op Schakel mobiele gegevens uit.

Gerelateerde artikelen

Kun je twee simkaarten tegelijk gebruiken?

Een paar simkaarten. De naam zegt het al. Je hebt twee simkaarten die hetzelfde nummer en telefoonnummer hebben. Deze twee kaarten kun je in twee verschillende telefoons of tablets plaatsen.

Hoe maak je een Samsung A51 open?

De lijm van de Samsung Galaxy A51 is erg sterk. Je kunt een föhn of een warmtepistool gebruiken als het je niet lukt om het toestel open te krijgen met de iOpener. Wees echter wel voorzichtig dat je je telefoon niet oververhit—het AMOLED-scherm en de batterij zijn erg gevoelig voor warmteschade. Wat gebeurt er als je een harde reset doet? Opgelet: een hard reset zorgt er bij een Android-smartphone voor dat alles op je toestel wordt verwijderd! Je gaat namelijk terug naar de fabrieksinstellingen. Eigenlijk is dit dus de laatste oplossing, als je smartphone is vastgelopen.

En nog een vraag, wat moet je doen als je iphone niet meer uit gaat?

Druk kort op de volume-omhoogknop, druk kort op de volume-omlaagknop en houd vervolgens de zijknop ingedrukt. Laat de knop los wanneer het Apple logo verschijnt. Waar zit de Bixby-knop a50? De Bixby-knop bevindt zich aan de zijkant van het toestel, onder de volume-knoppen.

Hoe zet je Bixby uit op tv?

Om Bixby op de televisie uit te schakelen, moet u naar het menu 'Instellingen' -> 'Algemeen' -> 'Stemassistent' gaan en daar de optie 'Bixby uitschakelen' selecteren.

Door Gasperoni

Vergelijkbare artikelen

Hoe stel ik Bixby in het Nederlands? :: Hoe zet ik Bixby uit op mijn telefoon?
Handige links