Huis > H > Hoe Maak Je Een Kruisverwijzing In Word?

Hoe maak je een kruisverwijzing in Word?

Klik op het tabblad Invoegen op Kruisverwijzing. Klik in het vak Verwijzingstype op de vervolgkeuzelijst om het item te kiezen waarnaar u een koppeling wilt maken. De lijst met beschikbare items is afhankelijk van het type item (kop, paginanummer enzovoort) waarnaar u een koppeling maakt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Je kunt ook vragen hoe moet je een bladwijzer maken?

Bladwijzer maken (Android)

  1. Open de app Chrome.
  2. Ga naar de site waarvan u een Bladwijzer wilt maken.
  3. Tik rechtsboven op het pictogram met de drie puntjes.
  4. Tik bovenaan op het icoon van een ster.
Hoe werkt een bladwijzer? Een bookmark is een bewaarde webpagina in een internetprogramma (browser). Bookmark is Engels voor 'bladwijzer' en wordt in bepaalde browsers 'favoriet' genoemd. Ook in een (Word-)document kunt u 'bookmark' tegenkomen. Het is dan een plaatsaanduiding in het document waar snel naartoe 'gesprongen' kan worden.

En nog een vraag, hoe krijg ik de bladwijzer weg?

Om een bladwijzer uit uw webbrowser te verwijderen, moet u de bladwijzerbeheerder openen. Deze vindt u meestal in het menu Instellingen of Opties van uw browser. Zodra u het bladwijzerbeheer hebt geopend, moet u de bladwijzer kunnen verwijderen door deze te selecteren en op de knop Verwijderen te klikken. Mensen vragen ook: hoe figurenlijst maken? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het kan variƫren afhankelijk van welke software je gebruikt en welk type figuren je wilt maken. Enkele tips voor het maken van een cijferlijst kunnen echter zijn:
- begin met het maken van een lijst van alle figuren die je wilt opnemen, samen met alle relevante details zoals de titel, auteur, datum, enz.
Bepaal vervolgens in welke volgorde u de figuren wilt opnemen.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

En nog een vraag, hoe verwijzen in word?

Klik aan het einde van de zin of woordgroep die u wilt citeren en klik vervolgens op het tabblad Verwijzingen in de groep Bronvermeldingen en bibliografie maken op Bronvermeldingen invoegen. Selecteer de gewenste bronvermelding in de lijst met bronvermeldingen onder Bronvermelding invoegen. Dienovereenkomstig, hoe maak je een bladwijzer in word? Een bladwijzer toevoegen aan een locatie

  1. Selecteer de tekst, afbeelding of locatie in het document waarvoor u een bladwijzer wilt toevoegen.
  2. Klik op Invoegen > Bladwijzer.
  3. Typ onder Bladwijzernaameen naam en klik op Toevoegen. Opmerking: Bladwijzernamen moeten beginnen met een letter.

Dienovereenkomstig, wat is een bookmarkbalk?

Als je de bookmarkbalk gebruikt, kun je je bookmarks in de gewenste volgorde slepen. Open Chrome op je computer. Bookmarkmanager. Vervolgens, hoe voeg je een bladwijzer toe? Om een bladwijzer toe te voegen, ga je naar het tabblad "Bladwijzers" in je browser. Klik op "Nieuwe bladwijzer" en voer de naam en URL in van de website die je wilt opslaan. Klik op "OK" om de bladwijzer toe te voegen.

Wat betekent een bookmark?

Een bladwijzer is een opgeslagen link naar een pagina of een bestand. Als je een bladwijzer aanmaakt, kun je later eenvoudig terugkeren naar de pagina of het bestand.

Door Studner

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik mijn favoriete pagina's? :: Waar vind ik bladwijzers op ipad?
Handige links