Huis > H > Hoe Verander Je Secties In Word?

Hoe verander je secties in Word?

Een sectie-einde invoegen

  1. Selecteer waar u een nieuwe sectie wilt beginnen.
  2. Ga naar Indeling > enkies vervolgens het type sectie-break dat u wilt gebruiken. Volgende pagina De nieuwe sectie begint op de volgende pagina. Doorlopend De nieuwe sectie begint op dezelfde pagina.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

Dus, hoe laat je de paginanummering doorlopen?

Klik met de rechtermuisknop op een pagina in een sectie en selecteer vervolgens Paginanummers > Opmaak paginanummers. Voer een van de volgende handelingen uit: Als u wilt doorgaan met de paginanummering uit de vorige sectie, selecteert u Doorgaan vanaf de vorige sectie. En nog een vraag, hoe paginanummering pas later beginnen? Stap 1: Klik in je document op de pagina waar jij de paginanummering wil laten beginnen. Stap 2: Je moet nu een 'sectie-einde' invoegen op deze pagina. Klik in de balk boven in je scherm op 'indeling'. Ga in dat menu naar 'eindemarkeringen' en klik daarbinnen op 'volgende pagina'.

Hoe maak je een lijst met meerdere niveaus in Word?

Bij het maken van een lijst met meerdere niveaus in Word moet u met een paar dingen rekening houden. Bepaal eerst wat voor soort lijst u wilt maken. Er zijn drie hoofdtypen lijsten: ongeordende, geordende en geneste lijsten. Ongeordende lijsten worden meestal gebruikt voor items die niet in een specifieke volgorde hoeven te staan, zoals een lijst met ingrediƫnten. Geordende lijsten worden gebruikt voor items die in een specifieke volgorde moeten staan, zoals een lijst met stappen. Geneste lijsten worden gebruikt wanneer u items hebt die gegroepeerd zijn, zoals een lijst met subcategorieƫn.
Als je besloten hebt wat voor soort lijst je wilt maken, kun je beginnen met het maken van je lijst. Om een ongeordende lijst te maken, typ je elk item op zijn eigen regel. Om een geordende lijst te maken, typ je elk item op zijn eigen regel en laat je het voorafgaan door een cijfer of letter. Om een geneste lijst te maken, typt u elk item op zijn eigen regel en laat u het inspringen.
U kunt ook extra niveaus aan uw lijsten toevoegen met behulp van de tab-toets. Om een nieuw niveau toe te voegen aan een niet-geordende lijst, drukt u op de tab-toets voordat u het nieuwe item typt. Om een nieuw niveau toe te voegen aan een geordende lijst, typ je het nieuwe item en druk je op de tab-toets voordat je het nummer of de letter toevoegt. Als u een nieuw niveau wilt toevoegen aan een geneste lijst, laat u het nieuwe item inspringen door op de tab-toets te drukken. Bovendien, hoe secties verwijderen? Er zijn een paar manieren om secties in een document te verwijderen:
1. Selecteer de sectie die u wilt verwijderen en druk op de toets Delete.
2. Rechtsklik op de sectie en selecteer Verwijderen in het menu.
3. Ga naar het tabblad Lay-out en klik op de knop Verwijderen in de groep Secties.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Mensen vragen ook: kan sectie-einde niet verwijderen?

Sectie-einde verwijderen

Om een sectie-einde te verwijderen zorg je dat je de Opmaakmarkeringen hebt weergegeven. Vervolgens zoek je het te verwijderen sectie-einde op, ga je hiervoor staan en druk je (op je toetsenbord) op Delete.
Mensen vragen ook: hoe paginanummering aanpassen? Ga naar Koptekst en voettekst > Paginanummer > Opmaak paginanummers om de opmaak te kiezen of om het beginnummer te wijzigen. Als u de nummeringsstijl wilt wijzigen, selecteert u een andere stijl bij Nummering.

Heeft de inhoudsopgave een paginanummer?

In de inhoudsopgave, in het Engels table of contents en door onze zuiderburen inhoudstafel genoemd, som je alle hoofdstukken van je scriptie op en vermeld je daarbij het paginanummer. Bovendien, waar moet de paginanummering beginnen? De pagina-nummering moet beginnen met de titelpagina.

Hoe maak je een automatische inhoudsopgave?

Een automatische inhoudsopgave aanmaken kan op verschillende manieren. In sommige tekstverwerker is het mogelijk om direct een automatische inhoudsopgave aan te maken. Dit doe je dan door de optie 'inhoudsopgave' aan te klikken en vervolgens de juiste opties te selecteren.
In andere tekstverwerkers moet je eerst de titels en subtitles markeren die in de inhoudsopgave moeten komen. Dit kan bijvoorbeeld door de titels en subtitles vetgedrukt of onderlijnd weer te geven. Nadat je de titels en subtitles hebt gemarkeerd, moet je op 'inhoudsopgave' klikken en de juiste opties selecteren.

Door Tumer

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een lijst in Word? :: Hoe verwijder je een lege pagina in Word Mac?
Handige links