Huis > I > Is Er Een Storing Bij Apple?

Is er een storing bij Apple?

Eerdere storingen in 2021

Op was er een storing gaande bij diverse Apple-diensten, zo was te lezen op de pagina van de systeemstatus. Er was een storing bij de App Store en Mac App Store en andere iCloud-deinsten als Game Center, iCloud Drive, iCloud Mail en iMessage hebben last van een probleem.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Wat betekent Er heeft zich een fout voorgedaan bij de verbinding met de Apple ID server?

Zorg ervoor dat het apparaat is verbonden met het internet

Als andere apparaten ook geen verbinding krijgen met het internet, stelt u uw router opnieuw in door deze uit en weer aan te zetten. Als u dan nog steeds geen verbinding kunt maken met uw wifinetwerk, neemt u contact op met uw internetaanbieder voor meer hulp.
Mensen vragen ook: hoe lang duurt ipad herstelmodus? Uw computer probeert de software opnieuw te installeren zonder uw gegevens te wissen. Wacht tot uw computer de software voor uw iPad heeft gedownload. Als het downloaden langer duurt dan 15 minuten en uw iPad het scherm van de herstelmodus verlaat, wacht u tot het downloaden is voltooid en herhaalt u vervolgens stap 3.

Wat is een foutcode?

Een foutcode is een code die wordt gegenereerd wanneer zich een fout voordoet. Foutcodes worden gewoonlijk gebruikt om de bron van de fout te helpen identificeren en aanvullende informatie over de fout te verstrekken. Wat is foutcode 36? Foutcode 36 is een foutcode die duidt op een probleem met de hardwaresnelheid van de computer. Het kan ook wijzen op een probleem met de geheugencontrole of het BIOS.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en Belgiƫ een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Dus, wat moet je doen als je iphone niet meer reageert?

Om de iPhone X, iPhone XS, iPhone XR of een iPhone 11-, iPhone 12- of iPhone 13-model geforceerd opnieuw op te starten, voer je de volgende stappen uit: Druk kort op de volume-omhoogknop, druk kort op de volume-omlaagknop en houd vervolgens de zijknop ingedrukt. Laat de knop los wanneer het Apple logo verschijnt. Waarom doet Apple TV het niet? Een Apple TV herstarten

Als uw Apple TV niet meer reageert, kunt u hem met de afstandsbediening herstarten: Met uw Siri Remote (2e generatie) of Apple TV Remote (2e generatie):* houd de knoppen 'Terug' en 'TV/Bedieningspaneel' ingedrukt. Laat los zodra het statuslampje op het apparaat begint te knipperen.

Is er storing bij Apple pay?

Als laatste kun je checken of er een storing is met Apple Pay. De storing kan ook liggen bij pinapparaten. Controleer hier of er bij Apple sprake is van een storing. Is dat niet het geval, informeer dan bij de winkelier of bank of er bij het pinapparaat sprake is van een storing. Bovendien, waarom vraagt ipad steeds om apple id? Er zijn een aantal redenen waarom je iPad je steeds om je Apple ID vraagt. Het kan zijn dat je apparaat niet goed is geconfigureerd, dat er iets mis is met je Apple ID-account of dat er een probleem is met de servers van Apple. Om erachter te komen wat de exacte oorzaak is, kun je de volgende stappen ondernemen:
1. Controleer of je iPad de juiste instellingen heeft. Ga hiervoor naar de instellingen-app en kies 'iTunes & App Store'. Controleer of de optie 'Inloggen met Apple ID' is ingeschakeld.
2. Probeer je Apple ID te resetten. Ga hiervoor naar de website van Apple en kies 'Wachtwoord resetten'. Volg de instructies op het scherm om een nieuw wachtwoord aan te maken.
3. Neem contact op met de klantenservice van Apple. Als je problemen blijft ervaren, kun je contact opnemen met de klantenservice van Apple. Zij kunnen je verder helpen.

Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik mijn apple id instellingen niet bijwerken?

De Apple ID is een unieke identificatie die wordt gebruikt om toegang te krijgen tot Apple-diensten, zoals de App Store, iCloud, enzovoort. De ID wordt gebruikt om de toegang tot deze diensten te beveiligen en ervoor te zorgen dat alleen de juiste persoon toegang heeft tot de gebruikersaccount.

Door Uzziel

Vergelijkbare artikelen

Kan identiteit niet verifieren Apple ID? :: Kan geen verbinding maken met Play Store?
Handige links