Huis > W > Waarom Moet Je Af En Toe De Cache Van Je Browser Wissen?

Waarom moet je af en toe de cache van je browser wissen?

Door alle cache bestanden te wissen zal de website de laatste versie van de server ophalen zodat u weer de actuele informatie te zien krijgt op uw computer. Hieronder vind je de nodige instructies om de cache te wissen in de meest gebruikte browsers.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Men kan zich ook afvragen: wat is een cache legen?

In deze blog leggen we uit wat er bij caching gebeurt en hoe je je cache kan legen. Caching is een manier om tijdelijk gegevens of bestanden op te slaan. Met caching worden er kopieën van je website of applicatie bewaard en hoeft de computer de gegevens niet opnieuw te genereren of te downloaden. Trouwens, hoe cache legen chrome? In Chrome

  1. Open Chrome op uw computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer .
  3. Klik op Meer hulpprogramma's. Browsegegevens wissen.
  4. Kies bovenaan een periode.
  5. Klik op de selectievakjes naast 'Cookies en andere sitegegevens' en 'Gecachte afbeeldingen en bestanden'.
  6. Klik op Gegevens wissen.

Dienovereenkomstig, wat gebeurt er als je cache wist op spotify?

Als je je cache op Spotify leegmaakt, worden al je lokale bestanden van je apparaat verwijderd. Dit betekent dat als je offline tracks hebt, deze niet langer voor je beschikbaar zijn. Daarnaast worden ook alle afspeellijsten die je hebt aangemaakt verwijderd. Daarvan, waar vind ik de map tijdelijke internetbestanden? De map tijdelijke internetbestanden is een map die uw webbrowser gebruikt om versies van websites die u hebt bezocht in de cache op te slaan. De map bevindt zich meestal in de map van uw gebruikersprofiel.
Om de map met tijdelijke internetbestanden in Windows 10 te vinden, kunt u de Verkenner gebruiken. Open hiervoor de Verkenner en klik vervolgens op het tabblad Beeld. In het tabblad Beeld klikt u op de knop Opties. Hierdoor wordt het dialoogvenster Mapopties geopend. In het dialoogvenster Mapopties klikt u op het tabblad Beeld. Scroll in de sectie Geavanceerde instellingen naar beneden naar de sectie Bestanden en mappen en zoek de optie Verborgen bestanden en mappen weergeven. Schakel deze optie in en klik op OK.
Nu u de optie voor het tonen van verborgen bestanden en mappen hebt ingeschakeld, zou u de map met tijdelijke internetbestanden in uw gebruikersprofielmap moeten kunnen zien.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoe verwijder ik cookies en tijdelijke bestanden?

Cache wissen Google Chrome

  1. Klik in Google Chrome rechts bovenaan in de menubalk op de instellingen (3 blokjes onder elkaar)
  2. Klik op Geschiedenis.
  3. Klik op Browsergegevens wissen.
  4. Vink de gewenste opties aan of uit.
  5. Klik vervolgens op de knop "Browsergegevens wissen".
Bovendien, waar vind ik de map tijdelijke bestanden? Het tijdelijke bestand dat wordt gemaakt wanneer Word automatisch opslaan uitvoert, wordt opgeslagen in de map Temp, tenzij er geen geldige map Temp is. In dit geval slaat Word het tijdelijke bestand op in dezelfde map als waar het document wordt opgeslagen.

Hoe ruim je WhatsApp op?

Opslag beheren

  1. Open WhatsApp.
  2. Navigeer naar 'Instellingen'
  3. Selecteer 'Data- en opslaggebruik'
  4. Ga naar 'Opslag in gebruik'.
  5. Kies vervolgens het gesprek dat je wilt opschonen.
  6. Klik onderaan op 'Beheer…'
  7. Beslis zelf hoe je het gesprek wil opschonen.
En nog een vraag, hoe maak je je telefoon helemaal leeg? Als je wilt dat er geen gegevens meer op je telefoon staan, je kunt je telefoon 'factory resetten'. Dit doe je door naar de instellingen van je telefoon te gaan, dan naar 'Algemeen', en vervolgens naar 'Herstel'. Daar kun je kiezen om je telefoon te resetten naar de fabrieksinstellingen.

En nog een vraag, wat is de beste cleaner voor android?

Als je een schoonmaker voor Android wilt, is CCleaner een goede keuze. Het werkt door junk-bestanden op te ruimen en de prestaties van je apparaat te verbeteren.

Door Letch

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent app cache? :: Wat is wachten op cache?
Handige links