Huis > W > Wat Betekent App Cache?

Wat betekent app cache?

Cache is gegevens die tijdelijk in het telefoongeheugen worden opgeslagen wanneer u apps op uw mobiele telefoon gebruikt. Elke app heeft zijn eigen cachebestand en neemt wat opslagruimte in beslag. Het wissen van die cache is een geweldige manier om de ruimte op uw apparaat tijdelijk vrij te maken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Hoe haal je alles van je Samsung af?

Check 3.Fabrieksgegevens herstellen vanuit Instellingen

  1. Stap 1. Ga naar Instellingen en navigeer naar Algemeen beheer.
  2. Stap 2. Selecteer Resetten.
  3. Stap 3. Kies Fabrieksgegevens herstellen.
  4. Stap 4. Nadat je de details voor Fabrieksgegevens herstellen hebt bevestigd, tik je op Resetten.
  5. Stap 5. Tik op Alles verwijderen.
Mensen vragen ook: hoe zeg je cache? (Een cache (spreek uit) kashj) is een geheugen in een computer dat sneller toegankelijk is dan waar de gegevens eigenlijk opgeslagen zijn.

Hoe cache legen Windows 10?

Het Windows 10-besturingssysteem bevat een ingebouwd hulpprogramma voor het wissen van de cache, dat te vinden is in de app Instellingen. Om het hulpprogramma te openen, opent u de app Instellingen en navigeert u naar de sectie "Systeem". Selecteer in de sectie "Systeem" de optie "Opslag".
In de sectie "Opslag" ziet u een lijst met alle locaties op uw computer waar gegevens zijn opgeslagen. Selecteer de locatie waarvoor u de cache wilt wissen en selecteer vervolgens de knop "Cache wissen".
Als u de cache voor alle locaties tegelijk wilt wissen, selecteert u de knop "Alle caches wissen". Hierdoor worden alle gegevens in de cache van uw computer verwijderd. Dit in overweging nemend, wat is wachten op cache? Wanneer een webpagina voor het eerst wordt geladen, zoekt de browser naar bestanden die hij bij eerdere bezoeken aan die pagina in de cache heeft opgeslagen. Als de browser bestanden in de cache vindt, laadt hij ze in plaats van ze van de server op te halen. Dit versnelt het laden van de pagina, omdat de browser niet hoeft te wachten tot de server reageert.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Waarom moet je af en toe de cache van je browser wissen?

Door alle cache bestanden te wissen zal de website de laatste versie van de server ophalen zodat u weer de actuele informatie te zien krijgt op uw computer. Hieronder vind je de nodige instructies om de cache te wissen in de meest gebruikte browsers. Men kan zich ook afvragen: wat gebeurt er als je cache wist op spotify? Tik op Cache verwijderen.

Hiermee worden uw gecodeerde downloads niet verwijderd, maar het besturingssysteem van uw telefoon zou het verwijderen en volumebeheer van die bestanden al automatisch moeten afhandelen.

Wat staat er in het cachegeheugen?

Mocht je de cache willen leegmaken of de data helemaal willen verwijderen, ga dan naar Instellingen / Opslagruimte en druk op Ruimte vrijmaken. De telefoon of tablet kan dan laten zien welke tijdelijke bestanden meteen weg kunnen. Hoe verwijder je cache geheugen iPhone? Om de cachegeheugen van je iPhone te wissen, volg je de onderstaande stappen:
1. Ga naar de "Instellingen" app en tik vervolgens op "Algemeen".
2. Tik op "iPhone opschonen".
3. Tik vervolgens op "Cache wissen".

Dit in overweging nemend, waar staat de cache van chrome?

Chrome slaat twee soorten cache op:
Browser cache: dit zijn tijdelijke bestanden die door websites worden aangemaakt om pagina's sneller te laten laden. De cache wordt opgeslagen in een map op je computer.
DNS cache: dit is een lijst met recente DNS-zoekopdrachten die je computer heeft uitgevoerd. DNS staat voor Domain Name System en is verantwoordelijk voor het vertalen van website-adressen naar IP-adressen. De cache wordt opgeslagen in de map 'hosts' op je computer.

Door Aholah Spitznogle

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik tijdelijke internetbestanden wissen? :: Waarom moet je af en toe de cache van je browser wissen?
Handige links