Huis > W > Waarom Cc In Mail?

Waarom CC in mail?

CC: kopie ter informatie

E-mailadressen die achter 'CC' staan, krijgen een kopie van het mailbericht. Zet hier de personen die op de hoogte moeten zijn van de inhoud van de mail, maar waarvan u niet per se een reactie nodig hebt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Trouwens, wat betekent cc en bcc bij mail?

Je kunt een e-mail ook als cc (kopie) of bcc (blinde kopie) mailen. Het grote verschil tussen deze twee is dat in het eerste geval alle ontvangers zien aan wie de e-mail nog meer is gestuurd. Typ je alle contacten echter in het bcc-veld dan ziet de ontvanger alleen zijn eigen adres, vandaar de term 'blinde kopie'. Bovendien, kan iemand bcc zien? Als u de geadresseerde van een bericht bent, kunt u niet zien of de afzender BCC geadresseerden heeft toegevoegd. Alleen de afzender van een bericht kan de namen van BCC geadresseerden zien door een bericht in de map Verzonden items te openen.

Wat betekent cc in liter?

Er zijn twee verschillende soorten "cc" die kunnen verwijzen naar volume. De eerste soort "cc" is een kubieke centimeter (cm3) en de tweede soort "cc" is een milliliter (mL). Het zijn beide meeteenheden die worden gebruikt om volume te meten. In het metrieke stelsel is 1 ml gelijk aan 1 cm3. Dus 1 mL = 1 cc. Wat is het verschil tussen ml en cc? Het verschil tussen ml en cc is dat cc een volume-eenheid is die gelijk is aan een honderdste liter (0,01 L), terwijl ml een volume-eenheid is die gelijk is aan een duizendste liter (0,001 L). Eén cc is dus gelijk aan tien ml.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Wat is cc op maatbeker?

De kubieke centimeter of cm³, ook wel afgekort cc (van het Engelse cubic centimetre), is een inhoudsmaat. De waarde is gelijk aan 106 kubieke meter (m³) of 1 milliliter (ml). Trouwens, hoe werkt bcc in gmail? Als je een bericht wilt versturen en het e-mailadres van een ontvanger wilt verbergen, kun je dit toevoegen in het Bcc‑veld. Hoe Bcc werkt: De ontvangers weten niet dat je iemand hebt toegevoegd aan het Bcc‑veld. Iemand die aan het Bcc-veld is toegevoegd, kan zien dat het Bcc-veld daarvoor was gebruikt.

Dienovereenkomstig, hoe werkt bcc in outlook?

BCC in Office Outlook

  1. Open het e-mailprogramma Office Outlook.
  2. Klik op Nieuwe e-mail.
  3. Het venster voor een nieuwe e-mail opent.
  4. Klik op BCC.
  5. Vul de e-mailadressen achter 'CC' en/of 'BCC' in en zet tussen de e-mailadressen een puntkomma om ze te scheiden.
  6. Typ net als bij andere e-mails een onderwerp en bericht.
Van wie is BCC? BCC is een decentrale digitale munt die gebruik maakt van de Bitcoin blockchain. Er zijn geen centrale autoriteiten of banken die de munt beheren. In plaats daarvan wordt de munt gedecentraliseerd beheerd door een netwerk van gebruikers die de munt gebruiken en vasthouden.

Dienovereenkomstig, hoeveel mensen in bcc outlook?

BCC in Outlook betekent 'blind carbon copy'. Dit is een optie in het verzenden van e-mails, waarbij de ontvanger(s) niet zichtbaar zijn in de lijst met geadresseerden. De afzender kan dus zelf bepalen wie de e-mail ontvangt, zonder dat de andere ontvangers dit kunnen zien. Het aantal ontvangers in BCC is dus niet beperkt.

Door Chivers Herzog

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel is 1000 cc? :: Is BCC onzichtbaar?
Handige links