Huis > I > Is Bcc Onzichtbaar?

Is BCC onzichtbaar?

Als u in een e-mailbericht de naam van een geadresseerde in het vak BCC (blind carbon copy) typt, wordt een kopie van het bericht naar de opgegeven geadresseerde verzonden. BCC-geadresseerden zijn niet zichtbaar voor andere geadresseerden van het bericht.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een app onzichtbaar maken?

De knop 'Meer opties' vindt u als u de aanwijzer boven de app houdt. Klik op de knop 'Aankoop verbergen' als u de aankoop wilt verbergen. Klik op 'Verberg aankoop' als je zeker weet dat je de aankoop wilt verbergen.

Je kunt ook vragen hoe kun je zien of iemand in de bcc staat?

Iemand die wat meer verstand heeft van computers kan altijd zien wie er allemaal in de bcc staan. Dit kun je doen in Outlook door in het bericht te gaan en dan naar beeld->opties te gaan hier zie je de header van de mail en daar staan alle bcc e-mail adressen. Daarvan, kun je iedereen in bcc zetten? Zet bij 'CC' de e-mailadressen van personen die de e-mail wel ontvangen, maar aan wie de mail niet persoonlijk is gericht. Ook hier zijn de e-mailadressen voor alle ontvangers zichtbaar. Vul bij 'BCC' de e-mailadressen in die niet zichtbaar mogen zijn voor de andere ontvangers van de mail.

Trouwens, wat betekent bcc in de mail?

Het bcc-veld in een e-mail staat voor blind carbon copy. Wanneer een e-mail wordt verstuurd met iemand in het bcc-veld, ontvangt die persoon een kopie van de e-mail, maar zijn naam is niet zichtbaar voor andere ontvangers van de e-mail. Dit kan handig zijn om iemand op de hoogte te houden van een gesprek zonder de andere deelnemers te laten weten dat hij of zij erbij betrokken is. Waarom CC in mail? Er zijn een paar redenen waarom iemand ervoor zou kunnen kiezen iemand te CC-en in een e-mail. De eerste reden is dat de afzender dan een kopie van de e-mail kan bewaren voor zijn eigen administratie. Dit kan handig zijn als de afzender later naar de e-mail moet teruggrijpen. De tweede reden is dat het de verzender in staat stelt een blinde kopie van de e-mail naar iemand anders te sturen zonder dat de ontvanger van de oorspronkelijke e-mail weet dat hij ge CC'd is. Dit kan handig zijn als de afzender een gevoelige e-mail naar iemand wil sturen zonder dat de oorspronkelijke ontvanger daarvan op de hoogte is. Ten slotte kan de verzender door iemand te CC-en in een e-mail een kopie van de e-mail naar meerdere mensen tegelijk sturen. Dit kan handig zijn als de afzender dezelfde e-mail naar meerdere mensen wil sturen zonder de e-mail meerdere keren te hoeven typen.

Gerelateerde artikelen

Kan je Facebook onzichtbaar maken?

De Facebook-knop vindt u linksboven. Klik naast uw naam op 'Profiel bewerken'. Klik op de knop om de instellingen te wijzigen. Om een specifiek stukje informatie te verbergen, klik je op het menu 'Publiek' en selecteer je 'Alleen ik'.

Hoe werkt BCC in Gmail?

Als je een bericht wilt versturen en het e-mailadres van een ontvanger wilt verbergen, kun je dit toevoegen in het Bcc‑veld. Hoe Bcc werkt: De ontvangers weten niet dat je iemand hebt toegevoegd aan het Bcc‑veld. Iemand die aan het Bcc-veld is toegevoegd, kan zien dat het Bcc-veld daarvoor was gebruikt. Hoeveel mensen kun je tegelijk mailen Outlook? Hoeveel e-mails mag ik tegelijkertijd versturen? Op het versturen van berichten is een limiet ingesteld om misbruik te voorkomen. Dit noemen we een "rate limit". De rate limit is: - 5 connecties per minuut en/of, - 20 berichten per minuut en/of, - 5 connecties gelijktijdig en/of, - 1000 ontvangers per bericht.

Wat is de betekenis van CC?

Cc staat volgens sommige naslagwerken voor copie conform (in de officiële spelling eigenlijk kopie conform), volgens andere voor carbon copy. Volgens de Fransen is cc een afkorting van copie conforme en volgens de Britten en Amerikanen van carbon copy, oftewel 'identiek afschrift (met behulp van carbonpapier)'. Hoe mail versturen zonder dat adressen zichtbaar zijn? To send mail without addresses visible there are a few options. The most common is to use the Bcc field. This stands for 'blind carbon copy' and ensures that the addresses of the recipients are not visible to each other. Another option is to use a mailing list. This is a list of email addresses that is managed by a single person or organization. The addresses on the list are not visible to the other recipients.

Hoe mail versturen vanuit andere mailbox Outlook?

Om mail vanuit een ander mailbox in Outlook te versturen, moet je de volgende stappen volgen:
1. Ga naar 'Extra' > 'Accountinstellingen' in het menu.
2. Klik op 'E-mail' in het linkermenu.
3. Klik op de knop 'Nieuw' boven aan het scherm.
4. Selecteer 'E-mailaccount' en klik op 'Volgende'.
5. Vul de vereiste accountgegevens in en klik op 'Volgende'.
6. Klik op 'Finish' om de account toe te voegen.
Nu kun je mail versturen vanuit een andere mailbox in Outlook door simpelweg het 'Van' veld in het nieuwe bericht te wijzigen.

Door Oman Junior

Vergelijkbare artikelen

Waarom CC in mail? :: Hoe zet je iemand in de CC Gmail?
Handige links