Huis > H > Hoe Zet Je Automatisch Aanvullen Uit?

Hoe zet je automatisch aanvullen uit?

Optie 2: Zet het automatisch aanvullen van gegevens uit

  1. Klik in Chrome op de drie puntjes rechtsboven in beeld.
  2. Kies voor 'Instellingen'
  3. Zoek in de lijst naar het kopje 'Automatisch aanvullen'
  4. Klik op 'Adressen en meer'
  5. Zet het blauwe schuifje bij 'Adressen opslaan en invullen' uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe automatisch handtekening in Outlook?

U kunt een handtekening invoegen in een nieuw bericht. Klik op Handtekening en vervolgens op Handtekeningen in de groep Toevoegen. Klik op een e-mailaccount om er de standaardhandtekening aan te koppelen.

Men kan zich ook afvragen: wat betekent automatisch aanvullen?

Automatische aanvulling, ook wel auto-aanvullen of autocomplete genoemd, is een optie die door veel broncode-editors, tekstverwerkers en webbrowsers gebruikt wordt. Bij automatisch aanvulling voorspelt het programma het woord of de zin die de gebruiker wil typen zonder dat deze dit al volledig heeft ingetikt. Wat dit betreft, hoe zet je zoeksuggesties uit? Zo zet je trending zoekopdrachten uit:

  1. Open de Google-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal. Instellingen. Algemeen.
  3. Zet Automatisch aanvullen met trending zoekopdrachten uit.

Vervolgens, hoe zet ik automatisch aanvullen aan?

Er zijn een paar verschillende manieren om automatisch aanvullen aan te zetten in verschillende tekstverwerkers. In het algemeen vindt u meestal een instelling in de voorkeuren of het instellingenmenu van de editor. U kunt ook een sneltoets vinden om automatisch aanvullen in te schakelen. Hoe werkt autofill? Autofill is een functie die tijd bespaart door formulieren automatisch in te vullen met informatie die u eerder hebt ingevoerd. Wanneer u een formulier begint in te vullen, stelt autofill mogelijke invoer voor op basis van informatie uit uw browsergeschiedenis en vult het formulier voor u in.
Autofill werkt door informatie die u eerder in formulieren hebt ingevuld op te slaan in uw browser. Wanneer u een formulier begint in te vullen, stelt autofill mogelijke invoer voor op basis van de opgeslagen informatie. Als u ervoor kiest het formulier automatisch in te vullen, wordt de informatie voor u ingevuld.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je automatisch een inhoudsopgave in Word?

De plaats waar je de inhoudsopgave wilt plaatsen is wat je nodig hebt om de inhoudsopgave te maken. Dit is meestal aan het begin van een document.

Hoe zet je voorspellende tekst aan?

Check eerst voor de zekerheid of Voorspellende tekst niet gewoon uit staat. Tik op het toetsenbord op het tandwieltje (voor je begint te typen), kies Slim typen en check de optie bovenin het menu. Staat Voorspellende tekst uit? Schakel het in. Kan je AutoCorrectie uitschakelen? Waarschijnlijk is dat 'Android-toetsenbord' of 'Google-toetsenbord'. Tik op Tekstcorrectie. Dit staat ongeveer in het midden van het menu. Schuif de knop naast 'Autocorrectie' naar de uitpositie.

Hoe zet je spellingscontrole uit?

Dit doet u als volgt. Klik op Bestand > Opties > Controle, schakel het selectievakje Spelling controleren tijdens typen uit en klik op OK. Om de automatische spellingscontrole weer in te schakelen, herhaalt u de procedure en schakelt u het selectievakje Spelling controleren tijdens typen weer in. Bovendien, waarom kan ik geen zoekopdrachten verwijderen? Je kunt geen zoekacties verwijderen omdat ze deel uitmaken van je zoekgeschiedenis. Je zoekgeschiedenis wordt gebruikt om je aan te passen zoekresultaten te geven en om je recente zoekopdrachten op te slaan zodat je ze makkelijk kunt opnieuw uitvoeren.

Trouwens, kan geen zoekopdrachten verwijderen?

Helaas is het niet mogelijk zoekopdrachten te verwijderen. Dit kan alleen worden gedaan door het wissen van de gehele zoekgeschiedenis.

Door Mitch

Vergelijkbare artikelen

Kan je Instagram voorgesteld zoekopdrachten verwijderen? :: Waar staan apps op Chromebook?
Handige links