Huis > H > Hoe Zet Je Een Chromebook In Slaapstand?

Hoe zet je een Chromebook in slaapstand?

De slaapstand van je Chromebook activeren

  1. Selecteer rechtsonder de tijd.
  2. Selecteer Instellingen .
  3. Selecteer Apparaat aan de linkerkant.
  4. Selecteer Aan/uit.
  5. Kies onder 'Indien inactief' naast 'Tijdens het opladen' en 'Op batterij' de optie Scherm ingeschakeld laten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Java op een Chromebook?

NPAPI wordt niet langer ondersteund door Chrome. De plug-in architectuur NPAPI is bepalend voor de Java plug-in voor webbrowsers. De grote webbrowsers ondersteunen dit al meer dan een decennium.

Dus, wat is het nut van een google account?

Met een Google-account kunt u bijvoorbeeld het volgende doen: Applicaties downloaden en installeren vanaf Google Play. Uw e-mail, contacten en agenda synchroniseren met behulp van Gmail. U kunt een back-up maken van uw gegevens, deze herstellen en ze kopiëren van een oud apparaat naar een nieuw apparaat. Hoe koppel je je telefoon aan je Chromebook? Je Chromebook koppelen aan je telefoon

  1. Selecteer rechtsonder de tijd op je Chromebook.
  2. Selecteer Instellingen .
  3. Ga naar 'Verbonden apparaten' en selecteer naast 'Android-telefoon' Instellen.
  4. Voer je wachtwoord in en volg de stappen.
  5. Selecteer op je Chromebook onder 'Ingeschakeld' welke functies je wilt inschakelen.

En nog een vraag, kun je met een chromebook mailen?

Ja, u kunt e-mailen met een Chromebook. U kunt uw e-mailaccount instellen via de Gmail-app of door uw e-mailaccount toe te voegen aan de ingebouwde e-mailclient van de Chromebook. Waarom wordt mijn synchronisatie steeds onderbroken? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw synchronisatie steeds onderbroken wordt:
1. U gebruikt misschien een onstabiele internetverbinding. Synchronisatie vereist een stabiele verbinding om goed te kunnen werken.
2. De server waarmee u synchroniseert is misschien niet beschikbaar of niet beschikbaar voor onderhoud.
3. Er kan een probleem zijn met de synchronisatiesoftware die u gebruikt. Probeer een andere synchronisatiesoftware te gebruiken om te zien of dat het probleem oplost.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als je Chromebook vastloopt?

Als u onlangs nieuwe apps of extensies hebt geïnstalleerd, verwijdert u deze.

Waarom moet je uitloggen?

Je programma's blijven openstaan en je kunt snel weer verder waar je bent gebleven. Maar je kunt de computer wel veilig verlaten. Als je uitlogt betekent dit dat je je programma's op een ander moment weer opnieuw op moet starten. Dit doe je als je voor langere tijd de computer verlaat. Dienovereenkomstig, hoe verwijder je automatisch inloggen? Wil je je opgeslagen inloggegevens bevestigen als je inlogt, dan kun je Automatisch inloggen uitschakelen.

  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer .
  3. Tik op Instellingen. Wachtwoorden.
  4. Schakel Automatisch inloggen in of uit.

Trouwens, wat moet je doen als je je wachtwoord niet meer weet?

Meestal wordt wachtwoordherstel uitgevoerd via een e-mail. Aan een account is namelijk (meestal) een e-mailadres gekoppeld. Wie wachtwoordherstel aanvraagt, krijgt een e-mail op dat opgegeven e-mailadres. Via een link in die mail kan een nieuw wachtwoord worden ingesteld. Men kan zich ook afvragen: hoe vaak verkeerd wachtwoord gmail? Hoe vaak komt het voor dat er een verkeerd wachtwoord bij Gmail wordt ingevoerd? Dit is afhankelijk van het aantal gebruikers dat toegang tot Gmail heeft en hoe vaak zij inloggen. In het algemeen komt het niet vaak voor dat er een verkeerd wachtwoord wordt ingevoerd, maar als dit gebeurt, kan het problemen veroorzaken voor de gebruiker.

Hoe kom ik in mijn Gmail account?

Om in te loggen in je Gmail-account moet je eerst naar de website gaan (www.gmail.com). Als je daar bent, kun je in het veld 'E-mailadres' je eigen e-mailadres invoeren. Daarna klik je op de knop 'Volgende' en voer je je wachtwoord in het volgende scherm in. Als je wachtwoord goed is, kun je inloggen en je e-mail bekijken.

Door Blaise Autin

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als je touchscreen niet meer werkt Chromebook? :: Hoe log ik in op Chromebook?
Handige links