Huis > W > Wat Is Een Powerwash Chromebook?

Wat is een Powerwash Chromebook?

Door de fabrieksinstellingen terug te zetten (chromebook resetten), zorg je ervoor dat je Chromebook weer als nieuw is. Bij Chromebooks noemen we dat ook wel een zogenaamde powerwash. Alle gegevens op de harde schijf van je Chromebook worden dan gewist, met inbegrip van alle bestanden in de map Downloads.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Java op een Chromebook?

NPAPI wordt niet langer ondersteund door Chrome. De plug-in architectuur NPAPI is bepalend voor de Java plug-in voor webbrowsers. De grote webbrowsers ondersteunen dit al meer dan een decennium.

Wat moet je doen als je Chromebook het niet meer doet?

Om sommige Chromebook-problemen op te lossen, moet u mogelijk uw hardware van Chromebook resetten (ook wel harde reset genoemd). De harde reset mag alleen worden uitgevoerd als u problemen niet via andere oplossingen kunt oplossen. Hoe krijg ik Google Chrome terug? De standaardinstellingen van Chrome resetten

  1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer Instellingen. Geavanceerd. Chromebook, Linux en Mac: Klik op Instellingen resetten Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden. Instellingen resetten.

Dienovereenkomstig, wat is de refresh knop op chromebook?

De verversingsknop op een Chromebook is een fysieke knop die zich naast de aan/uit-knop op het apparaat bevindt. Als u op deze knop drukt, wordt het scherm ververst en worden geopende tabbladen of vensters opnieuw geladen. Hoe Chromebook opschonen? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u uw Chromebook kunt opschonen. Eén manier is het wissen van uw browsegeschiedenis. Ga hiervoor naar het Chrome-menu en klik op "Geschiedenis". Van daaruit kunt u klikken op "Browsegegevens wissen" en de gegevens selecteren die u wilt verwijderen.
Een andere manier om uw Chromebook op te ruimen is door ongewenste bestanden en programma's te verwijderen. Ga hiervoor naar het Chrome-menu en klik op "Instellingen". Klik onder het gedeelte "Geavanceerd" op "Ruimte beheren". Vanaf daar kunt u alle bestanden of programma's verwijderen die u niet langer nodig hebt.
Tot slot kunt u uw Chromebook ook opschonen door hem te resetten naar de fabrieksinstellingen. Ga hiervoor naar het Chrome-menu en klik op "Instellingen". Klik onder het gedeelte "Geavanceerd" op "Reset". Hiermee worden al uw gegevens en instellingen gewist en wordt uw Chromebook teruggebracht naar de oorspronkelijke staat.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als je Chromebook vastloopt?

Als u onlangs nieuwe apps of extensies hebt geïnstalleerd, verwijdert u deze.

Waarom valt mijn Chromebook steeds uit?

Als je Chromebook crasht of vastloopt: Zet je Chromebook uit en weer aan. Sluit alle apps en browservensters. Als een specifiek tabblad in de browser ervoor zorgt dat de Chromebook crasht of vastloopt, vernieuw je de pagina: Ctrl + Shift + r. Je kunt ook vragen hoe reset je een dell chromebook? Chromebookreset

Naar de herstelmodus:

  1. Chromebook: Houd de toets Esc plus de toets Vernieuwen ingedrukt en druk vervolgens op de aan/uit-knop.
  2. Chromebox: Schakel de computer uit.

Kan Chromebook niet uitzetten?

Je Chromebook uitschakelen

  1. Selecteer rechtsonder de tijd. Selecteer Aan/uit .
  2. Selecteer rechtsonder de tijd. Selecteer Uitloggen. Uitschakelen.
  3. Houd de aan/uit-knop drie seconden ingedrukt.
  4. Houd de aan/uit-knop ingedrukt totdat je een menu ziet voor Uitschakelen of Uitloggen.
Waarom is mijn Chromebook zo traag? Er zijn een aantal mogelijke oorzaken waarom je Chromebook trager kan worden. Een van de oorzaken kan zijn dat je apparaat te veel gegevens heeft opgeslagen. Als er te veel gegevens op het apparaat staan, kan dit de snelheid vertragen. Een andere mogelijke oorzaak is dat er een virus op het apparaat aanwezig is. Virussen kunnen ervoor zorgen dat het apparaat trager wordt.

Hoe Google opnieuw installeren?

1. Ga naar de website van Google en klik op 'Account maken' of 'Aanmelden'.
2. Vul je gegevens in en klik op 'Volgende'.
3. Klik op 'Nieuwe Google-account maken'.
4. Volg de aanwijzingen op het scherm.

Door Payton

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik niet alle sites openen? :: Welke oplader voor Chromebook?
Handige links