Huis > H > Hoe Installeer Ik Chromecast Audio?

Hoe installeer ik Chromecast Audio?

Chromecast Audio instellen

  1. Sluit je Chromecast Audio aan.
  2. Download de Google Home-app op je Android-apparaat waarop Chromecast Audio wordt ondersteund.
  3. Open de Google Home-app .
  4. Volg de stappen om je apparaat in te stellen.
  5. Het instellen is afgerond.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het beste audio bestand?

De twee populairste formaten voor audio zijn FLAC en ALAC. De bestanden hebben gewoonlijk een bemonsteringsfrequentie van 24bit/96kHz of 24bit/192kHz.

Dit in overweging nemend, wat kan je doen met google chromecast audio?

De Chromecast Audio doet hetzelfde als de Chromecast voor je tv, maar dan met je speakers. Je sluit de Chromecast Audio aan op de audioingang van bijvoorbeeld een speakerset. Daarna kun je direct in apps, zoals Spotify, kiezen voor het afspelen op deze speakers. Men kan zich ook afvragen: hoe verbind je een chromecast? Chromecast

  1. Sluit de Chromecast aan en ga naar chromecast.com/setup.
  2. Verbind de Chromecast met je wifi-netwerk.
  3. Tik op het cast-icoon in een app die werkt met Cast.

Daarvan, waarom geen chromecast audio meer?

Een mogelijke reden waarom Google de productie van de Chromecast Audio heeft stopgezet is vanwege de release van de Google Home Mini. De Home Mini is een vergelijkbaar product als de Chromecast Audio in die zin dat het gebruikers in staat stelt draadloos audio te streamen vanaf hun smartphones naar een speaker. De Home Mini bevat echter ook extra functies zoals spraakbesturing en de mogelijkheid om muziek af te spelen van populaire streamingdiensten als Spotify en Pandora. Daarom is het mogelijk dat Google heeft besloten om de Chromecast Audio stop te zetten ten gunste van de Home Mini. Hoe muziek streamen naar versterker? Er zijn een paar manieren om muziek naar een versterker te streamen. Eén manier is het gebruik van een draadloze audio-ontvanger, die het audiosignaal ontvangt van een draadloze zender die op de audiobron is aangesloten. Een andere manier is het gebruik van een bedrade audio-aansluiting, zoals een aux-ingang of een digitale optische ingang.

Gerelateerde artikelen

Hoe installeer ik Adobe Digital Editions?

Voor Windows en Mac, kunt u de meest recente versie van Adobe Digital Editions downloaden.

Heeft een Chromecast Bluetooth?

Chromecast is een usb-stick die van elke tv een slimme televisie maakt. Helaas zit er geen bluetooth op de Chromecast, maar er is een work-around voor. Via de app Localcast kun je video naar je Chromecast sturen, terwijl je de audio lokaal op je telefoon hoort. Wat is Chromecast build in? Chromecast built-in / Google Cast Audio

Je kan de apparaten beheren via iOS of Android, op een Windows-apparaat of op een Mac gaat het ook als je Google Chrome gebruikt. Verschillende fabrikanten bouwen de ondersteuning voor Chromecast in in hun speakers, zodat je de losse Chromecast-stick niet nodig hebt.

Hoe werkt Chromecast op soundbar?

als je chromecast 1 aangesloten is op de hdmi van de tv dan kun je in de instellingen van de tv het geluid doorschakelen naar de soundbar, dit alles is natuurlijk wel afhankelijk van het merk en type tv en soundbar of die mogelijkheid aanwezig is. Dienovereenkomstig, welke zenders kan ik ontvangen met chromecast? Als je een chromecast hebt, kun je naar veel verschillende kanalen kijken. Je kunt bijvoorbeeld naar populaire streamingdiensten kijken, zoals Netflix, Hulu en HBO GO. Ook kun je naar live tv kijken via apps van verschillende tv-aanbieders. Bovendien kun je naar veel verschillende soorten multimedia kijken, zoals foto's en video's van je favoriete websites.

Hoe verbind je een Chromecast met je telefoon?

Om een Chromecast aan je telefoon te koppelen, moet je de Chromecast-app op je telefoon downloaden en installeren. Vervolgens moet je de app openen en op 'Device toevoegen' tikken. Je telefoon zal nu zoeken naar Chromecasts in de buurt. Als je Chromecast gevonden is, tik je erop om verder te gaan. Je zal nu een code zien op je tv. Op je telefoon tik je nu op 'De code invoeren'. Vul vervolgens de code in die je op je tv ziet en tik op 'Voltooien'. Je Chromecast is nu gekoppeld aan je telefoon.

Door Aphra Cira

Vergelijkbare artikelen

Hoe verbind ik mijn Chromecast met hotspot? :: Hoe verbind ik mijn iPhone met Chromecast?
Handige links