Huis > H > Hoe Verbind Ik Mijn Iphone Met Chromecast?

Hoe verbind ik mijn iPhone met Chromecast?

Download de Google Home-app op je iPhone of iPad. De app zoekt naar de Chromecast en stelt voor om te verbinden. Zorg dat beide apparaten op hetzelfde Wi-Fi-netwerk zijn aangesloten, anders werkt het niet. Geef je Chromecast een naam (handig als je meerdere hebt).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Mensen vragen ook: welke tv heeft een ingebouwde chromecast?

Apparaten met ingebouwde Chromecast

Heeft het apparaat Android TV? Dan zit je sowieso gebakken. Bekende merken die televisies met Android TV aanleveren, zijn onder meer Philips, Sony en Sharp, terwijl merken als Toshiba en Vizio hard aan de weg timmeren.
Kan ik mijn oude tv nog gebruiken? Alle moderne televisies hebben meerdere HDMI-aansluitingen, die ook geschikt zijn om hd-televisie door te geven. Heb je nog een oudere televisie met alleen een SCART-aansluiting, dan kun je bij sommige decoders ook een SCART-kabel gebruiken. De beeldkwaliteit is dan iets minder goed en je kunt geen hd-televisie kijken.

Men kan zich ook afvragen: hoe maak ik van mijn oude tv een smart tv?

Er zijn een paar manieren om dit te doen:
1. U kunt een smart-tv-adapter kopen die in de achterkant van uw tv wordt gestoken en u toegang geeft tot streaming-apps zoals Netflix, Hulu en Amazon Prime Video.
2. U kunt ook een streaming mediaspeler kopen zoals een Roku of Amazon Fire TV Stick, die in de HDMI-poort van uw tv wordt gestoken en u toegang geeft tot dezelfde streaming-apps.
3. Als uw tv een HDMI-poort heeft, kunt u deze ook aansluiten op een laptop of desktopcomputer met internettoegang en de computer gebruiken als een geïmproviseerde smart-tv. Dit geeft u toegang tot dezelfde streaming-apps en andere websites of apps die u op uw computer kunt gebruiken. Waarom verbind mijn iphone niet met Chromecast? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw iPhone geen verbinding maakt met Chromecast. Een mogelijkheid is dat uw iPhone en Chromecast zich niet op hetzelfde Wi-Fi-netwerk bevinden. Een andere mogelijkheid is dat uw Chromecast niet goed is ingesteld. Ten slotte is het ook mogelijk dat er een probleem is met de Chromecast-app op je iPhone.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Dus, hoe play4 casten?

In het onderstaande stappenplan vertellen we je hoe je GoPlay-content streamt naar een televisie met Chromecast.

  1. Ga naar de website van GoPlay binnen de Google Chrome-browser.
  2. Druk op de drie puntjes rechts in beeld, waarmee je de instellingen opent.
  3. Druk op Casten…
  4. Selecteer onder Bronnen hetgeen je wil casten.
Kan een Chromecast op een hotspot? Je Chromecast verbinden met hotspot is officieel geen functie die Google ondersteunt. Je kunt echter wel van de functionaliteit gebruikmaken door een tweede smartphone te gebruiken of door gegevens handmatig in te vullen.

Waarom kan mijn telefoon niet casten naar tv?

Uw telefoon of tablet moet zijn verbonden met een wifi-netwerk. De smartphone, tablet of computer die u gebruikt om te casten, moet zich in hetzelfde wifi-thuisnetwerk bevinden als uw Chromecast. U moet de nieuwste versie van de ondersteunde app gebruiken. Waarom zie ik geen cast-icoon? Om een ​​cast-icoon te zien, moet u zich aanmelden bij uw Google-account en vervolgens naar Instellingen gaan. Vervolgens moet u naar Apparaatbeheer gaan en zorgen dat uw apparaat is gekoppeld aan uw Google-account. Als u dit hebt gedaan, zou het cast-icoon moeten verschijnen.

Waarom kan ik niet streamen naar Samsung tv?

Samsung TV's zijn niet compatibel met de AirPlay-streamingtechnologie van Apple. Daarom is het niet mogelijk om een ​​Apple-apparaat, zoals een iPhone of iPad, te gebruiken om naar een Samsung TV te streamen.

Door Weiss Parbel

Vergelijkbare artikelen

Hoe installeer ik Chromecast Audio? :: Hoe installeer ik Google chromecast op mijn tv?
Handige links