Huis > W > Welke Foto's Toont Chromecast?

Welke foto's toont Chromecast?

Google Foto's kan automatisch je beste recente foto's selecteren en deze op je Chromecast laten zien. Als je dit wilt aanzetten, selecteer je het album Nieuwe highlights. Je ziet deze optie alleen als je collectie recente foto's van hoge kwaliteit bevat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Hoe fotos op Chromecast zetten?

Volg de onderstaande stappen om te casten:

  1. Open de Google Foto's-app. .
  2. Selecteer de foto of het album dat je wilt casten en selecteer rechtsboven Casten .
  3. Selecteer je Chromecast.
  4. Open een foto of video op je apparaat om te tonen op je tv. Je kunt van de ene foto naar de andere swipen om te wijzigen wat wordt getoond.
Hoe verander je achtergrond Chromecast? Stel je eigen foto's in als achtergrond

Je kunt echter ook je eigen foto's of andere afbeeldingen toevoegen om de Chromecast zo meer te personaliseren. Hiervoor ga je naar de instellingen van je Chromecast via 'Apparaten'. Daar druk je op het menu-icoontje van je Chromecast en kies je voor 'Backdrop'.

Vervolgens, waarom kan ik geen foto's casten?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u geen afbeeldingen kunt casten. Een reden zou kunnen zijn dat de app die u gebruikt om te casten het casten van afbeeldingen niet ondersteunt. Een andere reden kan zijn dat het bestandsformaat van de afbeelding niet wordt ondersteund door de app of door het Chromecast-apparaat. Ten slotte kan de resolutie of grootte van de foto te groot zijn voor de Chromecast om te verwerken. Hoe foto's van iPhone op tv bekijken? Er zijn een paar manieren waarop u foto's van uw iPhone op uw tv kunt bekijken. De eerste manier is het gebruik van een Apple TV en AirPlay. Met AirPlay kun je draadloos foto's en video's van je iPhone naar je tv streamen.
Om dit te doen, zorg je ervoor dat je Apple TV en iPhone verbonden zijn met hetzelfde Wi-Fi-netwerk. Open vervolgens de Foto's-app op je iPhone en selecteer de foto of video die je wilt bekijken. Tik op de knop Delen en selecteer vervolgens AirPlay. Kies je Apple TV uit de lijst met apparaten en je foto wordt afgespeeld op je tv.
Een andere manier om foto's van je iPhone op je tv te bekijken is door een kabel te gebruiken. Je kunt je iPhone op je tv aansluiten met een digitale AV-adapter en een HDMI-kabel. Sluit eerst de digitale AV-adapter aan op de Lightning-poort van uw iPhone. Sluit vervolgens het ene uiteinde van de HDMI-kabel aan op de adapter en het andere uiteinde op de HDMI-poort van uw tv.
Zet je tv aan en selecteer de ingang waarop je je iPhone hebt aangesloten. Open vervolgens de app Foto's op uw iPhone en selecteer de foto of video die u wilt bekijken. Tik op de deelknop en selecteer vervolgens Gebruik als achtergrond. Je foto verschijnt op je TV.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Mensen vragen ook: hoe video afspelen op chromecast?

Video's casten met een telefoon of tablet

  1. Verbind uw telefoon of tablet en uw Chromecast met hetzelfde draadloze netwerk.
  2. Open Google Play Films. op uw telefoon of tablet.
  3. Tik onderaan op Bibliotheek.
  4. Selecteer een film of serie.
  5. Tik op Casten .
  6. Selecteer uw Chromecast in de lijst.
  7. Tik op Afspelen.
Wat is een Google Chromecast? De Chromecast is een compacte mediaspeler, ontwikkeld door Google. Chromecast is de makkelijkste manier om muziek, films en webpagina's van je smartphone, tablet en laptop naar je tv te streamen.

Hoe streamen naar LG Smart tv?

Open uw apparaatinstellingen. Android: Zoek Scherm delen (casten of spiegelen) in de instellingen van uw apparaat en tik erop om te openen. Nu vindt u een lijst met draadloze apparaten, waaruit u uw LG TV moet selecteren. Daarna zie je dat het scherm van je Android-apparaat cast naar je LG TV. Bovendien, waar kan ik een chromecast kopen? U kunt een chromecast kopen bij de meeste elektronicazaken, zoals MediaMarkt of Bol.com. Ook is het mogelijk om een chromecast te bestellen via de website van Google.

Hoe verbind ik mijn iPhone met Chromecast?

Om je iPhone te verbinden met Chromecast heb je een aantal dingen nodig:
-Een Chromecast-apparaat
-Een iPhone met iOS 7.0 of hoger
-Een Wi-Fi-verbinding
Volg deze stappen om je iPhone te verbinden met Chromecast:
1. Zorg ervoor dat je Chromecast-apparaat aangesloten is op je tv en dat je tv aan staat.
2. Download de Chromecast-app op je iPhone.
3. Open de Chromecast-app en selecteer het Chromecast-apparaat dat je wilt gebruiken.
4. Selecteer de content die je wilt streamen naar je tv.
5. De content zal nu worden gestreamd naar je tv via het Chromecast-apparaat.

Door Tamis Golightly

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je een Chromecast uit? :: Hoe verbind je Chromecast met nieuwe wifi?
Handige links