Huis > W > Waarom Kan Ik Niet Meer Casten Naar Tv?

Waarom kan ik niet meer casten naar tv?

Als u problemen ondervindt met het casten van video via de ingebouwde Chromecast-functionaliteit (voorheen Google Cast) naar uw Android TV, controleert u of u de nieuwste versie van de Google Cast-receiver gebruikt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom kan je niet alles casten?

Uw telefoon of tablet moet zijn verbonden met een wifi-netwerk. De smartphone, tablet of computer die u gebruikt om te casten, moet zich in hetzelfde wifi-thuisnetwerk bevinden als uw Chromecast. U moet de nieuwste versie van de ondersteunde app gebruiken. Waarom vind mijn telefoon de Chromecast niet? Stappen voor probleemoplossing. Koppel de stroomkabel los van het Chromecast-apparaat, wacht een paar seconden en sluit deze weer aan. Wacht een paar minuten. Check of je je apparaat nu ziet in de lijst met apparaten waarnaar je kunt casten.

Bovendien, welke apparaten ondersteunen airplay?

AirPlay is een functie waarmee gebruikers draadloos audio- en videomateriaal van hun Apple-apparaten kunnen streamen naar compatibele ontvangers. Ontvangers die compatibel zijn met AirPlay zijn onder meer de Apple TV, bepaalde modellen stereo-ontvangers en luidsprekers, en de AirPort Express. Hoe weet je of je tv AirPlay heeft? Als je een Apple TV hebt, kun je AirPlay gebruiken om video en audio van je iPhone, iPad of iPod touch naar je TV te streamen. Om AirPlay te gebruiken, heb je een Apple TV nodig die op hetzelfde Wi-Fi-netwerk is aangesloten als je iOS-apparaat of Mac.
Als je geen Apple TV hebt, kun je een AirPlay-ontvanger van derden gebruiken om materiaal van je iOS-apparaat of Mac naar je tv te streamen.

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Bovendien, wat is lokale netwerktoegang?

Als u toegang toestaat, kan een app zoeken naar apparaten op de netwerken waarmee u verbinding maakt. Een app die bijvoorbeeld verbinding moet maken met een slimme luidspreker of Chromecast, heeft deze toegang nodig om dergelijke apparaten in uw netwerk te vinden en ermee verbinding te maken. Wat dit betreft, kan je chromecast verbinden met 4g? Als er geen wifi netwerk beschikbaar is kun je de Chromecast ook verbinden met een hotspot. Op deze manier kun je toch de Chromecast gebruiken via een 3G of 4G mobiele data verbinding. Om op deze manier je Chromecast te gebruiken heb je wel een extra telefoon of tablet nodig.

Kan je via hotspot tv kijken?

Verbind telefoon (of tablet) 2 met die hotspot. Vanaf dit apparaat ga je streamen. Verbind je Chromecast of Apple TV met dezelfde hotspot (alsof het een wifi-netwerk is). Als beide apparaten (mobiel of tablet 2 en je Chromecast of Apple TV) met de hotspot zijn verbonden kun je aan de slag. Heb je een Chromecast nodig bij een Smart TV? Nee, je hoeft geen Chromecast te hebben om een Smart TV te gebruiken. Een Smart TV is een televisie die al over de nodige technologie beschikt om te streamen.

Vervolgens, kun je ook streamen zonder wifi?

Er zijn verschillende manieren waarop je kunt streamen zonder wifi. Als je een abonnement hebt op een streamingdienst zoals Netflix of Hulu, kun je downloaden wat je wilt kijken en vervolgens offline streamen. Je kunt ook een offline streamingservice gebruiken, zoals PlayOn of Plex. Als je een digitale televisie hebt, kun je ook een tv-tuner gebruiken om te streamen zonder wifi.

Door Luna

Vergelijkbare artikelen

Kan Chromecast niet vinden op laptop? :: Kun je F1 tv streamen naar tv?
Handige links