Huis > K > Kan Chromecast Niet Verbinden Met Wifi?

Kan Chromecast niet verbinden met wifi?

Zorg dat de nieuwste software op je router draait. Reset je Chromecast door de stekker uit het stopcontact te halen en 30 seconden te wachten voordat je de stroomkabel weer aansluit. Reset je modem of router door de instructies van de fabrikant van je apparaat te volgen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Wat dit betreft, welke wifi gebruikt mijn chromecast?

Andere oplossing is het gebruik van de Chromecast app op je smartphone of tablet. Kies via 'apparaten' de Chromecast die je wilt aanpassen. Je krijgt dan een overzicht van alle instellingen, waaronder het WIFI netwerk waarmee de Chromecast verbonden is. Dienovereenkomstig, waarom kan ik niet communiceren met mijn chromecast? Controleer of u het juiste wachtwoord gebruikt. Geef het wachtwoord opnieuw op. Als u de installatie uitvoert vanaf een ondersteund iOS- of Android-apparaat, gebruikt u de nieuwste versie van de Google Home-app.

Trouwens, waar zit de reset knop op chromecast?

De resetknop op een Chromecast bevindt zich aan de zijkant van het apparaat, bij de microUSB-poort. Om uw Chromecast te resetten, houdt u de knop ongeveer 15 seconden ingedrukt. Dit in overweging nemend, waarom kan ik niet meer casten naar tv? De meest waarschijnlijke reden is dat uw tv de ingang die u probeert te gebruiken niet meer ondersteunt. Als u bijvoorbeeld uw computer op uw tv probeert aan te sluiten met een HDMI-kabel, maar uw tv alleen DVI-ingangen heeft, kunt u het beeld van uw computer niet op uw tv zien.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Wat dit betreft, hoe koppel ik mijn telefoon aan chromecast?

ChromecastHome

  1. Open op het mobiele apparaat de app Google Home.
  2. Log in met een Google-account.
  3. Tik op het plusteken linksboven.
  4. Tik op Apparaat instellen.
Wat dit betreft, kun je ook gewoon tv kijken met chromecast? Je kunt een Chromecast overal installeren waar je wilt. In een andere woning, reset je de Chromecast en stel je hem opnieuw in, in een vakantiehuisje gebruik je jouw smartphone als hotspot of als je veel reist neem je je eigen wifi mee in de vorm van een travel router.

Dit in overweging nemend, kun je chromecast verbinden met hotspot?

Je Chromecast verbinden met hotspot is officieel geen functie die Google ondersteunt. Je kunt echter wel van de functionaliteit gebruikmaken door een tweede smartphone te gebruiken of door gegevens handmatig in te vullen. Kan op elke tv een Chromecast? Ja, elke tv kan een Chromecast hebben. Er zijn twee soorten Chromecasts: de Chromecast (v2) en de Chromecast Ultra. Beide kunnen worden aangesloten op een tv met een HDMI-poort.

Is mogelijk ingesteld maar we kunnen niet met het apparaat communiceren vanaf je iPhone?

Wanneer je probeert te verbinden met een Bluetooth-apparaat vanuit je iPhone, kun je soms tegen het probleem aanlopen dat de verbinding wordt geïnitialiseerd, maar dat er geen communicatie mogelijk is met het apparaat. Dit kan verschillende oorzaken hebben:
- Het apparaat wordt niet herkend door je iPhone. In dit geval dien je de fabrikant van het apparaat te contacteren om te vragen of het apparaat geschikt is voor gebruik met een iPhone.
- Het apparaat is niet goed geïnitialiseerd. Soms is het nodig de verbinding met het apparaat opnieuw te maken of de instellingen ervan te wijzigen.
- Er is een probleem met de firmware van het apparaat. In dit geval dien je de fabrikant van het apparaat te contacteren.

Door Shayna Fink

Vergelijkbare artikelen

Kan geen verbinding maken met het netwerk? :: Hoe verander ik de wifi op Chromecast?
Handige links