Huis > W > Waarom Kan Ik Niet Verbinden Met Chromecast?

Waarom kan ik niet verbinden met Chromecast?

Chromecast werkt niet, hoe los je dit op? De oplossing ligt vaak bij de wifi, zorg dus dat je met hetzelfde netwerk verbonden bent, maar ook updates kunnen het probleem fixen. Als laatste oplossing kun je de Chromecast resetten, waarna deze weer normaal moet werken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat dit betreft, hoe verbind je een chromecast met je telefoon?

Maak handmatig verbinding met de Service Set Identifier (SSID) van je Chromecast.

  1. Open op je telefoon de app Instellingen tik op Wifi. maak verbinding met de SSID van je Chromecast.
  2. Open de Google Home-app en probeer je apparaat opnieuw in te stellen.
Dus, welke wifi gebruikt mijn chromecast? Andere oplossing is het gebruik van de Chromecast app op je smartphone of tablet. Kies via 'apparaten' de Chromecast die je wilt aanpassen. Je krijgt dan een overzicht van alle instellingen, waaronder het WIFI netwerk waarmee de Chromecast verbonden is.

Hoe stel je een Chromecast opnieuw in?

Er zijn een paar verschillende manieren om een Chromecast te resetten, afhankelijk van wat u probeert te bereiken:
Als u problemen ondervindt om uw Chromecast met uw Wi-Fi-netwerk te verbinden, kunt u de verbinding resetten door deze stappen te volgen:
1. Haal de stekker van uw Chromecast uit het stopcontact.
2. Wacht ten minste 1 minuut.
3. Steek uw Chromecast weer in het stopcontact.
4. Wanneer de LED van de Chromecast continu wit is, opent u de Chromecast-app op uw telefoon of tablet en tikt u op het apparaat dat u wilt instellen.
Als je problemen hebt met je Chromecast en hem wilt resetten naar de fabrieksinstellingen, kun je dat doen door deze stappen te volgen:
1. Haal de stekker van je Chromecast uit het stopcontact.
2. Wacht ten minste 1 minuut.
3. Houd de knop op de achterkant van uw Chromecast ten minste 25 seconden ingedrukt of totdat het continu witte lampje begint te knipperen.
4. Wanneer de LED begint te knipperen, laat u de knop los. Uw Chromecast wordt nu teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Kan op elke tv een Chromecast? Nee, niet elke tv heeft de mogelijkheid om een Chromecast te gebruiken. Wil een tv compatibel zijn met een Chromecast, dan moet deze een HDMI-poort hebben. Bovendien moet de TV via Wi-Fi of Ethernet met het internet verbonden zijn.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Mensen vragen ook: waarom kan ik niet meer casten naar tv?

Als u problemen ondervindt met het casten van video via de ingebouwde Chromecast-functionaliteit (voorheen Google Cast) naar uw Android TV, controleert u of u de nieuwste versie van de Google Cast-receiver gebruikt. Bovendien, waarom wil mijn telefoon niet casten? Uw telefoon of tablet moet zijn verbonden met een wifi-netwerk. De smartphone, tablet of computer die u gebruikt om te casten, moet zich in hetzelfde wifi-thuisnetwerk bevinden als uw Chromecast. U moet de nieuwste versie van de ondersteunde app gebruiken.

Dus, waarom lukt streamen niet?

Ontkoppel een paar apparaten en ga dichterbij Wifi-router staan. Koppel het apparaat opnieuw met het WiFi-netwerk. Zorg ervoor dat het apparaat waarmee je streamt de juiste versie van het besturingssysteem heeft. Voor Android is dit minimaal 5.0 en voor iOS is dit minimaal 12. Hoe verbind ik mijn iPhone met Chromecast? Om je iPhone te koppelen aan Chromecast heb je eerst de Google Home-app nodig. Als je deze nog niet hebt, kun je deze downloaden in de App Store.
1. Open de Google Home-app op je iPhone.
2. Tik rechtsboven op het Menu-icoon (drie stippen).
3. Selecteer "Apparaten".
4. Tik onderaan op "Apparaat toevoegen".
5. Selecteer "Wifi".
6. Selecteer je Chromecast-apparaat uit de lijst met beschikbare apparaten.
7. Je iPhone is nu gekoppeld aan je Chromecast.

Kun je Chromecast gebruiken met iPhone?

Chromecast werkt niet rechtstreeks met een iPhone, maar je kunt AirPlay gebruiken om content vanaf je iPhone naar je Chromecast te streamen. Je hebt een Chromecast met een HDMI-aansluiting en een iPhone met iOS 7 of hoger nodig. AirPlay is een technologie van Apple waarmee je audio en video van je iOS-apparaat naar een ander apparaat kunt streamen.

Door Meredithe

Vergelijkbare artikelen

Hoe verander je de naam van je hotspot? :: Wat is het verschil tussen Chromecast 1 en 2?
Handige links