Huis > W > Welke Apps Kun Je Gebruiken Met Chromecast?

Welke apps kun je gebruiken met Chromecast?

Chromecast

Deze Chromecast-apps mag je niet missen

  1. Google Home.
  2. YouTube.
  3. Netflix.
  4. BubbleUPnP.
  5. Spotify.
  6. Disney Plus.
  7. Google Foto's.
  8. NLZiet.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Kun je een Chromecast op elke tv aansluiten?

De Chromecast en Chromecast Ultra werken op iedere tv of monitor met een hdmi-aansluiting. Welke zenders kan ik ontvangen met Chromecast?

Stream media vanafSmartphone, laptop of tablet
Bekijk content vanYouTube, Netflix, HBO GO, Google Play, Videoland, NPO Uitzending gemist, RTL XL en je Chrome browser.

Kun je streamen zonder wifi?

Nee, je kunt niet streamen zonder wifi. Wifi is nodig om een verbinding met het internet tot stand te brengen, wat nodig is voor streaming. En nog een vraag, kan ziggo go op chromecast? Ziggo is een Nederlandse aanbieder van betaaltelevisie en internet, en chromecast is een Google-apparaat waarmee gebruikers online inhoud naar hun tv kunnen streamen. Er is geen officieel woord van Ziggo over de vraag of hun dienst compatibel is met chromecast, maar op basis van ons onderzoek lijkt het er niet op dat Ziggo momenteel chromecast ondersteunt.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Welke Chromecast kopen voor Ziggo go?

Er wordt wel vanuit gegaan dat je beschikt over een smartphone waarop je de Ziggo GO app kunt downloaden. Als dat in orde is kun je hier de Chromecast kopen. Wil je een Chromecast die ook 4K beeldkwaliteit ondersteund koop dan niet de “normale Chromecast” maar de Chromecast Ultra. Welke Chromecast kan zonder wifi? De Chromecast-gastmodus geeft gebruikers de mogelijkheid om zonder met het wifi-netwerk van de hdmi-stick verbonden te zijn, toch content naar de Chromecast te casten. De Chromecast werkt normaliter met een wifi-verbinding.

Hoeveel Chromecast per huis?

Het is mogelijk om meerdere Chromecasts naast elkaar te gebruiken. Bijvoorbeeld één Chromecast in de woonkamer en een andere Chromecast in de slaapkamer. Deze gebruiken dan allemaal hetzelfde wifi netwerk. Dienovereenkomstig, wat is het bereik van een chromecast? De chromecast heeft een bereik van ongeveer 10 meter. Dit is afhankelijk van de omgeving en de signal strength.

Men kan zich ook afvragen: hoe sluit ik een 2e chromecast aan?

Als je een tweede Chromecast wilt aansluiten, heb je een aantal opties. Je kunt de Chromecast aansluiten op een andere TV of je kunt de Chromecast gebruiken om audio te streamen naar een andere speaker.

Door Merv Savan

Vergelijkbare artikelen

Hoe ondertiteling op Chromecast? :: Wat is het verschil tussen Chromecast V3 en ultra?
Handige links