Huis > H > Hoe Ondertiteling Op Chromecast?

Hoe ondertiteling op Chromecast?

AppleTV en Chromecast

Ga naar instellingen>algemeen>toegankelijkheid>bijschriften geluid en O.D.S.. Je kan ook een persoonlijke ondertiteling instellen, zodat je altijd de fijnste ondertiteling aan kan zetten. Ga naar instellingen>algemeen>toegankelijkheid>stijl>wijzig stijlen>nieuwe stijl.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom vind mijn telefoon de Chromecast niet?

De stappen zijn eenvoudig te begrijpen. Wacht een paar seconden en sluit de stroomkabel weer aan op het apparaat. Wacht een tijdje. Als u uw apparaat in de lijst ziet, is het tijd om het te casten.

Waarom geen ondertiteling bij Chromecast?

Problemen met VLC naar Chromecast streamen

VLC is namelijk niet in staat om de ondertitels (subtitles) van een film of serie te streamen. Je kunt dit probleem oplossen door bijvoorbeeld MKVToolNix te gebruiken. Dit programmaatje maakt één bestand van je video en ondertiteling.
Hoe zet ik de ondertiteling aan bij kijk? Kijk je televisie zonder een box of speciale ontvanger van een zenderaanbieder, druk dan op de Teletekst-knop op de afstandsbediening van je tv en druk 3x 8 voor pagina 888. De ondertiteling verschijnt direct.

Daarvan, hoe kan ik mijn chromecast resetten?

De beste manier om je Chromecast te resetten is door een fabrieksreset uit te voeren. Dit kan worden gedaan door naar de Chromecast-instellingen te gaan en de optie "Reset" te selecteren. Hierdoor worden alle gegevens van uw Chromecast verwijderd en worden de fabrieksinstellingen hersteld. Vervolgens, hoe vlc streamen naar chromecast? Zorg er eerst voor dat uw computer en Chromecast op hetzelfde draadloze netwerk zijn aangesloten. Open vervolgens VLC en klik bovenaan het scherm op Media. Klik vervolgens op Stream. In het venster dat opent, klikt u op de knop Toevoegen naast het tabblad Bestand. Kies de video die u wilt streamen en klik op Openen.
Klik vervolgens op de knop Afspelen onderaan het VLC-venster. Uw video begint te streamen naar uw Chromecast.

Gerelateerde artikelen

Heeft LG tv ingebouwde Chromecast?

Je kunt ervan uitgaan dat Chromecast is ingebouwd als je een tv of mediaspeler koopt met een officiële versie van Android TV. De ingebouwde Chromecast kan worden ondersteund door andere apparaten, zoals die van Apple.

Wat dit betreft, kan niet streamen met vlc?

Update VLC Media player

Start VLC mediaspeler op uw pc. Klik Helpen en kies Controleer op updates. Download en installeer een update, indien beschikbaar. Als er geen beschikbaar is, ziet u het bericht 'U heeft de nieuwste versie van VLC-mediaspeler geïnstalleerd'.
Waarom geen ondertiteling bij kijk? Bij on demand-items van KIJK kan dit, afhankelijk van het device, ook uitgeschakeld worden. Via de website, in de NLZIET-app voor iOS/Android en smart tv's en Android TV kun je de ondertiteling ook inschakelen voor Nederlandstalige NPO-programma's (VOD). Voor andere apparaten en live tv is dit (nog) niet mogelijk.

Hoe maak je Netflix ondertiteling groter?

De weergave van ondertiteling en captions wijzigen

  1. Ga in een webbrowser naar de pagina Account.
  2. Selecteer een profiel in Profiel en ouderlijk toezicht.
  3. Selecteer Wijzigen bij Weergave van ondertitels. Opmerking:
  4. Kies de weergave-instellingen voor ondertiteling.
  5. Sla de wijzigingen op.
  6. Open de Netflix-app op je apparaat.
Dit in overweging nemend, hoe video afspelen op chromecast? Als je video wilt afspelen op Chromecast, moet je de Chromecast-app downloaden op je apparaat. Vervolgens kun je de video selecteren die je wilt afspelen en tik je op de cast-knop in de app. Je video zal dan automatisch afspelen op je Chromecast.

Trouwens, waar zit ondertiteling?

Subtitles zijn ondertitels die onderaan het beeld worden weergegeven. Ze bevatten meestal de dialogen tussen de personages, maar kunnen ook andere relevante informatie bevatten, zoals geluidsgeluiden of de naam van een personage die niet in beeld is.

Door Brendis Sonkens

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je Teletekst 888 uit? :: Welke apps kun je gebruiken met Chromecast?
Handige links