Huis > H > Hoe Cast Je Je Scherm?

Hoe cast je je scherm?

Tik op het cast-icoon in je browser en selecteer je Chromecast-apparaat. Geef het scherm van je Android-telefoon of -tablet weer op je tv. Geef je presentaties, foto's en documenten een groter scherm. Zoek in het navigatiemenu van de Google Home-app 4 naar de knop 'Scherm casten'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe scherm verslepen?

Het scherm kan worden verplaatst naar: rechter zijscherm, linker zijscherm, boven of onder.

Hoe stream ik naar mijn Smart tv?

Je opent de app op je smartphone of laptop en je geeft de opdracht om de video af te spelen op een tv. Daarvoor maakt de Chromecast of Google Cast direct verbinding met internet. Je gebruikt je smartphone of tablet dus alleen voor de bediening. Je kunt zowel Android- als Apple-apparaten gebruiken voor de bediening. Hoe verbind je je Chromecast met wifi? Chromecast verbinden met wifi

  1. Sluit de Chromecast aan.
  2. Download en open de Google Home-app.
  3. Zorg dat je smartphone/tablet en Chromecast op hetzelfde netwerk zitten (BELANGRIJK)
  4. Druk op het plusteken (+) in de Google Home-app.
  5. Selecteer nu Apparaat instellen.
  6. Tik vervolgens op nieuw apparaat.

Hoe play4 casten?

Als u play4 wilt casten, moet u een Google Chromecast-apparaat gebruiken. Zorg er eerst voor dat uw tv is ingeschakeld en verbonden met internet. Open vervolgens de Google Play Store-app op uw Android-apparaat en zoek de play4-app. Tik op de knop "Installeren" en volg de aanwijzingen om de app te installeren. Zodra de app is geïnstalleerd, opent u deze en meldt u zich aan met uw Google-account. Tik op het pictogram "Cast" in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer uw Chromecast-apparaat in de lijst. De play4-app begint dan met casten naar uw tv. Welke apps werken met Chromecast? Bijna elke app kan werken met Chromecast, zolang het het Chromecast-pictogram in de app heeft. Om een lijst met apps te zien die met Chromecast werken, gaat u naar de Chromecast-website en klikt u op het tabblad "Apps".

Gerelateerde artikelen

Hoe extern scherm aansluiten op MacBook Air?

De MacBook Air ondersteunt video-uitvoer. Je kunt een beeldscherm of projector op een poort van je MacBook Air aansluiten met een VGA-multipoortadapter.

Dienovereenkomstig, welke app heb je nodig voor chromecast?

De Google Home-app leidt je door de stappen voor het instellen van Chromecast. Dit geldt voor Chromecast en voor Chromecast Ultra. Waarom kan ik niet streamen naar tv? Als u problemen ondervindt met het casten van video via de ingebouwde Chromecast-functionaliteit (voorheen Google Cast) naar uw Android TV, controleert u of u de nieuwste versie van de Google Cast-receiver gebruikt.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik mijn iphone verbinden met samsung tv?

Je kunt dit op de volgende manier installeren:

  1. Sluit de Lightning adapter aan op uw iPhone.
  2. Doe de HDMI kabel in de Lightning adapter.
  3. Sluit het andere uiteinde van de HDMI kabel op de Samsung TV aan.
  4. Verander de TV-bron naar HDMI-poort.
  5. Uw iPhone scherm wordt onmiddellijk vertoond op de Samsung TV.
Dienovereenkomstig, welke apparaten ondersteunen airplay? Er zijn verschillende apparaten die AirPlay ondersteunen, waaronder de iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple TV en HomePod. AirPlay is een WiFi-technologie die draadloos audio en video kan streamen tussen deze apparaten.

Je kunt ook vragen hoe zet je airplay aan?

Om Airplay te gebruiken heb je een apparaat nodig dat Airplay ondersteunt, zoals een iPhone, iPad, iPod touch of Mac. Op je apparaat zit een knop waarmee je Airplay kunt inschakelen. Vervolgens kun je kiezen welk apparaat je wilt gebruiken om naar muziek, foto's, video's of andere content te luisteren of te kijken.

Door Egon

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik niet streamen met iPhone? :: Waarom kan ik niet meer streamen?
Handige links