Huis > W > Waarom Kan Ik Niet Meer Streamen?

Waarom kan ik niet meer streamen?

Uw telefoon of tablet moet zijn verbonden met een wifi-netwerk. De smartphone, tablet of computer die u gebruikt om te casten, moet zich in hetzelfde wifi-thuisnetwerk bevinden als uw Chromecast. U moet de nieuwste versie van de ondersteunde app gebruiken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dienovereenkomstig, hoe verbind ik mijn iphone met chromecast?

Download de Google Home-app op je iPhone of iPad. De app zoekt naar de Chromecast en stelt voor om te verbinden. Zorg dat beide apparaten op hetzelfde Wi-Fi-netwerk zijn aangesloten, anders werkt het niet. Geef je Chromecast een naam (handig als je meerdere hebt). Daarvan, kan een chromecast kapot gaan? De Chromecast resetten is het eerste dat je moet proberen bij problemen. De Chromecast stopt steeds of doet het niet meer, de verbinding valt steeds weg of het werkt niet meer. Verbinding verbreken en opnieuw verbinden is dan vaak de oplossing.

Hoe verbind ik mijn tv met Chromecast?

Er zijn een paar verschillende manieren om uw tv aan te sluiten op Chromecast. De meest gebruikelijke manier is om een HDMI-kabel te gebruiken. Als uw tv geen HDMI-ingang heeft, kunt u een composiet A/V-kabel of een componentvideokabel gebruiken.
Om Chromecast op uw tv aan te sluiten met een HDMI-kabel:
1. Sluit de Chromecast aan op de HDMI-poort van uw tv.
2. Sluit de USB-stroomkabel aan op de Chromecast.
3. Zet uw tv aan en schakel naar de ingang waarop uw Chromecast is aangesloten.
4. Volg de aanwijzingen op uw tv-scherm om uw Chromecast in te stellen.
Als u een composiet A/V-kabel of een component-videokabel gebruikt, moet u ook de audiokabel aansluiten op de Chromecast Audio-poort. Daarvan, hoe kan ik streamen naar samsung tv? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u naar een Samsung TV kunt streamen. Eén manier is om de Samsung TV te gebruiken als mediacenter met een programma als Kodi of Plex. U kunt de Samsung TV ook gebruiken als display voor uw computer met een programma als AirPlay of Screen Mirroring.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Waarom kan ik geen verbinding maken met wifi?

Indien mogelijk: zet het access point (of de draadloze router) uit, wacht 30 seconden en zet deze opnieuw aan. Zorg voor de laatste drivers en client software van uw draadloze netwerkkaart. Verwijder de software van uw draadloze netwerkkaart en installeer deze opnieuw. Waarom kan ik niet streamen met iPhone? Zorg ervoor dat uw met AirPlay compatibele apparaten zijn ingeschakeld en zich dicht bij elkaar bevinden. Controleer of de apparaten zijn bijgewerkt naar de nieuwste software en zich op hetzelfde wifinetwerk bevinden. Herstart de apparaten die u wilt gebruiken met AirPlay of synchrone weergave.

En nog een vraag, hoe kan ik iphone streamen naar tv?

Video vanaf uw iPhone, iPad of iPod touch synchroon streamen naar een tv

  1. Verbind uw apparaat met hetzelfde wifinetwerk als uw Apple TV of met AirPlay 2 compatibele smart-tv.
  2. Zoek de video die u wilt streamen.
  3. Tik op 'AirPlay' .
  4. Kies uw Apple TV of met AirPlay 2 compatibele smart-tv.
En nog een vraag, hoe play4 casten? Als je wilt afspelen 4, moet je eerst het downloaden en installeren van de app op uw apparaat. Vervolgens kunt u de app openen en naar de pagina waar je de video wilt bekijken. Er zal een optie om de video af te spelen in de app. Als je klikt op die optie, zal de video afspelen in de app.

Hoe kan ik mijn telefoon koppelen aan mijn tv?

Om je telefoon te koppelen aan je tv, moet je eerst zorgen dat je telefoon en tv aan staan. Vervolgens moet je naar de instellingen van je telefoon gaan en naar het menu 'Bluetooth' zoeken. Als je Bluetooth op je telefoon hebt aangezet, zal je telefoon automatisch zoeken naar apparaten in de buurt die je kunt koppelen. Wanneer je tv verschijnt in het lijstje met apparaten, selecteer je het en volg je de instructies op het scherm om de koppeling te voltooien.

Door Tita Valdespino

Vergelijkbare artikelen

Hoe cast je je scherm? :: Waarom cast mijn telefoon niet?
Handige links