Huis > W > Waarom Kan Ik Niet Streamen Met Iphone?

Waarom kan ik niet streamen met iPhone?

Zorg ervoor dat uw met AirPlay compatibele apparaten zijn ingeschakeld en zich dicht bij elkaar bevinden. Controleer of de apparaten zijn bijgewerkt naar de nieuwste software en zich op hetzelfde wifinetwerk bevinden. Herstart de apparaten die u wilt gebruiken met AirPlay of synchrone weergave.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat dit betreft, waarom doet smartview het niet?

Smart View is een methode om je telefoon via wifi naar een tv te spiegelen. Je kunt je favoriete foto's, video's, presentaties en games op een groter scherm bekijken. Als Smart View niet werkt, zal het herstarten of opnieuw opstarten van je telefoon het probleem meestal oplossen. Hoe kan ik casten naar tv? Casten vanuit apps met Chromecast naar je tv

  1. Zorg ervoor dat het mobiele apparaat, de tablet of de computer waarmee je cast, is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je Chromecast of tv met Chromecast ingebouwd.
  2. Open een app met Chromecast.
  3. Tik op het Cast-icoon.
  4. Tik op het apparaat waarnaar je wilt casten.

Dit in overweging nemend, waarom kan ik niet streamen naar samsung tv?

Bij het streamen van video van een computer naar een Samsung-tv kan de tv een foutmelding "Geen signaal" weergeven. Deze foutmelding betekent dat de tv geen videosignaal van de computer ontvangt. Er zijn een paar redenen waarom dit kan gebeuren:
1. De HDMI-kabel is niet goed aangesloten. Zorg ervoor dat de HDMI-kabel goed is aangesloten op de HDMI-poort van de computer en de HDMI-poort van de tv.
2. De HDMI-poort van de computer werkt niet. Als de computer meer dan één HDMI-poort heeft, probeert u de HDMI-kabel op een andere poort aan te sluiten. Als het probleem aanhoudt, is de HDMI-poort mogelijk beschadigd en moet deze worden gerepareerd of vervangen.
3. De grafische kaart van de computer is niet compatibel met de TV. Sommige oudere grafische kaarten zijn niet compatibel met nieuwere HDTV's. Als de grafische kaart van de computer niet compatibel is met de tv, moet een andere grafische kaart worden geïnstalleerd.
4. De HDMI-poort van de tv werkt niet. Als de tv meer dan één HDMI-poort heeft, probeert u de HDMI-kabel op een andere poort aan te sluiten. Als het probleem aanhoudt, kan de HDMI-poort beschadigd zijn en moet deze gerepareerd of vervangen worden. Vervolgens, hoe verbind ik mijn smartphone met mijn smart tv? Er zijn een paar verschillende manieren om uw smartphone op uw smart tv aan te sluiten. Eén manier is het gebruik van een HDMI-kabel. U kunt de HDMI-kabel aansluiten op de HDMI-poort van uw tv en vervolgens het andere uiteinde aansluiten op uw smartphone. Een andere manier is het gebruik van een draadloze verbinding. De meeste smart-tv's hebben Wi-Fi ingebouwd, dus je kunt je smartphone draadloos met je tv verbinden.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Wat dit betreft, hoe verbind ik mijn samsung telefoon met tv?

1 Maak op je mobiele apparaat verbinding met hetzelfde Wi-Fi netwerk als je Samsung Smart TV. 2 Download Samsung Smart View in de App Store, Google Play of Samsung Galaxy Apps. 3 Open de app en volg de stappen om Smart View te configureren. Heeft mijn tv een ingebouwde Chromecast? Je herkent televisies en mediaspelers met ingebouwde Chromecast aan de term 'Chromecast built-in'. Vrij vertaald staat daar 'Chromecast ingebouwd'. Anders moet je letten op de term Google Cast. Dat is een parapluterm voor alle apparaten die de technologie van Google ondersteunen.

Hoe cast ik van iPhone naar tv?

Video vanaf uw iPhone, iPad of iPod touch synchroon streamen naar een tv

  1. Verbind uw apparaat met hetzelfde wifinetwerk als uw Apple TV of met AirPlay 2 compatibele smart-tv.
  2. Zoek de video die u wilt streamen.
  3. Tik op 'AirPlay' .
  4. Kies uw Apple TV of met AirPlay 2 compatibele smart-tv.
Hoe koppel je telefoon aan Chromecast? Om je telefoon te koppelen aan Chromecast heb je een aantal dingen nodig:
-Een Chromecast-apparaat
-Een compatibele smartphone of tablet
-Een Wi-Fi-verbinding
Volg de onderstaande stappen om je telefoon te koppelen aan Chromecast:
1. Download de Google Home-app op je telefoon of tablet.
2. Open de Google Home-app en tik op het menu-icoon in de rechterbovenhoek van het scherm.
3. Selecteer "Apparaten" uit het menu.
4. Selecteer het tabblad "Alle apparaten" bovenaan het scherm.
5. Tik op het oranje +-icoontje in de rechterbovenhoek van het scherm.
6. Selecteer "Installeer apparaat" uit het menu.
7. Selecteer "Chromecast" uit de lijst met compatibele apparaten.
8. Selecteer je Chromecast-apparaat uit de lijst met beschikbare apparaten.
9. Tik op "Volgende" in de rechterbovenhoek van het scherm.
10. Tik op "Doorgaan" wanneer je wordt gevraagd om de Wi-Fi-instellingen van je telefoon of tablet te wijzigen.
11. Selecteer je Wi-Fi-netwerk uit de lijst met beschikbare netwerken.
12. Voer het wachtwoord voor je Wi-Fi-netwerk in wanne

Daarvan, hoe streamen naar tv zonder wifi?

Of dat, hoe stream je naar TV zonder wifi?
Er zijn een aantal manieren waarop je naar TV kunt streamen zonder wifi. Als je een smart TV hebt, kun je een Ethernet-kabel aansluiten op de TV om een ​​verbinding met het internet te maken. Sommige smart TVs hebben ook een ingebouwde WiFi-chip, zodat je de TV kunt connecteren met een draadloos netwerk. Als je een normale TV hebt, kun je een streaming-apparaat zoals een Roku of Chromecast aansluiten op de TV om te streamen.

Door Jelsma Springsteen

Vergelijkbare artikelen

Hoe verbind ik Chromecast met nieuwe wifi? :: Hoe cast je je scherm?
Handige links