Huis > H > Hoe Gebruik Ik Google Spreadsheet?

Hoe gebruik ik Google Spreadsheet?

Google Spreadsheets werkt aan de hand van cellen die in een groot werkblad staan. Elke cel heeft een naam, die bestaat uit een letter en een cijfer. De rijen hebben allemaal een ander cijfer en de kolommen hebben allemaal een andere letter. Cel A1 is de eerste cel linksboven, daarnaast staat B1 en ga zo maar door.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik ik GPX bestanden?

Je kunt gpx gebruiken als je een fiets of wandel gps apparaat hebt. Je kunt het bestand openen met een app nadat je het hebt gedownload. De meeste apps zijn gratis.

Bovendien, hoe maak je een grafiek in google drive?

Een nieuw diagram aan een document of presentatie toevoegen

  1. Open op je computer een document of presentatie in Google Documenten of Google Presentaties.
  2. Klik op Invoegen. Diagram.
  3. Klik op het diagramtype dat je wilt toevoegen.
Wat dit betreft, hoe maak je een grafiek op word? U kunt een eenvoudige grafiek maken in Word door op Invoegen > Grafiek te klikken en de gewenste grafiek te kiezen.
  1. Klik op Invoegen > Grafiek.
  2. Klik op het grafiektype en dubbelklik vervolgens op de gewenste grafiek.
  3. Vervang de standaardgegevens door uw eigen informatie in het werkblad dat wordt weergegeven.

Hoe bereken je 20 procent van een bedrag?

Om 20 procent van een bedrag te berekenen, moet u het bedrag vermenigvuldigen met 0,2. Bovendien, hoeveel procent is 32 uur van 36? 32 uur van de 36 is 88,89%.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Dienovereenkomstig, hoeveel procent is een bedrag van een bedrag?

Om uit te rekenen hoeveel % iets is, deel je het nieuwe bedrag door het oude bedrag. Daarna vermenigvuldig (keer) je het met 100. Twee voorbeelden: De vraag: hoeveel % is 20 van 50? Wat dit betreft, hoe moet je van getal naar procent? Hoe bereken je procenten? Je kunt procenten berekenen door eerst 1% uit te rekenen. Je deelt dan het getal door 100. Vervolgens vermenigvuldig je de uitkomst met het percentage dat je wilt weten.

Hoe bereken je een procent van een toets?

Je kan dus maximaal 20 punten halen. Om nu te weten hoeveel procent je hebt, moet je al je punten optellen en dan delen door de som van de maximale punten. Dit moet je dan maal 100 doen, om het procent te hebben. Het % - teken wilt gewoon zeggen dat je op het einde maal 100 hebt gedaan. Hoe leg je procenten uit? Percents zijn een manier om een ​​getal uit te drukken als een fractie van 100. Het symbool voor percentage is "%". Een percentage kan worden uitgedrukt als een decimal (bijvoorbeeld, 45% is gelijk aan 0,45), of als een breuk (bijvoorbeeld, 45% is gelijk aan 45/100).

Wat dit betreft, wat voor soort grafieken zijn er?

Er zijn verschillende soorten grafieken. Een aantal veelgebruikte grafieken zijn lijngrafieken, staafdiagrammen, cirkeldiagrammen, lijn- en barcombinaties en scatterplots.

Door Melbourne

Vergelijkbare artikelen

Hoe een tabel maken in Google Spreadsheets? :: Hoe maak je een goede cirkeldiagram?
Handige links