Huis > I > Is Het Extentie Of Extensie?

Is het extentie of extensie?

Extensie (taalkunde), een taalkundig begrip. Topleveldomein of internetextensie, een deel van de naam van een website op internet. Bestandsextensie, een deel van de naam van een computerbestand. Uitbreidingspakket of extensie, een functionaliteit waarmee een programma uitgebreid kan worden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe wijzig ik de extensie van een bestand?

Klik op het tabblad Beeld om de optie Extensies tonen voor bekende bestandstypen aan te vinken.

Hoe maak je extensies zichtbaar?

Klik op het pictogram Opties aan de rechterkant van het lint. Selecteer het tabblad Weergave in het dialoogvenster Mapopties. Selecteer Verborgen bestanden, mappen en stations weergeven. Schakel Extensies voor bekende bestandstypen verbergen uit en klik op OK. Wat is de betekenis van extensie? extensie - Zelfstandignaamwoord 1. (medisch) het strekken van ledematen, strekking ♢ Het tegenovergestelde van extensie is flexie ("buiging") 2. (informatica) aanvulling op een computerprogramma 3. (informatica) code in een bestandsnaam (na de punt) om type bestand aan te duiden 4.

Wat dit betreft, welke bestanden zijn uitvoerbaar?

In Windows hebben uitvoerbare bestanden een van de volgende bestandsextensies: .exe, .com of .bat. In Linux hebben uitvoerbare bestanden de bestandsextensie .exe. Wat is een goede bestandsnaam? Een goede bestandsnaam is er een die gemakkelijk te onthouden is en de inhoud van het bestand beschrijft. Bijvoorbeeld, een bestand met een foto van een kat zou "cat.jpg" kunnen heten.

Gerelateerde artikelen

Wat is extensie medisch?

Het tegenovergestelde van verlengen is buigen.

Dus, wat betekent geen extensie?

De bestandsextensie staat achter de bestandsnaam en wordt door middel van een punt gescheiden van de rest (bijvoorbeeld: woordenboek. docx). In de Verkenner van Windows is de extensie verborgen, in de kolom Type staat wel om welke bestandssoort het gaat. Wordt ook wel bestandsformaat of bestandsindeling genoemd. Bovendien, welke domeinnaam extensies zijn er? We geven je graag een korte uitleg van de populairste landelijke en algemene domeinextensies.

  • . nl domeinnaam. De .
  • . be domeinnaam. De .
  • .com domeinnaam. De .com extensie is afgeleid van het woord commercieel (commercial).
  • . eu domeinnaam.
  • . net domeinnaam.
  • . org domeinnaam.
  • . info domeinnaam.
  • . biz domeinnaam.

Waar vind ik mijn extensies?

Klik rechtsboven in de browser op de drie puntjes. Klik op Meer hulpprogramma's. Klik op Extensies. Een overzicht van geïnstalleerde extensies opent. Dienovereenkomstig, hoe maak je verborgen bestanden zichtbaar? Om verborgen bestanden zichtbaar te maken, moet je ze opzoeken in de instellingen van je bestandsbeheerder. In Windows kun je dit doen door naar de map te gaan waarin je de verborgen bestanden wilt zien, en dan te klikken op 'Organiseren' in de menubalk. Klik vervolgens op 'Bestanden en mappen weergeven' en zet het vakje 'Verborgen items weergeven' aan.

Mensen vragen ook: hoe kan ik verborgen bestanden zichtbaar maken windows 10?

Hi,
To make hidden files visible in Windows 10, you can do the following:
1. Open File Explorer and click on the View tab.
2. In the Show/hide section, check the box next to Hidden items.
3. All of your hidden files should now be visible.

Door Lipps Eclarinal

Vergelijkbare artikelen

Hoe speel je Code Names? :: Kan je zelf de QR code scannen?
Handige links