Huis > H > Hoe Windows 8.1 In Veilige Modus Opstarten?

Hoe Windows 8.1 in veilige modus opstarten?

Start op in veilige modus tijdens het opstarten

  1. Zet de computer aan.
  2. Houd shift ingedrukt en tik meerdere keren op F8 totdat u het menu Herstelmodus gaat openen.
  3. Selecteer in het menu Herstelmodus de optie Geavanceerde reparatieopties weergeven.
  4. Kies de optie Probleemoplossing.
  5. Selecteer de knop Geavanceerde opties.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je Keynote openen in Windows?

Als u andere presentaties in andere apps wilt openen, moet u de Keynote-app gebruiken. Microsoft PowerPoint-presentaties en andere bestandstypen kunnen in Keynote worden geopend. Presentaties kunnen worden geopend op een iPad, iPod touch of Mac.

Wat gebeurt er als ik terugga naar fabrieksinstellingen?

Als je de fabrieksinstellingen terugzet, worden je gegevens van de telefoon gewist. Hoewel in je Google-account opgeslagen gegevens kunnen worden hersteld, worden alle apps en de bijbehorende gegevens verwijderd. Als je je gegevens wilt herstellen, moet je ervoor zorgen dat ze beschikbaar zijn in je Google-account. Hoe lang duurt het om een laptop te resetten? Afhankelijk van de snelheid van je computer kan het herstel meer dan een uur duren. Je computer start ook meerdere malen opnieuw op. Dit alles is een geautomatiseerd proces, je hoeft zelf geen handelingen meer uit te voeren. Ga in de tussentijd dus gerust iets voor jezelf doen.

Vervolgens, hoe maak je een computer helemaal leeg?

Er zijn een paar manieren om een computer te wissen. Eén manier is om een softwareprogramma te gebruiken dat de harde schijf leegmaakt en het besturingssysteem opnieuw installeert. Dit is een goede optie als u alle gegevens op de computer wilt wissen en vanaf nul wilt beginnen. Een andere manier is om de harde schijf fysiek uit de computer te verwijderen en vervolgens te formatteren. Dit zal alle gegevens op de schijf wissen, maar u zult het besturingssysteem opnieuw moeten installeren. Waar kan ik herstelpunt vinden? Er zijn een paar manieren om uw herstelpunten te vinden.
De eerste manier is om het venster Systeemeigenschappen te openen. U kunt dit doen door op de Windows-toets + R te drukken, "sysdm.cpl" te typen en op Enter te drukken. Klik vervolgens op het tabblad "Systeembeveiliging" en klik op de knop "Systeemherstel". Dit opent het venster Systeemherstel, dat u een lijst met alle beschikbare herstelpunten toont.
Een andere manier om uw herstelpunten te vinden is door de Opdrachtprompt te openen. U kunt dit doen door op de Windows-toets + R te drukken, "cmd" te typen en op Enter te drukken. Typ dan het volgende commando:
vssadmin list shadows
Dit toont u een lijst met alle beschikbare herstelpunten.

Gerelateerde artikelen

Hoe Pages bestand openen op Windows?

Als u een Pages-document wilt openen in een andere app, zoals Microsoft Word, kunt u Pages gebruiken om het document te converteren naar de juiste structuur. U kunt het document openen om het te converteren. Selecteer 'Archiveren

Hoe kan ik Windows 10 opnieuw installeren zonder cd?

De eenvoudigste manier om Windows 10 opnieuw te installeren is via Windows zelf. Klik op Start > Instellingen > Update & beveiliging > Herstel en kies vervolgens Aan de slag onder Deze pc opnieuw instellen. Daarvan, hoe kan ik mijn pc opnieuw installeren? De fabrieksinstellingen van uw pc herstellen

  1. Swipe vanaf de rechterrand van het scherm, tik Instellingenen tik vervolgens op Pc-instellingen wijzigen.
  2. Tik of klik op Bijwerken en herstellen en daarna op Herstel.
  3. Tik of klik onder Alles verwijderen en Windows opnieuw installeren op Aan de slag.

Je kunt ook vragen hoe kom ik in de veilige modus windows 10?

Selecteer Problemen oplossen > Geavanceerde opties > Opstartinstellingen > Opnieuw opstarten . Nadat de pc opnieuw is opgestart, is er een lijst met opties. Selecteer 4 of F4 of Fn+F4 (volg de instructies op het scherm) om de pc in de veilige modus te starten. Dit in overweging nemend, hoe kom ik in de veilige modus? Om in de veilige modus te komen, moet je de volgende stappen volgen:
1. Zorg ervoor dat je computer is uitgeschakeld.
2. druk op de aan / uit-knop en houd deze ingedrukt.
3. Wanneer je computer aangaat, houd je de toets in (F8). Dit zou een menu moeten tonen met verschillende opstartopties.
4. Gebruik de pijltoetsen om naar "Veilige modus" te bladeren en druk op enter.

Dus, hoe lang duurt een systeem herstel?

Het is afhankelijk van het systeem en de hoeveelheid gegevens die moeten worden opgeslagen, maar een systeemherstel kan enkele minuten tot enkele uren duren.

Door Darrey

Vergelijkbare artikelen

Kan niet meer inloggen op mijn computer? :: Hoe herstelpunt terugzetten Windows 10?
Handige links