Huis > W > Wat Is Een Gekoppeld Contact?

Wat is een gekoppeld contact?

Nadat je contacten hebt toegevoegd aan je Android-apparaat, kun je de contacten wijzigen of verwijderen. Contacten die zijn opgeslagen in je Google-account, worden gesynchroniseerd met Google Contacten en al je Android-apparaten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke apps zijn gekoppeld aan mijn Google account?

Ga naar de pagina Mijn account om te zien welke apps zijn gekoppeld. U kunt apps en sites koppelen onder het kopje Aanmelden en beveiliging.

Waarom staan mijn contacten dubbel in mijn iPhone?

Gebruik je je iPhone zowel zakelijk als privé, dan kan het ook gebeuren dat je meerdere online diensten gebruikt om mee te synchroniseren. Verloopt dit niet helemaal goed, dan krijg je dubbele contacten. Wat kan ik zien wat er op mijn simkaart staat? Je simkaart bevat de volgende informatie:

  • Pincode - Je telefoon is vergrendeld als je hem opstart.
  • Pukcode - Heb je drie keer achter elkaar de pincode fout ingevoerd?
  • Simkaartnummer - Het simkaartnummer staat op je simkaart.
  • Telefoonnummer - Je telefoonnummer is gekoppeld aan je simkaart.

Vervolgens, waar staan mijn emailadressen?

Er zijn een paar verschillende plaatsen waar uw e-mailadressen kunnen worden opgeslagen, afhankelijk van de e-maildienst die u gebruikt. Als u een webgebaseerde e-maildienst zoals Gmail of Yahoo Mail gebruikt, wordt uw e-mailadres waarschijnlijk opgeslagen op de servers van de e-maildienst. Als u een e-mailclient zoals Microsoft Outlook of Apple Mail gebruikt, worden uw e-mailadressen waarschijnlijk opgeslagen op de harde schijf van uw computer. Dus, waar vind ik mijn whatsapp contacten? Op je Android-telefoon open je WhatsApp. Bovenaan het scherm Chats tik je op het pictogram Nieuwe chat. Tik op het tabblad Contacten. Zoek het contact waarmee je wilt chatten en tik op hun naam.

Gerelateerde artikelen

Hoe kom ik in contact met Prime video?

Prime Video kan worden bereikt door te bellen.

En nog een vraag, hoe kan ik mijn contacten op mijn pc zetten?

Met Google Contacts kun je ook al je contacten exporteren, in Google CSV-formaat om in een andere Google-account te importeren, in Outlook CSV-formaat om in Outlook of een andere applicatie te importeren of als vCard-formaat voor Apple Address Book. Hoe kom ik bij mijn contacten in Gmail? Contactenlijst in Gmail opschonen

  1. Ga naar www.gmail.com.
  2. Log in met uw accountgegevens.
  3. Klik op het pictogram 'Google-apps'.
  4. Klik op Contactpersonen.
  5. Een overzicht van uw contactpersonen opent.

Wat betekent automatisch synchroniseren?

Als je synchroniseert

Je kunt je gesynchroniseerde gegevens (zoals bladwijzers, geschiedenis, wachtwoorden en andere instellingen) bekijken en updaten op al je apparaten. Je logt automatisch in bij Gmail, YouTube, Zoeken en andere Google-services.
Dus, hoe krijg ik mijn contacten terug op mijn telefoon? Om je contacten terug te krijgen op je telefoon, moet je de volgende stappen volgen:
1. Ga naar de instellingen van je telefoon en tik op 'Accounts'.
2. Tik op het account waarmee je je contacten wilt synchroniseren. Dit kan je Google-account zijn, bijvoorbeeld.
3. Zorg ervoor dat de optie 'Contacten synchroniseren' is ingeschakeld.
4. Je contacten zullen nu worden gesynchroniseerd met je account en zijn weer beschikbaar op je telefoon.

Hoe haal je verwijderde contacten terug?

Om verwijderde contacten te herstellen, moet je eerst de back-up van je contacten maken en deze opslaan op een veilige plek. Vervolgens moet je de contactpersonen app van je telefoon openen en naar de instellingen gaan. In de instellingen moet je naar het tabblad 'Accounts' gaan en daar de optie 'Herstellen' selecteren. Dit zal alle verwijderde contacten weer toevoegen aan je telefoon.

Door Alda Meinhard

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je contacten op iPhone? :: Hoe kan ik mijn contacten overzetten op mijn simkaart?
Handige links