Huis > H > Hoe Kan Je Ontdubbelen In Excel?

Hoe kan je ontdubbelen in Excel?

Dubbele waarden verwijderen

  1. Selecteer het cellenbereik met de dubbele waarden die u wilt verwijderen.
  2. Klik op Gegevens > Dubbele waarden verwijderen en schakel onder Kolommen de selectievakjes van de kolommen die u wilt verwijderen, in of uit.
  3. Klik op OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe in Excel punt vervangen door komma?

De snelste methode om de punt door een komma te vervangen is om de functie Zoeken en Vervangen, te vinden onder het menu Bewerken, toe te passen. Selecteer de bewuste cel(len) klik op Zoeken en Vervangen, typ onder Zoeken naar: een punt en onder Vervangen door: een komma. Trouwens, wat is puntkomma gescheiden csv? Puntkomma gescheiden

Een csv-bestand heeft een speciaal teken dat de data van de verschillende kolommen van elkaar scheidt. Vaak is dit een tab. Maar in de bestanden voor de monitoringstool en rekentool moet dit een puntkomma zijn. Bij het opslaan naar csv moet u hier extra opletten.

Hoe exporteer je een Excel bestand?

Om een Excel-bestand te exporteren, opent u het bestand in Excel en klikt u op het menu "Bestand". Klik vervolgens op "Opslaan als". In het venster "Opslaan als" selecteert u de locatie waar u het bestand wilt opslaan. Klik ten slotte op "Opslaan". Is CSV hetzelfde als MT940? Nee, CSV is niet hetzelfde als MT940. MT940 is een standaardformaat voor SWIFT-berichten, terwijl CSV een bestandsformaat is dat kan worden gebruikt om gegevens in tabelvorm op te slaan.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

Dienovereenkomstig, hoe werkt ical?

Om je iCal-kalender te synchroniseren met je Android-telefoon heb je in elk geval een Google-account nodig. In iCal ga je daarna als volgt te werk: Klik in de menubalk bovenaan op Agenda en open de Voorkeuren. Ga naar het onderdeel Accounts en klik op het plusteken om een account toe te voegen. Hoe maak ik een iCal? Een iCalendar-bestand maken of bewerken

  1. Open een ics-bestand of maak een nieuw bestand. Je moet een app voor tekstverwerking gebruiken waarmee ics-bestanden kunnen worden opgeslagen.
  2. Deel het bestand in volgens de onderstaande richtlijnen.
  3. Als je klaar bent, sla je het bestand op als ics-bestand.

Trouwens, hoe ics in google agenda?

Vul een naam in voor de agenda en klik op “Agenda maken”. Klik daarna op het pijltje naast “Andere agenda's” en kies “Agenda importeren”. Kies het . ics bestand > selecteer de kalender die je aangemaakt hebt en klik op “Import”. Hoe Adresboek Outlook exporteren? Om de adressenboek van Outlook te exporteren, ga je naar 'Bestand' in het menu bovenaan.
Klik dan op 'Exporteren/Importeren...'.
In het nieuwe scherm dat opent, klik je op 'Exporteren naar een bestand' en vervolgens op 'Volgende'.
Kies in het volgende scherm 'Comma Separated Values (Windows)' en klik weer op 'Volgende'.
Selecteer in het volgende scherm het adressenboek dat je wilt exporteren.
Als je klaar bent, klik je op 'Voltooien'.

Hoe voeg ik iemand toe aan mijn Adresboek?

Om iemand aan je adresboek toe te voegen, ga je naar het tabblad 'Contactpersonen' in het hoofdvenster van het programma. Klik hier op 'Nieuw contactpersoon' in de knoppenbalk onderaan het venster. Er verschijnt nu een nieuw venster waarin je de gegevens van de contactpersoon kunt invoeren.

Door Mada Feichter

Vergelijkbare artikelen

Kan geen CSV importeren? :: Waar staat de afkorting CSV voor?
Handige links