Huis > W > Waar Staat Net Voor?

Waar staat net voor?

net is een generiek topleveldomein (gTLD) in het Domain Name System van het internet. De naam is afgeleid van 'netwerk'. Dit topleveldomein was namelijk oorspronkelijk bedoeld voor organisaties die zich bezighouden met netwerktechnologieën, zoals internetserviceproviders en andere infrastructuurbedrijven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Men kan zich ook afvragen: wat is .net c#?

C# is een cross-platform programmeertaal. U kunt . NET-applicaties bouwen die kunnen worden ingezet op Windows-, Linux- en Mac-platforms. C# applicaties kunnen ook in de cloud of via containers worden ingezet. Vervolgens, welke dotnet versie heb ik? Controleer de versie met DotNet VersionLister

NET versies die op Windows 10 zijn geïnstalleerd te vinden: Open Start. Zoek naar PowerShell, klik met de rechtermuisknop op het bovenste resultaat en selecteer de optie Als administrator uitvoeren.

Trouwens, wat verdient een .net programmeur?

Een .net programmeur kan een salaris verdienen van gemiddeld 85.000 dollar per jaar. Wat is een C# developer? Een C#-ontwikkelaar is een programmeur die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van toepassingen met behulp van de programmeertaal C#. C# is een veelzijdige taal die gebruikt kan worden voor het ontwikkelen van een breed scala aan applicaties, van eenvoudige desktop programma's tot complexe webapplicaties. C#-ontwikkelaars moeten een goed begrip hebben van objectgeoriënteerde programmeerconcepten en efficiënte en leesbare code kunnen schrijven.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Dienovereenkomstig, wat is de naam van de zoekmachine?

Google Zoeken, ook wel Google Search of gewoon Google genoemd, is een zoekmachine van Google LLC voor documenten op het wereldwijde web, opgericht in 1997 door twee promovendi aan de Stanford-universiteit, Larry Page en Sergey Brin. Waar komt .IO vandaan? Het domein “. io” verwijst naar domeinnamen van websites uit de eilanden die behoren tot het Britse territorium in de Indische Oceaan (een Brits overzees gebied in de Indische Oceaan).

Welk land is me?

me is de domeinextensie horend bij de landcode die volgens de ISO 3166-1-standaard is toebedeeld aan Montenegro. De landcode is toegekend nadat Montenegro zich op onafhankelijk heeft verklaard van Servië en Montenegro (met de landcode yu). Is .NET hetzelfde als C#? Nee, .NET is niet hetzelfde als C#. .NET is een ontwikkelplatform van Microsoft waarop tal van programmeertalen draaien, waaronder C#. C# is een specifieke programmeertaal die ontwikkeld is door Microsoft en draait op het .NET-platform.

Wat kun je doen met C++?

C++ is een programmeertaal die veelzijdig inzetbaar is. Met C++ kun je onder andere applicaties, besturingssystemen, drivers en games ontwikkelen.

Door Beichner Ehl

Vergelijkbare artikelen

Waarom C#? :: Hoeveel kost een goedkope laptop?
Handige links