Huis > H > Hoe Krijg Ik Deel 0 Weg?

Hoe krijg ik deel 0 weg?

De eenvoudigste manier om de #DIV/0 te onderdrukken! de fout is om de functie ALS te gebruiken om het bestaan van de noemer te evalueren. Als het een 0 of geen waarde is, kunt u een waarde van 0 of geen als resultaat van de formule zien in plaats van de waarde #DIV/0!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat is de Vulgreep in Excel?

De vulgreep in Excel, ook wel het “Slepen” genoemd, is één van de redenen waarom Excel zo populair is. De vulgreep stelt de gebruiker in staat om snel logische reeksen en formules in cellen te kopiëren. Zo kunnen bijvoorbeeld de dagen van de week snel ingevuld worden. Vervolgens, hoe maak je een berekening in excel? Selecteer een cel naast de getallen die u wilt optelen, klik op AutoSom op het tabblad Start, druk op Enter (Windows) of Return (Mac) en dat is alles! Wanneer u op AutoSom klikt, wordt automatisch een formule (met de functie SOM) ingevoerd om de getallen op te tellen.

Je kunt ook vragen hoe splits ik tekst in excel?

Er zijn een paar manieren om tekst in excel te splitsen. Eén manier is om de functie Tekst naar kolommen te gebruiken. Om deze functie te gebruiken, selecteert u de cellen die u wilt splitsen. Ga dan naar het tabblad Gegevens op het lint en klik op de knop Tekst naar kolommen. Dit opent de wizard Tekst naar kolommen. Op de eerste pagina van de wizard selecteert u de optie Gedeeltelijk en klikt u op Volgende. Op de volgende pagina selecteert u het type scheidingsteken dat u wilt gebruiken om de tekst op te splitsen. Als u de tekst bijvoorbeeld wilt splitsen op een spatie, selecteert u de optie Spatie. Klik vervolgens op Voltooien. De tekst wordt gesplitst in kolommen op het geselecteerde scheidingsteken.
Een andere manier om tekst in Excel te splitsen is het gebruik van een formule. Als u bijvoorbeeld de tekst in cel A1 wilt splitsen op een spatie, gebruikt u de volgende formule:
=LEFT(A1,FIND(" ",A1)-1)
Deze formule geeft de tekst vóór de eerste spatie in cel A1. Om de tekst na de eerste spatie te krijgen, gebruikt u de volgende formule:
=RIGHT(A1,LEN(A1)-FIND(" ",A1))
Deze formule geeft de tekst na de eerste spatie in cel A1. Bovendien, hoe maak ik van 1 kolom 2 kolommen in excel? Er zijn een paar manieren om van één kolom twee kolommen te maken in Excel.
Eén manier is om de functie Tekst naar kolommen te gebruiken. Om deze functie te gebruiken, selecteert u de kolom met gegevens die u in twee kolommen wilt splitsen. Ga vervolgens naar het tabblad Gegevens op het lint en klik op de knop Tekst naar kolommen. In de wizard Tekst omzetten naar kolommen kiest u de optie Afgescheiden en klikt u op Volgende. Kies vervolgens het teken dat u wilt gebruiken om de kolom met gegevens te splitsen (bijvoorbeeld een spatie, komma of puntkomma) en klik op Volgende. Klik tenslotte op Voltooien om de kolom in twee kolommen te splitsen.
Een andere manier om een kolom in twee kolommen te splitsen is door de functie Zoeken en vervangen te gebruiken. Om deze functie te gebruiken, selecteert u de kolom met gegevens die u in twee kolommen wilt splitsen. Ga vervolgens naar het tabblad Home op het lint en klik op de knop Zoeken en selecteren. In het dialoogvenster Zoeken en selecteren klikt u op het tabblad Vervangen. Typ in het veld Zoek wat het teken dat u wilt gebruiken om de kolom met gegevens te splitsen (bijvoorbeeld een spatie, komma of puntkomma). Typ in het veld Vervangen door ^p (dit voegt een alinea-einde in). Klik vervolgens op de knop Alles vervangen. Hierdoor wordt de kolom met gegevens in twee kolommen gesplitst.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Dienovereenkomstig, wat betekent deling door 0?

De foutmelding DEEL/0! komt in een cel voor wanneer de formule erin een deling door nul oplevert. Dit kan het geval zijn wanneer je een getal wilt delen door een lege cel of een cel met de waarde 0. De foutmelding staat niet erg fraai met name in werkbladen die je wilt afdrukken of delen. Trouwens, waarom geen 0 in excel? Klik op Bestand > Opties > Geavanceerd. Selecteer een werkblad onder Weergaveopties voor dit werkblad en voer vervolgens een van de volgende handelingen uit: Schakel het selectievakje Een nul weergeven in cellen met een nulwaarde in als u nulwaarden (0) in cellen wilt weergeven.

Waar vind ik voorwaardelijke opmaak in Excel?

Selecteer de cellen die u voorwaardelijk wilt opmaken. Klik op het tabblad Start in de groep Stijlen op de pijl naast Voorwaardelijke opmaak en klik vervolgens op Regels beheren. Het dialoogvenster Regels voor voorwaardelijke opmaak beheren wordt weergegeven. Dus, hoe werkt verschuiving in excel? In Excel, the SHIFT function returns the value of a cell reference shifted a specified number of rows and columns. For example, if cell A1 contains the value "5", the formula =SHIFT(A1,2,3) returns the value in cell D4.

Wat is doorvoeren in Excel?

In Excel, throughput is the amount of data that can be processed in a given amount of time. This can be measured in bits per second (bps), or bytes per second (Bps). Throughput can be affected by factors such as the number of users on a system, the type of files being accessed, and the speed of the network connection.

Door Murray

Vergelijkbare artikelen

Waar gaat Harry Potter en het vervloekte kind over? :: Waar 5G dekking?
Handige links