Huis > W > Waar Gaat Harry Potter En Het Vervloekte Kind Over?

Waar gaat Harry Potter en het vervloekte kind over?

Terwijl Harry wordt achtervolgd door zijn verleden dat weigert verleden tijd te blijven, worstelt zijn jongste zoon Albus met een familie-erfenis waar hij nooit om gevraagd heeft. Wanneer het verleden en heden dreigen te versmelten, leren zowel vader als zoon dat het duister soms uit onverwachte hoek komt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoeveel geld heeft Daniel Radcliffe verdient met Harry Potter?

Het komt vast niet als een verrassing dat Daniel Radcliffe veel verdiende met de iconische rol. Hou je vast: in totaal verdiende de acteur 85 miljoen euro met de acht Harry Potter-films. Zijn salaris steeg met elke nieuwe film, toen duidelijk werd dat de films hoe dan ook een succes zouden worden. Hoe oud is Harry Potter in de eerste film? Als Harry jarig is, en elf jaar wordt, komt Hagrid Harry een bezoekje brengen in zijn nieuwe huis om precies 00:00 uur. Op dat moment wordt Harry verteld dat hij een hele goede tovenaar is, en mee moet gaan naar Zweinstein, een school voor heksen en tovenaren.

Welke Harry Potter-films zijn er allemaal?

De Harry Potter films zijn er allemaal. Hoeveel boeken zijn er verkocht van Harry Potter en de Steen der Wijzen? Volgens de uitgever Scholastic zijn er wereldwijd meer dan 107 miljoen exemplaren van Harry Potter en de Steen der Wijzen verkocht in 79 talen.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoeveel hebben de Harry Potter films gekost?

451 miljoen euro

Dat is het bedrag dat de Harry Potter-films tot hiertoe wereldwijd hebben opgebracht. Alleen al in Groot-Brittanniƫ leverde de film 416 miljoen euro op. Dat maakt van Harry Potter de best verdienende filmserie aller tijden.
Dit in overweging nemend, hoeveel boeken heeft j.k. rowling verkocht? Wereldwijd zijn er al meer dan 500 miljoen exemplaren verkocht. Na het verschijnen van het zevende Potter-boek, Harry Potter en de Relieken van de Dood, besloot Rowling dat het welletjes was geweest en dat ze een lange rustpauze zou nemen.

Wat is het vermogen van Emma Watson?

'Harry Potter'-collega Emma Watson is met haar loon van 22 miljoen de beste verdienende actrice van vorig jaar, goed voor een 14de plaats op de algemene lijst. Wat je nog niet wist over Harry Potter? Er zijn veel dingen die je niet wist over Harry Potter. Harry Potter is een zeer geliefd boeken- en filmserie. Het is echter ook een boekenreeks die vol zit met feitjes en weetjes die je vast nog niet kende. Hier zijn enkele dingen die je niet wist over Harry Potter:
- Harry Potter is gebaseerd op de jeugd ervaringen van J.K. Rowling. Net zoals Harry Potter, groeide Rowling op in Engeland en had ze een moeilijke jeugd.
- Rowling heeft nooit een script geschreven voor de Harry Potter films.
- Harry Potter is niet de echte achternaam van Harry Potter. Zijn achternaam is Potter, maar zijn voornaam is Harold.
- In het eerste boek, is Harry 12 jaar oud en in het laatste boek is hij 19 jaar oud.
- Harry Potter is geboren op 31 juli 1980.
- In de boeken wordt Harry gezien als een tovenaar, maar in de films wordt hij gezien als een tovenaar met superkrachten.
- In de boeken wordt er nooit gerept over hoe Harry zijn toverkrachten heeft gekregen, maar in de films wordt dit uitgelegd. Harry heeft zijn toverkrachten gekregen van zijn vader, die ook een tovenaar was.

Vervolgens, kan je op netflix harry potter kijken?

Helaas, Harry Potter is niet beschikbaar op Netflix. Er zijn echter andere manieren waarop je de films kunt bekijken. Als je een abonnement hebt op HBO GO of HBO NOW, kun je de Harry Potter-films daar bekijken. Als je geen abonnement hebt op HBO, kun je de films kopen of huren via iTunes of Google Play.

Door Young Stvil

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt Gezinsdeling? :: Hoe krijg ik deel 0 weg?
Handige links