Huis > H > Hoe Maak Je Een Diavoorstelling In Powerpoint?

Hoe maak je een diavoorstelling in PowerPoint?

Een diavoorstelling starten

Als u naar een bepaalde dia wilt gaan, klikt u erop in deze rasterweergave. Als u naar een dia in de presentatie wilt gaan, klikt u met de rechtermuisknop op het scherm en selecteert u Naar dia gaan. Typ vervolgens het dianummer dat u wilt gebruiken in het vak Dia en selecteer OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe maak je een diavoorstelling van foto's?

Een diavoorstellingsproject aanmaken

  1. Selecteer in de app Foto's op de Mac de foto's die je in de diavoorstelling wilt opnemen.
  2. Kies 'Archief' > 'Maak aan' > 'Diavoorstelling' > 'Foto's'.
  3. Klik op het venstermenu 'Diavoorstelling' en kies 'Nieuwe diavoorstelling'.
Daarvan, hoe diavoorstelling automatisch? Dia's automatisch af laten spelen / PowerPoint loop
  1. Open je tabblad diavoorstelling en klik op diavoorstelling instellen;
  2. Vink deze optie aan: herhalen tot op ESC wordt gedrukt;
  3. Ga vervolgens naar het tabblad overgangen en haal het vinkje weg bij muisklik en zet deze bij na (invoeren seconden) aan.

Hoe diavoorstelling instellen?

Je hebt een paar dingen nodig om een diavoorstelling op te zetten:
-Een computer met PowerPoint geïnstalleerd
-Een projector
-Een scherm
Eerst moet je de projector op de computer aansluiten. Zodra de projector is aangesloten, opent u PowerPoint en maakt u uw presentatie. Om je presentatie als diavoorstelling af te spelen, ga je naar het tabblad "Diavoorstelling" en klik je op "Diavoorstelling instellen". In het menu dat verschijnt, selecteer je "Gebladerd door een individu (venster)". Dit zorgt ervoor dat je presentatie in een venster wordt afgespeeld, waardoor hij op het volledige scherm van de projector verschijnt.
Vervolgens moet je ervoor zorgen dat de computer verbonden is met het scherm. De beste manier om dit te doen is met een HDMI kabel. Zodra de computer is aangesloten op het scherm, zou u uw PowerPoint presentatie op het scherm moeten zien. Als u uw presentatie niet ziet, controleer dan of de projector aanstaat en op het scherm is gericht.
Zodra uw PowerPoint-presentatie klaar is en op het scherm wordt weergegeven, kunt u beginnen met uw diavoorstelling! En nog een vraag, hoe video automatisch afspelen powerpoint? Er zijn een paar manieren om een video automatisch af te spelen in PowerPoint:
De eerste manier is om de video in uw PowerPoint-dia in te voegen en vervolgens de optie "Automatisch afspelen" te selecteren in de afspeelbesturing van de video.
De tweede manier is een hyperlink maken naar het videobestand op uw computer, en dan instellen dat de hyperlink automatisch wordt geopend in een mediaspeler wanneer erop wordt geklikt.
De derde manier is om het videobestand in te sluiten in de PowerPoint dia, en dan de optie "Automatisch afspelen" te selecteren in de afspeelbesturing van de video.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Hoe maak je een slideshow?

Kies simpelweg een programma voor het maken van diavoorstellingen en upload je foto's of gebruik vooraf ontworpen afbeeldingen om je diavoorstelling te maken. Je kunt beginnen met het maken van een storyboard voor je presentatie door een sjabloon of lay-out te kiezen, en vervolgens voeg je de media toe. Hoe foto's na elkaar afspelen? Je kunt een filmpje maken van foto's middels gratis apps. Je kunt ze toevoegen uit je galerij, albums, Dropbox, GoPro Plus of Google Foto's. Deze foto's kan je met opties in een app bewerken en op een tijdlijn achter elkaar zetten. Je kunt een thema kiezen en sommige apps verwerken die automatisch in je video.

Hoe sla je een diavoorstelling op?

Selecteer Bestand > Opslaan als (of Een kopie opslaan). Klik op Meer opties. Blader naar de map waar u uw presentatie wilt opslaan. Typ in het vak Bestandsnaam een naam voor de presentatie. Mensen vragen ook: hoe presenteer ik foto's? De meeste mensen gebruiken hun computer of telefoon om foto's te maken. Als je een foto wilt laten zien aan iemand anders, is het eenvoudigste om deze via e-mail, social media of een andere digitale manier te delen. Als je een foto wilt afdrukken of op een andere manier presenteren, zijn er verschillende opties.
Je kunt een foto afdrukken op een normaal papier en deze in een lijst plaatsen, of je kunt een foto op canvas of een ander materiaal laten afdrukken. Er zijn ook fotoboeken en fotokalenders die je kunt maken, en er zijn bedrijven die foto's op mokken, sleutelhangers, t-shirts en andere items kunnen afdrukken.

Je kunt ook vragen hoe maak je een pecha kucha?

Een PechaKucha presentatie is een presentatie van 20 diapositieven, waarbij elk dia 20 seconden in beeld is. De presentatie duurt dus in totaal 6 minuten en 40 seconden. Het is een snelle, krachtige manier om een ​​bericht over te brengen.

Door Violeta

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg je Discovery Plus? :: Hoe zet je terugblikken uit?
Handige links