Huis > H > Hoe Krijg Je Discovery Plus?

Hoe krijg je Discovery Plus?

Download de app voor discovery+ op je Smart TV, stream via een Chromecast of Apple TV vanaf je mobiel, tablet of laptop, download de applicatie via je Playstation 4, deel je scherm via een HDMI-kabel of kijk via een webbrowser op je televisie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Is Discovery Plus gratis?

Zodra je bij discovery+ bent geregistreerd kun je tijdens de proefperiode alles gratis bekijken, maar na deze periode kun je programma's alleen bekijken met een betaald abonnement. En nog een vraag, wat kost abonnement op discovery plus? Na een proefperiode van 7 dagen betaal je €3,99 per maand of €39.99 per jaar voor Entertainment. Entertainment & Sport is zonder een proefperiode van 7 dagen, dit abonnement kost €5,99 per maand of €59,99 per jaar. Volg de volgende stappen als je al klant bent: Ga naar https://www.discoveryplus.com/nl en log in.

Je kunt ook vragen kan je terugkijken op discovery plus?

Ja, je kunt terugkijken op discovery plus. U kunt zoeken naar een specifieke show of bladeren door de kanalen om iets te vinden dat u interesseert. Plus, je kunt een watchlist maken van shows die je later wilt bekijken. Vervolgens, heeft ziggo discovery plus? Nee, ziggo heeft geen discovery plus.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Dienovereenkomstig, waar zit de zender discovery plus?

Op dit moment is het (nog) niet mogelijk om Discovery Plus te kijken bij Ziggo en KPN via een zender. De streamingdienst wordt niet aangeboden via de tv-ontvanger. Als je een Smart tv hebt kun je de Discovery+ app installeren. Men kan zich ook afvragen: wat kost discovery plus bij ziggo? De maandelijkse kosten van Discovery Plus bedragen € 3;99 voor het Entertainment abonnement en € 5,99 voor het Entertainment & Sport abonnement. Lees hier meer. Is er app van Discovery+ op de tv bij Ziggo en KPN? Ziggo heeft sinds begin dit jaar een nieuwe samenwerking met Discovery.

Daarvan, hoe update ik discovery plus op tv?

Stop de app en heropen de app. Verwijder de app en log opnieuw in. Sluit je TV en stroomvoer naar de TV af, wacht 10 seconden en sluit het weer aan. Controleer of er updates zijn in de Playstore voor discovery+ Is Discovery Plus het waard? Discovery Plus is een streamingdienst die een breed scala aan documentaires, realityprogramma's en andere non-fictieprogramma's aanbiedt. De dienst is beschikbaar in Nederland vanaf € 4,99 per maand, met een gratis proefperiode van 7 dagen. Discovery Plus heeft een partnership met NPO, waardoor de dienst ook toegang heeft tot een aantal Nederlandse documentaires en realityprogramma's.

Hoeveel accounts op Discovery Plus?

On Discovery Plus, there are two types of accounts: a free account and a premium account. With a free account, you can watch some Discovery Plus content, but with a premium account, you have access to all of the content on Discovery Plus.

Door Shotton

Vergelijkbare artikelen

Waar kan ik Discovery Channel kijken? :: Hoe maak je een diavoorstelling in PowerPoint?
Handige links