Huis > H > Hoe Maak Je Een Server In Discord?

Hoe maak je een server in Discord?

Als je Discord al gebruikt en dit startscherm hebt overgeslagen, kun je een nieuwe server aanmaken door op de grote plusknop in de Discord-interface te klikken. Hoe dan ook, je ziet hetzelfde scherm. Klik op de "Create a Server" knop om een ​​nieuwe server aan te maken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Men kan zich ook afvragen: hoe zet je een bot in een discord server?

Ga naar Discord's bot portaal , en maak een nieuwe applicatie. Noteer de klant-ID en het geheim (die u natuurlijk geheim moet houden). Dit is echter niet de bot, alleen de 'Applicatie'. U moet de bot toevoegen onder het tabblad "Bot". Dienovereenkomstig, hoe zet je je discord server openbaar? Hoe begin ik een privéserver zonder wachtwoord?

  1. Schakel alle permissies voor @everyone uit door op het "Rollen"-tabje te klikken in je Serverinstellingen-menu, de @everyone rol te selecteren en alle permissievakjes uit te schakelen.
  2. Creëer een nieuwe gebruikersrol door op de '+' te klikken en 'Gildeleden' te typen.

Daarvan, wat is een nitro discord?

Een nitro discord is een discord server die de nitro rol heeft. Deze rol geeft gebruikers toegang tot verschillende extraatjes, waaronder:
-A custom emoji
-A custom nitro server icon
-A custom nitro server name
-A custom nitro server invite link
-A custom nitro server banner
-A custom nitro server splash screen
-A custom nitro server description
De nitro rol geeft gebruikers ook toegang tot enkele speciale features, zoals:
-Een aangepaste nitro server welkom bericht
-Een aangepaste nitro server verlaat bericht
-Een aangepaste nitro server notificatie instellingen
-Een aangepaste nitro server rol hiërarchie
De nitro discord is een geweldige plek voor discord gebruikers die toegang willen tot alle functies die discord nitro te bieden heeft. Dienovereenkomstig, hoe veilig is discord? Discord is een veilig platform dat industriestandaard encryptie gebruikt om de informatie van gebruikers te beschermen. Alle communicatie tussen gebruikers en Discord servers zijn versleuteld, en alle gegevens worden veilig opgeslagen op Discord's servers. Bovendien biedt Discord twee-factor authenticatie voor zijn gebruikers, wat een extra beveiligingslaag toevoegt.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Mensen vragen ook: heb je een telefoonnummer nodig voor discord?

Discord gebruikt momenteel telefoonverificatie als een middel om misbruik te voorkomen.. Privéservers kunnen ook een geverifieerd telefoonnummer als vereiste voor nieuwe leden hebben. Hoe kan ik mijn leeftijd veranderen op Discord? De leeftijd van een gebruiker aanpassen

  1. Selecteer "Bezwaar maken tegen een beslissing, je leeftijd aanpassen en andere vragen"
  2. Kies als subcategorie "Mijn leeftijd aanpassen"
  3. Voer je geboortedatum in en voeg de nodige bewijsstukken toe.

Waarom kan ik geen Minecraft server joinen?

Schakel de firewall op je modem uit.

Soms heeft je modem of router een eigen firewall. Log in op de webinterface van je modem of router en controleer de firewall instellingen. Als de firewall Minecraft-serververbindingen blokkeert, sta die dan toe of schakel de firewall uit.
Hoe kan je elkaar joinen in Minecraft? Om elkaar in Minecraft te kunnen joinen, heb je een aantal dingen nodig. Allereerst moet je ervoor zorgen dat je het spel hebt gedownload en geïnstalleerd. Als je dat hebt gedaan, moet je naar het hoofdmenu van het spel gaan en daar op 'Multiplayer' klikken. Vervolgens kun je een server zoeken waar je je aan kunt sluiten, of je kunt een server maken door op 'Create new server' te klikken. Als je een server hebt gevonden of gemaakt, kun je je aanmelden door op 'Join' te klikken.

Hoe join je een Minecraft server op telefoon?

Om een Minecraft-server op je telefoon te joinen, moet je eerst het Minecraft-spel openen. Vervolgens tik je op het menu in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer je 'Server joinen'. Je ziet nu een lijst met servers waaruit je kunt kiezen. Als je de server wilt joinen waar je vrienden spelen, tik je op de knop 'Vrienden' onder aan het scherm. Hier zie je een lijst met je vrienden die online zijn en op welke server ze spelen. Tik op de server waar je wilt spelen en je wordt doorgestuurd naar het spel.

Door Garceau

Vergelijkbare artikelen

Is Discord opgekocht door Microsoft? :: Wat is een Discordserver?
Handige links