Huis > I > Is Discord Opgekocht Door Microsoft?

Is Discord opgekocht door Microsoft?

Microsoft was van plan om het Discord, het chatplaform voor gaming, over te nemen voor 10 miljard dollar. Het lijkt er echter op dat Discord hiervan afziet, volgens nieuwe berichtgeving van The Wall Street Journal. "Discord Inc.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke bestandsindeling wordt door MS Windows gebruikt?

De MDB-bestandsformaten worden gebruikt. Er zijn verschillende versies van het bestand. Sommige MDB-bestanden kunnen nog worden geopend.

Hoeveel mensen zijn er op Discord?

Discord werkt op Windows, macOS, Android, iOS, Linux en in een webbrowser. Het is gratis om een account aan te maken. Per mei 2018 had Discord 130 miljoen gebruikers, in 2020 waren dat er al meer dan 300 miljoen. Discord is beschikbaar in 27 talen. Is Discord verkocht? De onder gamers populaire chat-app Discord wordt mogelijk door Microsoft overgenomen.

Hoeveel is Discord waard?

Discord wordt gewaardeerd op meer dan 7 miljard dollar. Daarvan, wie is de eigenaar van discord? Discord is een VoIP- en chat-app voor gamers die in 2015 werd opgericht. De app is gratis te gebruiken, maar er is een premium abonnement beschikbaar voor 4,99 dollar per maand waarmee gebruikers toegang krijgen tot extra functies. Het bedrijf is gevestigd in San Francisco, Californië.
De app is gemaakt door Jason Citron, die de CEO is van Discord. Hij is ook de medeoprichter van OpenFeint, een sociaal gaming platform voor mobiele apparaten dat in 2011 werd overgenomen door Gree.

Gerelateerde artikelen

Kan niet meer inloggen met mijn Microsoft-account?

Fix Windows inlog problemen. U moet uw internetverbinding controleren. Als u uw wachtwoord niet weet, controleer het dan. Uw PIN-code moet opnieuw worden ingesteld. Uw wachtwoord moet opnieuw worden ingesteld. U moet zich aanmelden met een andere account. Meld u aan in de veilige modus. Een tijdelijk profiel is vereist om u aan te melden.

Hoe veilig is Discord?

Is het Discord-platform veilig? Met de juiste privacy- en beveiligingsinstellingen kan Discord veilig door kinderen worden gebruikt. Houd er rekening mee dat er altijd risico's zijn als het gaat om sites met online chat-opties. Dienovereenkomstig, hoe oud is je discord account? In alle landen die niet op deze lijst staan, handhaaft Discord een minimumleeftijd van 13 jaar.

Mensen vragen ook: waar staat discord voor?

Discord is een gratis website en app om tekst, video en audio te delen. Vooral gamers maken er graag gebruik van, om makkelijk te kunnen communiceren met andere gamers tijdens een spel. Hoewel je via Discord ook kan chatten, wordt de tool vooral benut om met elkaar te praten via een headset. Is 20 miljard kwijt na Microsoft deal? Volgens een recent artikel in The Wall Street Journal is Microsoft onderhandelingen aan het voeren met de game-ontwikkelaar Epic Games over een mogelijke overname. Epic Games is het bedrijf achter de populaire game Fortnite. De overname zou Microsoft een bedrag van 20 miljard dollar kunnen kosten.

Wie beheert Discord?

Discord wordt beheerd door een bedrijf genaamd Discord Inc. Het bedrijf is opgericht in 2015 en is gevestigd in San Francisco, Californië. Discord Inc. is eigendom van Hammer & Chisel, Inc., een privé-investeringsmaatschappij.

Door Viafore Vanalstin

Vergelijkbare artikelen

Wat is Discord Beveiligingscode? :: Hoe maak je een server in Discord?
Handige links