Huis > W > Wat Is Discord Beveiligingscode?

Wat is Discord Beveiligingscode?

Gebruik de QR-scanner van Authy of Google Authenticator op de QR-code die wordt weergegeven op Discord: Dit zal een zescijferige code creëren waarmee je eindelijk 2FA kunt activeren op Discord. Vul de code in en klaar is Kees.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent Beveiligingscode?

Zij kunnen de beveiligingscode op de toets gebruiken om te controleren of de chats veilig zijn. Er is geen uit-knop voor alle gebruikers.

Je kunt ook vragen wat is een nitro discord?

Discord Nitro is een instant messaging-applicatie, oorspronkelijk gebruikt in videogames. Het is een geweldige app voor ervaren gebruikers omdat het hun ervaring kan verbeteren. Hier gaan we u kennis laten maken met beide diensten, gratis en betaald, en het is aan u om te kiezen. Wat is er met Discord aan de hand? Het platform verzamelt echter veel gegevens over zijn gebruikers. Het verzamelt niet alleen account- en trackinggegevens; Discord heeft ook toegang tot je persoonlijke berichten. Je kunt natuurlijk je account verwijderen. Het is ook mogelijk je privacy te vergroten terwijl je het platform blijft gebruiken.

Wat is het gevaar van Snapchat?

Er zijn een paar gevaren van Snapchat. Een daarvan is dat foto's en video's die via de app worden verstuurd na een bepaalde tijd verdwijnen, wat ertoe kan leiden dat mensen ongepaste of expliciete inhoud versturen. Een ander gevaar is dat Snapchats zonder medeweten van de afzender kunnen worden opgeslagen door een screenshot te maken of een camera te gebruiken om het scherm op te nemen. Dit betekent dat gevoelige of privé-informatie kan worden gedeeld zonder toestemming van de afzender. Ten slotte kunnen gebruikers met de functie "Snap Map" van Snapchat de locatie van hun vrienden op een kaart zien, wat kan leiden tot ongewenste aandacht of stalking. Hoe kan ik mijn leeftijd veranderen op Discord? Er is geen manier om je leeftijd te veranderen op Discord. Je leeftijd wordt ingesteld wanneer je je account aanmaakt en is gebaseerd op je geboortedatum.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een account aan op Discord?

U kunt zich registreren in de app of op de registratiepagina.

Wat dit betreft, kan je meerdere discord accounts hebben?

Behalve dat je één account in je browser hebt en een ander op je Discord-client, kun je twee verschillende Discord-clients installeren voor een andere ervaring. De reguliere stabiele Discord-client is gemakkelijk te downloaden, maar er is er nog een die PTB heet. Vervolgens, hoe krijg je je discord account terug? Restoring your account

First, login on the desktop or browser app, and you should get a dialog box letting you know your account is pending deletion: All you have to do now is click Restore Account and your account will be restored and you'll be back in your account!

Wat moet je doen als je Discord account is uitgeschakeld?

Je kunt je account heractiveren door in te loggen en de stappen op het scherm te volgen. Houd er wel rekening mee dat accounts die 2 jaar buiten gebruik geweest zijn automatisch verwijderd worden. Als je je account wilt behouden, moet je het dus heractiveren (als je wilt, kan je je account daarna opnieuw uitschakelen). Kan je geld verdienen met Discord? Ja, je kunt geld verdienen met Discord. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Je kunt bijvoorbeeld een donatieknop toevoegen aan je Discord-server en mensen vragen om donaties te doen. Je kunt ook een link naar je online winkel delen in je Discord-bio of in een kanaal op je server en mensen vragen om daar te kopen. Als je een YouTuber of een streamer bent, kun je ook geld verdienen door mensen te laten abonneren op je kanaal of door hen te laten doneren via een link in je Discord-bio of in een kanaal op je server.

Je kunt ook vragen kan je discord downloaden op ps4?

Nee, het is niet mogelijk Discord op je Playstation 4 te downloaden. De enige manier waarop je Discord gebruiken kunt op je Playstation 4 is door de app te downloaden op je smartphone of tablet en deze vervolgens te koppelen aan je Playstation 4 via de instellingen.

Door Karlik Gardecki

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een bot in Discord? :: Is Discord opgekocht door Microsoft?
Handige links