Huis > K > Kan Je Meerdere Discord Accounts Hebben?

Kan je meerdere Discord accounts hebben?

Behalve dat je één account in je browser hebt en een ander op je Discord-client, kun je twee verschillende Discord-clients installeren voor een andere ervaring. De reguliere stabiele Discord-client is gemakkelijk te downloaden, maar er is er nog een die PTB heet.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe noem je het combineren van meerdere cellen in een cel?

Kies de cellen die u wilt combineren. Klik op de eerste cel om ons voorbeeld te zien. Zorg ervoor dat het tabblad 'Start' is geselecteerd door erop te klikken in het Lint. U kunt alleen het pictogram zien.

Wat kun je op Discord?

Discord is een gratis website en app om tekst, video en audio te delen. Vooral gamers maken er graag gebruik van, om makkelijk te kunnen communiceren met andere gamers tijdens een spel. Hoewel je via Discord ook kan chatten, wordt de tool vooral benut om met elkaar te praten via een headset. Bovendien, kan je geld verdienen met discord? Online gamewinkel Discord betaalt ontwikkelaar negentig procent van de omzet uit. Discord, een chatplatform voor games dat ook spellen verkoopt, houdt vanaf 2019 10 procent van de opbrengst van games in en de ontwikkelaar krijgt 90 procent van de omzet van zijn game, zo heeft het bedrijf bekendgemaakt.

Bovendien, wat is een nitro discord?

Discord is een communicatieplatform voor gamers waarmee gamers met elkaar in contact kunnen komen voor gamedoeleinden. Nitro is een betaalde abonnementsdienst voor Discord die gebruikers toegang geeft tot premium functies, zoals geanimeerde avatars, spraakchat van hogere kwaliteit en meer. Waar kan je je discord ID zien? Er zijn een paar manieren om je Discord ID te zien. Een daarvan is om Developer Mode in Discord's instellingen in te schakelen, dan rechts te klikken op je gebruikersnaam en "Copy ID" te selecteren.
Een andere manier is om een Discord Bot als "Discord ID" te gebruiken die je je ID geeft zonder dat je de Developer Mode hoeft in te schakelen.

Gerelateerde artikelen

Hoe 2 Gmail accounts koppelen?

Het is niet mogelijk om verschillende accounts te combineren. U kunt uw gegevens per product overzetten van de ene account naar de andere. Als u een nieuw product wilt gebruiken, hoeft u geen nieuwe account aan te maken.

Hoe accepteer je vrienden op discord?

Pro-tip: Je kunt ook met je rechtermuisknop op iemand klikken en dan kiezen voor 'Vriend toevoegen', dat gaat nog sneller! Dit is de lijst met al je vrienden, gefilterd door wat je hebt gekozen in het bovenste menu. In de drie kolommen zie je hun naam, de status, het spel dat ze spelen en de servers die je deelt. Waarom kan ik niet inloggen op Discord? Je moet een mobiel nummer gebruiken voor het verifiëren.

Je hebt de gegevens niet correct ingevuld. Zorg ervoor dat je de juiste landcode selecteert voor je nummer.

En nog een vraag, hoe moet je je account verifiëren op discord?

Gebruik de QR-scanner van Authy of Google Authenticator op de QR-code die wordt weergegeven op Discord: Dit zal een zescijferige code creëren waarmee je eindelijk 2FA kunt activeren op Discord. Vul de code in en klaar is Kees. Hoe krijg je Discord? Discord is een gratis chatprogramma dat je kunt gebruiken op je computer, telefoon en tablet. Je kunt Discord downloaden via de website of via de app store van je apparaat. Heb je Discord gedownload en geïnstalleerd, dan kun je inloggen met je e-mailadres of met je account van een andere chatdienst, zoals Skype of Facebook. Als je een account aanmaakt, krijg je een eigen profielpagina waar je je eigen avatar en naam kunt kiezen. Op je profielpagina kun je ook zien welke servers je volgt en welke je leuk vindt.

Dus, wat is de desktopversie van discord?

Discord is een gratis voice- en tekstchat-app voor gamers die werkt op je desktop, laptop, telefoon en tablet. Het maakt gebruik van een client-serverarchitectuur met een centrale server waar alle gebruikers zich aanmelden. De server verzorgt de verbinding tussen de gebruikers en biedt een aantal functies, zoals het toevoegen van gebruikers aan een chatgroep of het versturen van een privébericht. Gebruikers kunnen ook een aantal opties instellen, zoals het instellen van een afbeelding voor hun profiel en het aanpassen van de chatkleur.

Door Ginelle

Vergelijkbare artikelen

Wie gebruikt Discord? :: Waarom kan ik Discord niet verwijderen?
Handige links