Huis > W > Waarom Kan Ik Discord Niet Verwijderen?

Waarom kan ik Discord niet verwijderen?

Klik met de rechtermuisknop op Discord in het Dock en kies 'Stop'. Open nu Finder en ga naar uw map 'Toepassingen'. Zoek het Discord-bestand en verplaats het naar de prullenbak door het handmatig te slepen en neer te zetten of door er met de rechtermuisknop op te klikken en 'Verplaatsen naar prullenbak' te selecteren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan je uit een discord groep?

Pro-tip: Om het gesprek te verlaten kun je op de grote rode “Gesprek verlaten”-knop klikken, óf je klikt nog een keer op het belicoon bovenaan het scherm. Tijdens de chaos van een groepsgesprek, kun je nog steeds typen en emoji's versturen naar de rest van de groep. Hoe verwijder je vrienden van Discord? Een lijst met mensen in de groep zou moeten verschijnen. Klik op de persoon die je wil verwijderen. Een pop-upmenu zal verschijnen. Klik op Verwijderen uit groep.

Daarvan, hoe krijg je je discord account terug?

Er zijn een paar stappen die je kunt nemen om te proberen je Discord account te herstellen:
1. Controleer of je actieve sessies hebt op andere apparaten - als je Discord open hebt op een ander apparaat, kun je proberen in te loggen met die referenties.
2. Probeer je wachtwoord opnieuw in te stellen - je kunt dit doen door naar de Discord-inlogpagina te gaan en op de link "Wachtwoord vergeten?" te klikken.
3. Reik uit naar Discord-ondersteuning - als je nog steeds geen toegang lijkt te krijgen tot je account, kun je contact opnemen met Discord-ondersteuning voor verdere hulp. Dienovereenkomstig, wat is een discordserver? Discord servers zijn een geweldige manier om in contact te blijven met vrienden en andere mensen die jouw interesses delen. Ze zijn gemakkelijk op te zetten en te gebruiken, en ze bieden een verscheidenheid aan functies die de communicatie efficiënter en leuker kunnen maken. Discord-servers kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt, van het organiseren van gamesessies tot het coördineren van groepsevenementen.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe kan je iemand op Discord blokkeren?

Iemand blokkeren

Houd de naam ingedrukt, en klik op de gebruikersnaam. Je bent nu op zijn/haar profiel. Klik op de drie puntjes rechtsboven. Klik vervolgens op 'Blokkeren'.
Hoe tag je iemand in Discord? Voer de Discord Tag van je vriend in in het veld 'DiscordTag#0000'. Druk op het tekstveld bovenaan de pagina en typ hier de Discord Tag van je vriend. Een Discord Tag is de gebruikersnaam van je vriend gevolgd door '#' en een unieke, 4-cijferige code.

Wat is PM in Discord?

Je krijgt dan een code, die je aan de robot Wereldbot moet sturen op Discord in een PM (Private Message, privébericht dus). Deze robot is makkelijk te vinden op Discord; hij stuurt namelijk alle chat van de Minecraftserver door. Rechtsklik een van zijn berichten om hem een PM te sturen. Wat te doen als je Discord account is uitgeschakeld? Als je Discord-account is uitgeschakeld, kun je het volgende doen:
1. Ga naar de Discord-website en meld je aan met je accountgegevens.
2. Klik op de link 'Account herstellen' onderaan de pagina.
3. Vul de vereiste informatie in en klik op 'Account herstellen'.
4. Je ontvangt een e-mail met instructies over hoe je je account kunt terugzetten. Volg de instructies om je account te herstellen.

Dienovereenkomstig, hoe schakel ik mijn discord account aan?

Om je Discord-account in te schakelen, moet je eerst inloggen op de website van Discord. Vervolgens klik je op de knop 'Login' in de rechterbovenhoek van het scherm. Je wordt nu doorgestuurd naar een loginpagina waar je je accountgegevens kunt invoeren. Nadat je bent ingelogd, klik je op de knop 'Enable Discord' onder aan het scherm. Je account is nu ingeschakeld en je kunt meteen aan de slag!

Door Helen Tietjens

Vergelijkbare artikelen

Kan je meerdere Discord accounts hebben? :: Kan je geld verdienen met Discord?
Handige links