Huis > W > Wie Gebruikt Discord?

Wie gebruikt Discord?

Discord is eigenlijk een bruggetje tussen gamers op YouTube en Twitch en al hun fans. Op YouTube en Twitch zelf (Twitch is ook een gameplatform, lees de Twitch blog van Marnelle ) kun je niet zo makkelijk chatten. Het is wel speciaal ontwikkeld voor gamers en wordt volgens mij ook alleen maar door gamers gebruikt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Wat is er met Discord aan de hand?

Het platform verzamelt echter veel gegevens over zijn gebruikers. Het verzamelt niet alleen account- en trackinggegevens; Discord heeft ook toegang tot je persoonlijke berichten. Je kunt natuurlijk je account verwijderen. Het is ook mogelijk je privacy te vergroten terwijl je het platform blijft gebruiken. Dus, wat kost discord? Discord is voor het grootste deel gratis te gebruiken. Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de app of het starten van een server.

Hoe veilig is Discord?

Discord is een veilig platform dat maatregelen neemt om zijn gebruikers te beschermen. Het heeft een aantal functies die helpen om gebruikers veilig te houden, waaronder twee-factor authenticatie, accountverificatie en een Trust and Safety-team dat meldingen van misbruik onderzoekt. Discord vereist ook dat gebruikers 13 jaar of ouder zijn, wat helpt om te voorkomen dat jongere kinderen worden blootgesteld aan mogelijke schade. En nog een vraag, kan je geld verdienen met discord? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de hoeveelheid geld die kan worden verdiend met Discord zal variƫren afhankelijk van een aantal factoren, waaronder het aantal gebruikers op de Discord server, het type inhoud dat wordt gedeeld op de server, en de strategie van de server om geld te verdienen. Het is echter mogelijk om geld te verdienen met Discord, en sommige server eigenaren zijn in staat geweest om aanzienlijke inkomsten te genereren via het platform.

Gerelateerde artikelen

Welk modem gebruikt T-Mobile voor glasvezel?

T-Mobile levert de Zyxel T-54 aan klanten met nieuwe glasvezelverbindingen. Er is een dualband modem met ondersteuning.

Bovendien, wie is de eigenaar van discord?

Discord is uitgebracht op . Het idee van Discord kwam van Jason Citron, die OpenFeint had opgericht, een sociaal gamingplatform voor mobiele games. Uiteindelijk verkocht hij OpenFeint aan GREE in 2011 voor $ 104 miljoen, waarmee hij Hammer & Chisel, een game-ontwikkelstudio, in 2012 oprichtte. Hoe krijg je je Discord account terug? Restoring your account

First, login on the desktop or browser app, and you should get a dialog box letting you know your account is pending deletion: All you have to do now is click Restore Account and your account will be restored and you'll be back in your account!

Dienovereenkomstig, hoe moet je een vriend toevoegen op discord?

Druk rechts bovenaan op het witte boegbeeld en het icoon '+'. Deze knop staat in de rechterbovenhoek van de pagina 'Vrienden'. Hierdoor wordt het formulier 'Vriend toevoegen' op een nieuwe pagina geopend. Voer de Discord Tag van je vriend in in het veld 'DiscordTag#0000'. En nog een vraag, waarom doet mijn discord het niet? Ik weet het niet.

Trouwens, waarom hapert discord?

Discord is een gratis voice- en tekstchatapp voor gamers die momenteel populair is onder de gaminggemeenschap. Het maakt gebruik van een client-servermodel met een centrale server die de verbinding tussen de gebruikers beheert. De servers worden gehost door Discord zelf, maar gebruikers kunnen ook eigen servers hosten.
Discord wordt gefaald omdat het een gratis service is die afhankelijk is van advertenties en donaties om te kunnen blijven bestaan. Het heeft ook te maken met het feit dat het een relatief jonge service is die nog steeds aan het groeien is. Soms kan het dus voorkomen dat de servers overbelast raken en er problemen ontstaan.

Door Welton

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik niet inloggen op Discord? :: Kan je meerdere Discord accounts hebben?
Handige links