Huis > W > Waarom Kan Ik Niet Inloggen Op Discord?

Waarom kan ik niet inloggen op Discord?

Als je al ingelogd bent op de mobiele versie van Discord, en snel en veilig wilt inloggen op de desktop- of browser-app, kun je dat doen door in te loggen met een QR-code! Om in te loggen met een QR-code, moet je eerst op de mobiele versie van Discord ingelogd zijn.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat is het gevaar van Snapchat?

Hoewel er in de gebruiksvoorwaarden staat dat gebruikers van Snapchat minimaal dertien jaar oud moeten zijn om gebruik te kunnen maken van de app, wordt daar niet echt op toegezien. Gebruikers kunnen makkelijk hun geboortedatum vervalsen. Als ouder moet je dan dus ook optreden als poortwachter. Hoe kan ik mijn leeftijd veranderen op Discord? De leeftijd van een gebruiker aanpassen

  1. Selecteer "Bezwaar maken tegen een beslissing, je leeftijd aanpassen en andere vragen"
  2. Kies als subcategorie "Mijn leeftijd aanpassen"
  3. Voer je geboortedatum in en voeg de nodige bewijsstukken toe.

Wat dit betreft, welke apps gebruiken pubers?

Er zijn veel apps die adolescenten gebruiken, maar enkele van de populairste zijn social media-apps zoals Instagram en Snapchat, messaging-apps zoals WhatsApp en Facebook Messenger, en videostreaming-apps zoals YouTube en Netflix. Wat is een nitro Discord? Een nitro Discord is een server die gebruikers toegang geeft tot premium functies door een maandelijks abonnementsgeld te betalen. Deze functies omvatten een hogere kwaliteit voice- en videochat, aangepaste emoji en grotere uploadlimieten voor bestanden. Nitro Discord servers hebben ook een hogere prioriteit als het gaat om serverbronnen, zoals CPU en geheugengebruik.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Mensen vragen ook: wie beheert discord?

De FHICT Discord server is gemaakt op 10 november 2017 door Major Black Eye. In 2018 werden de rechten van server eigenaar overgedragen aan Qarnix. Bovendien, hoeveel mensen zijn er op discord? 140 miljoen gebruikers

Het aantal Discord-gebruikers is in een jaar tijd ongeveer verdubbeld. Inmiddels zijn er elke maand 140 miljoen mensen actief.

Daarvan, wat is discord beveiligingscode?

Gebruik de QR-scanner van Authy of Google Authenticator op de QR-code die wordt weergegeven op Discord: Dit zal een zescijferige code creëren waarmee je eindelijk 2FA kunt activeren op Discord. Vul de code in en klaar is Kees. Kan je meerdere Discord accounts hebben? Ja, je kunt meerdere Discord-accounts hebben. Als je meerdere e-mailadressen hebt, kun je een account aanmaken voor elk e-mailadres. Discord ondersteunt ook multipele account-inloggen, zodat je op elk apparaat in kunt loggen op je account.

Men kan zich ook afvragen: hoe vaak kun je je discord naam veranderen?

Discord heeft geen limiet op het aantal keren dat je je naam kunt veranderen. Dit betekent dat je je naam zo vaak kunt veranderen als je wilt. Als je echter je naam wilt wijzigen en je wilt dat anderen je nieuwe naam zien, moet je ervoor zorgen dat je de nieuwe naam in je accountinstellingen hebt opgegeven.

Door Leitman Saltmarsh

Vergelijkbare artikelen

Wat is er allemaal te zien op Discovery Plus? :: Wie gebruikt Discord?
Handige links