Huis > H > Heeft Discovery Plus Een App?

Heeft Discovery Plus een app?

discovery+ in de App Store.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat te doen als iemand je geblokkeerd heeft?

Geef hem de ruimte. Het is beter om hem zoveel mogelijk tijd en ruimte te geven om met zijn emoties om te gaan als dat de oorzaak is dat hij je blokkeert. De man zal zich gerespecteerd voelen als je dat kunt doen.

Dienovereenkomstig, is disney plus gratis?

Disney Plus kost 8,99 euro per maand en 89,99 euro per jaar. Bij het afsluiten van een jaarabonnement kijk je dus 2 maanden gratis. Je betaalt dan ongeveer 5,80 euro per maand. Bovendien, waar kan ik discovery op kijken? Tv-zender Discovery is beschikbaar bij Ziggo, T-Mobile, KPN, Online, Caiway, Youfone, Budget en DELTA.

Welke sporten Discovery Plus?

Discovery Plus is een streamingdienst die een grote verscheidenheid aan sportinhoud biedt. Discovery Plus biedt inhoud van verschillende sporten, waaronder voetbal, basketbal, honkbal, hockey en meer. Discovery Plus biedt ook een verscheidenheid aan fitness- en gezondheidsgerelateerde inhoud. Kan je op Discovery Plus terugkijken? Ja, je kunt terugkijken op Discovery Plus. De Discovery Plus app heeft een "My Stuff" sectie waar je je kijkgeschiedenis kunt bekijken.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je zien of iemand je op WhatsApp heeft geblokkeerd?

Naast uw berichten, staan vinkjes. Twee vinkjes betekenen dat het bericht is aangekomen, en één vinkje betekent dat het bericht is verzonden. Indien u geen tweede vinkje ziet, kan het zijn dat u geblokkeerd bent.

Hoe krijg ik Disney plus op Ziggo?

Helaas is het momenteel nog niet mogelijk om de applicatie van Disney Plus op een mediabox van Ziggo, KPN of een andere provider te gebruiken. Wel zijn er geruchten bij deze providers dat dit net als voor Netflix en Videoland in de nabije toekomst ook een optie zal zijn. Dit in overweging nemend, kan je discovery plus maandelijks opzeggen? Wat is de opzegtermijn van Discovery Plus? Bij Discovery Plus heb je een opzegtermijn van 1 maand bij een maand abonnement. Na het opzeggen, kun je tot het einde van je facturering gebruikmaken van Disney Plus.

Je kunt ook vragen hoeveel schermen op disney?

Kijk op je eigen manier op je tv, laptop, tablet, telefoon, gameconsole en meer. Bovendien kun je tot wel 4 streams tegelijk kijken op 4 verschillende schermen. Je kunt meerdere profielen instellen, zodat iedereen kan genieten van zijn eigen persoonlijke kijkervaring. Welke abonnementen heeft Disney Plus? Disney Plus heeft twee abonnementen: een jaarabonnement voor €69,99 en een maandelijks abonnement voor €6,99. Het jaarabonnement is 12 maanden geldig en wordt automatisch verlengd, tenzij het abonnement wordt opgezegd. Het maandelijkse abonnement is elke maand geldig en wordt automatisch verlengd, tenzij het abonnement wordt opgezegd.

Wat is er beschikbaar op Disney+?

Disney+ is een streamingdienst met films, series, documentaires en meer van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, en meer.

Door Brendon Hilu

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg je Discovery Plus op je tv? :: Kan Discovery Plus op Chromecast?
Handige links