Huis > H > Hoe Krijg Je Discovery Plus Op Je Tv?

Hoe krijg je Discovery Plus op je tv?

Discovery+ op TV: zo kun je via de televisie kijken!

  1. Download de app voor discovery+ op je Smart TV.
  2. Stream discovery+ via een Chromecast of Apple TV vanaf je mobiel, tablet of laptop.
  3. Deel je scherm via een HDMI-kabel.
  4. Kijk via een webbrowser op je televisie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Mensen vragen ook: hoe kan ik discovery kijken?

Tv-zender Discovery is beschikbaar bij Ziggo, T-Mobile, KPN, Online, Caiway, Youfone, Budget en DELTA. En nog een vraag, heeft discovery plus een app? discovery+ in de App Store.

Wat kost Discovery per maand?

De kosten van Discovery per maand zijn afhankelijk van het pakket dat u kiest. Het meest elementaire pakket begint bij $5 per maand, en het duurste pakket is $70 per maand. Hoe krijg ik Discovery Plus op tv Ziggo? Ziggo is een aanbieder van kabeltelevisie en internet in Nederland. Er zijn een paar manieren om Discovery Plus op je televisie te krijgen als je Ziggo hebt.
De eerste manier is om de Discovery Plus-app op je smart-tv te downloaden. De app is beschikbaar op de meeste grote smart-tv-platforms, waaronder Samsung, LG en Philips. Zodra de app is geïnstalleerd, kun je inloggen met je Ziggo-gegevens en beginnen met kijken.
Als je tv geen smart tv is, kun je nog steeds Discovery Plus kijken door hem aan te sluiten op een streamingapparaat zoals een Roku of Amazon Fire TV Stick. Hiervoor moet je het streamingapparaat verbinden met je tv en vervolgens inloggen op de Discovery Plus-app met je Ziggo-referenties.
Tot slot kun je Discovery Plus ook op je tv bekijken door je Ziggo set-top box met je tv te verbinden en vervolgens naar de Discovery Plus app te navigeren. Zodra de app geopend is, kun je inloggen met je Ziggo-gegevens en beginnen met kijken.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Dit in overweging nemend, waar zit de zender discovery plus?

Op dit moment is het (nog) niet mogelijk om Discovery Plus te kijken bij Ziggo en KPN via een zender. De streamingdienst wordt niet aangeboden via de tv-ontvanger. Als je een Smart tv hebt kun je de Discovery+ app installeren. Heeft Ziggo Discovery Plus? Disney+ ondersteunt afspelen op mobiele apparaten, desktopbrowsers, spelconsoles, settopboxen en smart-tv's. Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic. Op de mediaboxen van ziggo is die mogelijkheid er niet.

Daarvan, kan discovery plus op chromecast?

Chromecast via Android

Open de discovery+ app op je Android apparaat en zoek naar het Chromecast icoon rechtsboven in het scherm. 2. Klik op het chromecast icoon. Nu zie je een lijst met chromecast toestellen die beschikbaar zijn.
Waarom kan ik Discovery Plus niet streamen? Er zijn een aantal mogelijke oorzaken waarom u Discovery Plus niet kunt streamen. Het kan zijn dat uw internetverbinding te traag is, of dat er een probleem is met de server van Discovery Plus. Het kan ook zijn dat u niet de juiste versie van de Discovery Plus-app hebt. Controleer in de app-store of er een update beschikbaar is. Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met de klantenservice van Discovery Plus.

Wat is er allemaal te zien op Discovery Plus?

Op Discovery Plus zijn verschillende soorten programma's te zien. Er zijn documentaires over natuur, wetenschap, geschiedenis en achtergronden van bekende mensen. Ook zijn er programma's over doe-het-zelf projecten, koken en reizen.

Door Heyer

Vergelijkbare artikelen

Is er reclame op Discovery Plus? :: Heeft Discovery Plus een app?
Handige links