Huis > K > Kun Je Discovery Plus Makkelijk Opzeggen?

Kun je Discovery Plus makkelijk opzeggen?

Login via https://www.discoveryplus.nl en kies rechtsboven voor jouw account. Vervolgens op Abonnement, maak daarna de keuze voor Annuleer jouw abonnement.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je Apple TV opzeggen?

U kunt een abonnement op uw Apple TV annuleren door 'Gebruikers en accounts' te selecteren en vervolgens 'Abonnementen' te kiezen.

Hoe zeg ik mijn Discovery Plus abonnement op?

Opzeggen Discovery Plus

  1. Open de website van Discovery Plus.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op het persoonicoontje.
  3. Klik onder het kopje 'Jouw account' op de optie 'Abonnement'
  4. Klik op de knop 'Annuleer jouw abonnement'
  5. Klik op 'Ja, ik zeg mijn abonnement op'
Trouwens, wat kost een abonnement op discovery? Na een proefperiode van 7 dagen betaal je €3,99 per maand of €39.99 per jaar voor Entertainment. Entertainment & Sport is zonder een proefperiode van 7 dagen, dit abonnement kost €5,99 per maand of €59,99 per jaar. Volg de volgende stappen als je al klant bent: Ga naar https://www.discoveryplus.com/nl en log in.

Men kan zich ook afvragen: welke abonnementen discovery plus?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien het ontdekkingsproces plus abonnementsdienst zal variëren afhankelijk van de specifieke behoeften van de abonnee. In het algemeen zal een discovery plus abonnementsdienst echter toegang bieden tot een breder scala van inhoud dan een traditionele abonnementsdienst, alsmede aanvullende functies zoals gepersonaliseerde aanbevelingen en de mogelijkheid om inhoud op te slaan en te delen. Daarvan, hoe kan ik mijn videoland account opzeggen? Als u uw Videoland-account wilt opzeggen, kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met de klantenservice.

Gerelateerde artikelen

Welke abonnementen Discovery Plus?

Discovery Plus kost $3 per maand.

Daarvan, hoe kan ik discovery plus op tv kijken?

Discovery Plus op televisie

Discovery Plus is te bekijken op alle apparaten met internetverbinding. Installeer de app van Discovery+ op je Samsung smart-tv. Als er geen app beschikbaar is, gebruik een Chromecast om de beelden te streamen vanaf je tablet naar de televisie.
Is Discovery Plus gratis? Zodra je bij discovery+ bent geregistreerd kun je tijdens de proefperiode alles gratis bekijken, maar na deze periode kun je programma's alleen bekijken met een betaald abonnement.

Wat dit betreft, is er reclame op discovery plus?

Zelf ben ik fan van de misdaadseries van Discovery ID. Het voordeel van deze app is dat je de series zonder reclame kunt kijken en dat er afleveringen op staan die ik nog niet heb gezien. Er staan bijvoorbeeld ook documentaires op over een bekende moord of misdaden van een bekend persoon. Wat kan je allemaal kijken op Discovery Plus? Discovery Plus is een streamingdienst waarop je documentaires, realityseries en andere programma's van de zenders van Discovery kunt bekijken. De dienst is in Nederland beschikbaar via de website discoveryplus.nl of via apps voor smartphones, tablets, smart TVs en streamingmediaspelers.

Dienovereenkomstig, waar kan ik discovery plus vinden?

Momenteel is Discovery Plus nog niet in Nederland verkrijgbaar. Je kunt de app wel downloaden via de App Store of Google Play, maar je zal geen toegang hebben tot de inhoud. Er is nog geen officiële aankondiging gemaakt wanneer Discovery Plus wel in Nederland beschikbaar zal zijn.

Door Margarethe

Vergelijkbare artikelen

Wat kost een abonnement op Discovery Plus? :: Kan niet inloggen op Google-account telefoon?
Handige links