Huis > K > Kan Niet Inloggen Op Google-Account Telefoon?

Kan niet inloggen op Google-account telefoon?

Mensen met een telefoon die werkt op Android 2.3.7 (Gingerbread) of ouder kunnen vanaf 27 september niet meer inloggen bij hun Google-account. Dat blijkt uit een hulpdocument van het bedrijf.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Wie zendt Discovery uit?

Tv-zender Discovery is beschikbaar bij Ziggo, T-Mobile, KPN, Online, Caiway, Youfone, Budget en DELTA. Waar zit Discovery op KPN? Indien je een Smart TV hebt, heb je (mogelijk) de Discovery+ app op je Smart TV staan. Via de website https://www.discoveryplus.nl/ ook te bereiken/gebruiken. KPN biedt de Discovery+ app (nog) niet aan via de tv-ontvanger. (P) = zit in het Pluspakket.

Waarom kan ik Discovery Plus niet streamen?

Er zijn een paar redenen waarom je Discovery Plus misschien niet kunt streamen. Ten eerste, zorg ervoor dat je een sterke internetverbinding hebt. Als je een mobiele dataverbinding gebruikt, moet je misschien naar een andere locatie verhuizen of verbinding maken met een Wi-Fi-netwerk.
Ten tweede is Discovery Plus misschien niet beschikbaar in uw regio. Om te controleren of het beschikbaar is waar u woont, gaat u naar discoveryplus.com en voert u uw postcode in.
Als Discovery Plus in uw regio beschikbaar is en u nog steeds problemen heeft met streamen, neem dan contact op met de Discovery Plus-klantenservice voor hulp. Hoeveel kost een abonnement op Discovery Plus? Een abonnement op Discovery Plus kost momenteel 4,99 dollar per maand, of 49,99 dollar per jaar.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoeveel accounts op Discovery Plus?

Vier mensen kunnen via één account tegelijkertijd discovery+ kijken. Je kunt dus op vier schermen tegelijkertijd kijken. Het is ook mogelijk om individuele gebruikersprofielen aan te maken. Welke sporten Discovery Plus? Welke sporten zijn beschikbaar op discovery+?

Stream alle live sporten van Eurosport 1 en Eurosport 2, inclusief de Tour de France, Grand Slam Tennis, wintersporten, UFC en PGA Golf Tour en kijk aanvullend bonus streams en highlights om niets van jouw favoriete sporten te missen.

Hoe krijg ik Disney plus op Ziggo?

Helaas is het momenteel nog niet mogelijk om de applicatie van Disney Plus op een mediabox van Ziggo, KPN of een andere provider te gebruiken. Wel zijn er geruchten bij deze providers dat dit net als voor Netflix en Videoland in de nabije toekomst ook een optie zal zijn. Dit in overweging nemend, wat kost een abonnement op disney plus? Een abonnement op Disney+ kost €6,99 per maand, of €69,99 per jaar. Als je je aanmeldt voor een jaarabonnement krijg je twee maanden gratis.

Welke streamingdienst kiezen?

In Nederland zijn er verschillende streamingdiensten beschikbaar, zoals Netflix, Hulu, Amazon Prime Video en HBO. De keuze hangt af van wat je precies wilt gaan kijken. Als je alleen toegang wilt tot films en tv-series, kun je kiezen voor Netflix of Hulu. Als je echter ook toegang wilt hebben tot live sport en andere tv-programma's, kun je beter kiezen voor Amazon Prime Video of HBO.

Door Magas

Vergelijkbare artikelen

Kun je Discovery Plus makkelijk opzeggen? :: Is er reclame op Discovery Plus?
Handige links