Huis > K > Kan Je Discovery Plus Maandelijks Opzeggen?

Kan je Discovery Plus maandelijks opzeggen?

Wat is de opzegtermijn van Discovery Plus? Bij Discovery Plus heb je een opzegtermijn van 1 maand bij een maand abonnement. Na het opzeggen, kun je tot het einde van je facturering gebruikmaken van Disney Plus.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je Apple TV opzeggen?

U kunt een abonnement op uw Apple TV annuleren door 'Gebruikers en accounts' te selecteren en vervolgens 'Abonnementen' te kiezen.

Mensen vragen ook: kan je discovery plus gratis kijken?

Zodra je bij discovery+ bent geregistreerd kun je tijdens de proefperiode van 7 dagen alles gratis bekijken, maar na deze periode kun je programma's alleen bekijken met een betaald abonnement. Tijdens het afsluiten van een abonnement wordt er vermeld of een proefperiode geldig is. Dienovereenkomstig, hoe zeg ik mijn discovery plus abonnement op? Opzeggen Discovery Plus

  1. Open de website van Discovery Plus.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op het persoonicoontje.
  3. Klik onder het kopje 'Jouw account' op de optie 'Abonnement'
  4. Klik op de knop 'Annuleer jouw abonnement'
  5. Klik op 'Ja, ik zeg mijn abonnement op'

En nog een vraag, hoe abonnement discovery plus?

Subscription discovery plus is een hulpmiddel waarmee u uw abonnementsdiensten kunt vinden en beheren. Het biedt een manier om al uw abonnementen op één plaats te zien, uw uitgaven bij te houden en indien nodig diensten te annuleren of te wijzigen. Hoe kan je Amazon Prime opzeggen? Om Amazon Prime op te zeggen, ga naar Uw Account > Uw Prime Lidmaatschap en klik op de knop "Lidmaatschap beëindigen".

Gerelateerde artikelen

Welke abonnementen Discovery Plus?

Discovery Plus kost $3 per maand.

Hoe zeg je Prime video op?

Amazon Prime abonnement opzeggen met Android:

  1. Open de Google Play Store app en kijk of je bent ingelogd met het juiste account.
  2. Druk op 'Menu'
  3. Kies 'Abonnementen'
  4. Selecteer 'Amazon Prime'
  5. Kies nu 'Abonnement opzeggen' en druk vervolgens op 'Bevestigen'. Je abonnement is nu opgezegd.
Bovendien, hoe krijg je discovery plus op je tv? Discovery+ op TV: zo kun je via de televisie kijken!
  1. Download de app voor discovery+ op je Smart TV.
  2. Stream discovery+ via een Chromecast of Apple TV vanaf je mobiel, tablet of laptop.
  3. Deel je scherm via een HDMI-kabel.
  4. Kijk via een webbrowser op je televisie.

Wat kost Discovery Plus Bij ziggo?

De maandelijkse kosten van Discovery Plus bedragen € 3;99 voor het Entertainment abonnement en € 5,99 voor het Entertainment & Sport abonnement. Lees hier meer. Is er app van Discovery+ op de tv bij Ziggo en KPN? Ziggo heeft sinds begin dit jaar een nieuwe samenwerking met Discovery. En nog een vraag, hoe kijk je discovery plus op ziggo? Discovery Plus is een online streamingdienst waar je verschillende Discovery-programma's kunt bekijken. Je kunt Discovery Plus op verschillende manieren bekijken, waaronder op je computer, smartphone of tablet.
Om Discovery Plus op je computer te bekijken, heb je een internetverbinding en een web browser nodig. Ga naar de Discovery Plus website en log in met je Discovery Plus account. Vervolgens kun je de programma's streamen die je wilt bekijken.
Om Discovery Plus op je smartphone of tablet te bekijken, heb je de Discovery Plus app nodig. Je kunt de app gratis downloaden in de App Store of Google Play Store. Log vervolgens in met je Discovery Plus account en je kunt direct aan de slag.

Wat is leuk op Discovery Plus?

Discovery Plus is een online videodienst die Nederlandse en Vlaamse gebruikers toegang geeft tot een scala aan documentaires en realityprogramma's. De dienst is onder andere te vinden op de website van Discovery Channel. Discovery Plus is eigenlijk een soort 'catch-up TV' voor de Discovery-zenders, maar dan online. De dienst bevat een aantal leuke en interessante documentaires en realityprogramma's. Zo kun je onder andere kijken naar 'How It's Made', 'Man vs. Wild' en 'MythBusters'. Ook zijn er een aantal leuke Nederlandse en Vlaamse programma's te vinden op Discovery Plus, zoals 'De Grote Restauratie', 'De Aarde Draait Door' en 'Geen Paniek'.

Door Ruskin

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel mensen kunnen op Discovery Plus? :: Hoe update ik Discovery Plus op tv?
Handige links