Huis > H > Hoe Update Ik Discovery Plus Op Tv?

Hoe update ik Discovery Plus op tv?

Stop de app en heropen de app. Verwijder de app en log opnieuw in. Sluit je TV en stroomvoer naar de TV af, wacht 10 seconden en sluit het weer aan. Controleer of er updates zijn in de Playstore voor discovery+

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke abonnementen Discovery Plus?

Discovery Plus kost $3 per maand.

Dit in overweging nemend, kan je terugkijken op discovery plus?

Heb jij je favoriete programma's en series van Discovery gemist en wil je ze terugkijken? Dat kan gelukkig bij de nieuwe streamingdienst discovery+, een video on demand-platform voor real-life entertainment, samen met andere zenders als TLC, Investigation Discovery, Animal Planet en meer. Je kunt ook vragen kan je discovery plus maandelijks opzeggen? Wat is de opzegtermijn van Discovery Plus? Bij Discovery Plus heb je een opzegtermijn van 1 maand bij een maand abonnement. Na het opzeggen, kun je tot het einde van je facturering gebruikmaken van Disney Plus.

Hoe verwijder je verder kijken Discovery Plus?

Als u Discovery Plus van uw account wilt verwijderen, kunt u dit doen door de accountpagina op de Discovery Plus-website te bezoeken en op de knop "Abonnement annuleren" te klikken. Dus, welk kanaal is discovery plus op ziggo? Discovery Plus is momenteel niet beschikbaar op Ziggo.

Gerelateerde artikelen

Wat is Android systeem update?

Je kunt het versienummer, het niveau van de beveiligingsupdates en het systeemniveau vinden in de app Instellingen. Als er updates beschikbaar zijn, krijg je meldingen. Je kunt zelf controleren of er updates zijn.

Waar kan ik Discovery op kijken?

Tv-zender Discovery is beschikbaar bij Ziggo, T-Mobile, KPN, Online, Caiway, Youfone, Budget en DELTA. Mensen vragen ook: welke sporten discovery plus? Welke sporten zijn beschikbaar op discovery+?

Stream alle live sporten van Eurosport 1 en Eurosport 2, inclusief de Tour de France, Grand Slam Tennis, wintersporten, UFC en PGA Golf Tour en kijk aanvullend bonus streams en highlights om niets van jouw favoriete sporten te missen.

Hoe krijg ik Disney plus op Ziggo?

Helaas is het momenteel nog niet mogelijk om de applicatie van Disney Plus op een mediabox van Ziggo, KPN of een andere provider te gebruiken. Wel zijn er geruchten bij deze providers dat dit net als voor Netflix en Videoland in de nabije toekomst ook een optie zal zijn. Dienovereenkomstig, hoe kun je discovery plus opzeggen? Om het abonnement op Discovery Plus te annuleren, kun je contact opnemen met de klantenservice. Zij zullen het abonnement dan voor je opzeggen.

Dit in overweging nemend, welke streaming diensten zijn er?

Er zijn veel streamingsdiensten beschikbaar, waaronder Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, Disney+, HBO Max en meer. Kijk voor een volledige lijst op de website van je favoriete streamingdienst.

Door Colline

Vergelijkbare artikelen

Kan je Discovery Plus maandelijks opzeggen? :: Wat kost een abonnement op Discovery Plus?
Handige links