Huis > W > Welke Programma's Op Discovery Plus?

Welke programma's op Discovery Plus?

Op Discovery Plus zijn de beste programma's van Discovery (Science), TLC, Animal Planet, HGTV, Food Network, Motortrend, ID, Paranormal en BBC te vinden. Zo kan je kijken naar de welbekende programma's als Chasing Classic Cars, Gold Rush, Say Yes to the Dress en de geliefde natuurdocumentaires van BBC.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je een programma in het dock?

Ik sleep een icoon naar het dock om apps toe te voegen. Ik laat de app eruit zodat hij vast blijft staan. Ik heb mijn match gevonden en wil de app uit mijn dock verwijderen. Ik sleep het pictogram omhoog om de app uit het dock te verwijderen.

Wat dit betreft, is discovery plus de moeite waard?

Vergeleken andere streamingdiensten in de markt is heeft Discovery Plus een mooie prijs. De meeste concurrenten zijn duurder. Alleen Amazon Video Prime en NPO Plus zijn maandelijks iets goedkoper. Hoeveel mensen kunnen op Discovery Plus? Vier mensen kunnen via één account tegelijkertijd discovery+ kijken. Je kunt dus op vier schermen tegelijkertijd kijken. Het is ook mogelijk om individuele gebruikersprofielen aan te maken.

Wat dit betreft, hoeveel kost een abonnement op discovery plus?

Een abonnement op discovery plus kost 4,99 dollar per maand. Kan je Discovery Plus op tv kijken? Ja, je kunt Discovery Plus op tv bekijken. U kunt het bekijken op een slimme tv waarop de app is geïnstalleerd, of u kunt een streamingapparaat gebruiken zoals een Roku of Amazon Fire TV Stick.

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Men kan zich ook afvragen: heeft ziggo ook discovery plus?

VodafoneZiggo en Discovery kondigen nieuwe samenwerking aan inclusief streamingdienst discovery+ Discovery, Inc. en VodafoneZiggo sluiten een nieuwe overeenkomst waardoor Ziggo klanten kunnen blijven genieten van de unieke content van Discovery met onder meer de zenders Discovery, Eurosport en TLC. En nog een vraag, is er reclame op discovery plus? Een abonnement op Dplay (binnenkort Discovery+) kost €39,99 per jaar of €3,99 per maand. Er is ook een gratis variant waarbij je een klein deel van het totale aanbod kunt kijken met reclames. Betaalde abonnementen kijken alles en reclamevrij.

Waar zit bij Ziggo Discovery Plus?

Zo is Discovery te zien op kanaal 17, TLC op kanaal 21, Investigation Discovery op kanaal 123, Discovery Science op 202, Animal Planet op 208, enzovoorts. Dit zijn allemaal kanalen die ook op de streamingdienst discovery+ te bewonderen zijn. Wat kost een abonnement op Disney plus? Een abonnement op Disney Plus kost 6,99 euro per maand, of 69,99 euro per jaar. Als je je aanmeldt voor een jaarabonnement, krijg je twee maanden gratis.

Men kan zich ook afvragen: kan je discovery plus maandelijks opzeggen?

Ja, je kunt Discovery Plus elke maand opzeggen. Je kunt je abonnement opzeggen via de website of de app. Als je je abonnement opzegt, blijf je tot het einde van de huidige maand gebruik maken van de dienst.

Door Capriola

Vergelijkbare artikelen

Wat is leuk op Discovery Plus? :: Waar zit bij Ziggo Discovery Plus?
Handige links