Huis > W > Waar Zit Bij Ziggo Discovery Plus?

Waar zit bij Ziggo Discovery Plus?

Zo is Discovery te zien op kanaal 17, TLC op kanaal 21, Investigation Discovery op kanaal 123, Discovery Science op 202, Animal Planet op 208, enzovoorts. Dit zijn allemaal kanalen die ook op de streamingdienst discovery+ te bewonderen zijn.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik discovery channel kijken?

Download de app voor Discovery+ op je Smart TV

De makkelijkste manier om op je televisie te kijken is om de discovery+ app van de streamingdienst op je Smart TV te installeren.
En nog een vraag, hoe update ik discovery plus op tv? Stop de app en heropen de app. Verwijder de app en log opnieuw in. Sluit je TV en stroomvoer naar de TV af, wacht 10 seconden en sluit het weer aan. Controleer of er updates zijn in de Playstore voor discovery+

Kan Discovery Plus op Chromecast?

Ja, Discovery Plus kan worden gecast naar een Chromecast. Open daarvoor de Discovery Plus-app op uw mobiele apparaat en tik op het cast-pictogram in de rechterbovenhoek. Selecteer vervolgens uw Chromecast in de lijst met beschikbare apparaten. Uw tv toont dan de Discovery Plus-app en u kunt bladeren en de inhoud selecteren die u wilt bekijken. Mensen vragen ook: heeft discovery plus een app? Ja, Discovery Plus heeft een app. Deze is beschikbaar voor iOS en Android toestellen. Met de app kunt u Discovery Plus inhoud op uw mobiele apparaat streamen.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Welke sporten Discovery Plus?

Welke sporten zijn beschikbaar op discovery+?

Stream alle live sporten van Eurosport 1 en Eurosport 2, inclusief de Tour de France, Grand Slam Tennis, wintersporten, UFC en PGA Golf Tour en kijk aanvullend bonus streams en highlights om niets van jouw favoriete sporten te missen.
Dienovereenkomstig, hoe kun je discovery plus opzeggen? Wist je dat discovery+ verschillende abonnementen heeft waarnaar je kunt upgraden of downgraden vanaf je Account? Neem contact op met onze klantenservice als je hier vragen over hebt. - Kies discovery+ en klik op 'Annuleer'.

Vervolgens, welke streaming diensten zijn er?

Internationale streamingdiensten

  • Amazon Prime Video. Wereldwijd is Amazon Prime Video een van de grootste on demand-streamingdiensten.
  • Apple tv+
  • Disney+
  • Mubi.
  • Netflix.
Vervolgens, hoe kun je disney plus op je tv kijken? Volgende, hoe kunt u Disney Plus op uw tv kijken? Er zijn twee manieren om Disney Plus op uw tv te kijken. Als u een Smart TV heeft, kunt u de Disney Plus-app gewoon downloaden vanuit de app store van uw tv. Als u geen Smart TV heeft, kunt u een streaming apparaat gebruiken, zoals een Roku of een Amazon Fire Stick.

Kan je Disney Plus voor 1 maand?

Ja, je kunt Disney Plus voor 1 maand afnemen. Kijk voor de prijzen op de website van Disney Plus.

Door Rye Mclevy

Vergelijkbare artikelen

Welke programma's op Discovery Plus? :: Welke programma op Discovery Plus?
Handige links