Huis > H > Hoe Kan Je Een Document Downloaden?

Hoe kan je een document downloaden?

Een kopie van een bestand downloaden

  1. Open het startscherm van Google Documenten, Spreadsheets, Presentaties of Formulieren op je computer.
  2. Open een document, spreadsheet of presentatie.
  3. Klik bovenaan op Bestand. Downloaden.
  4. Kies een bestandstype. Het bestand wordt naar je computer gedownload.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Waar kan ik mijn Downloads vinden?

Bestanden zoeken en openen

  1. Open de app Bestanden op je telefoon. Meer informatie over waar u uw apps kunt vinden.
  2. Je gedownloade bestanden worden weergegeven. Tik op Menu. om andere bestanden te zoeken. Als je wilt sorteren op naam, datum, type of grootte, tik je op Meer Sorteren op.
  3. Tik op een bestand om het te openen.
Dienovereenkomstig, waar kan ik mijn downloads vinden op samsung? Bestanden terugvinden
  1. Tik op Apps of veeg van onderen naar boven over het scherm voor het overzicht van alle apps.
  2. Tik op de map Samsung, Tools of Microsoft Apps.
  3. Tik op de app Mijn bestanden.
  4. Tik onder 'Categorieën' op Downloads.
  5. Hier staat een overzicht van alle gedownloade bestanden.

Hoe maak je van een Google document een pdf?

Er zijn een paar verschillende manieren om van een Google-document een pdf te maken. Eén manier is om naar Bestand > Downloaden als > PDF-document te gaan. Dit zal het Google-document als pdf-bestand downloaden naar uw computer. Een andere manier is om het document af te drukken en als printer "Opslaan als PDF" te kiezen. Dienovereenkomstig, waarom kan ik geen bestanden downloaden? De meest waarschijnlijke reden dat u geen bestanden kunt downloaden is dat er een probleem is met uw internetverbinding. Probeer uw computer of modem/router opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, probeer dan verbinding te maken met een ander Wi-Fi-netwerk of gebruik een ander apparaat om te zien of dat het probleem oplost. Als u nog steeds problemen hebt met het downloaden van bestanden, is het mogelijk dat de beveiligingsinstellingen van uw computer dit verhinderen. Controleer uw beveiligingsinstellingen en zorg ervoor dat deze niet zijn ingesteld om alle downloads te blokkeren.

Gerelateerde artikelen

Wat is een JPG document?

Het bekendste bestandstype voor foto's is de JPG. Een gecomprimeerd formaat is een JPG. Het kan gecomprimeerd of geplet worden genoemd.

Hoe kom ik aan een PDF-bestand?

Download het PDF-bestand en open het in Acrobat Reader DC of Acrobat DC. Klik met de rechtermuisknop (Windows) of Ctrl-klik (Mac OS) op de link naar het PDF-bestand. Kies de toepasselijke optie voor opslaan of downloaden voor uw browser: (Google Chrome) Link opslaan als. Daarvan, waar vind ik bestandsbeheer? Methode 2 van 2:

die je doorgaans in de apps-lade of het beginscherm kunt vinden. Je kunt het ook in de meldingenbalk vinden. Scrol omlaag en tik op Opslag. Dit opent een lijst met opslaglocaties op je Android, zoals de SD-kaart (als je er een hebt) en de interne opslag.

Dienovereenkomstig, waar staan de downloads op de iphone?

iOSje downloadsje

Waar staan de downloads op je iPhone of iPad?

  1. Open de app Bestanden.
  2. Tik op 'Blader'.
  3. Tik op 'iCloud Drive' en op 'Downloads' – dat is de app met de pijl naar beneden.
Hoe verwijder ik Downloads van mijn mobiel? Start door naar het downloadbestand te gaan dat u wilt verwijderen. Tik vervolgens op het downloadbestand en houd het ingedrukt. Er verschijnt nu een menu met de optie "Verwijderen". Tik op deze optie om het downloadbestand te verwijderen.

Dit in overweging nemend, hoe kan ik mijn bestanden openen?

De bestanden die u wilt openen, bevinden zich mogelijk in een map op uw computer. Om de map te openen, klikt u op de knop 'Start' in de linkeronderhoek van het scherm. Vervolgens klikt u op 'Computer'. In het venster 'Computer' klikt u op de drive waarop de map is opgeslagen (vaak is dit de C-drive). Wanneer u de drive hebt geopend, kunt u de map zoeken waarin de bestanden zich bevinden. Als u de map hebt gevonden, klikt u erop om de bestanden te openen.

Door Czarra Dodier

Vergelijkbare artikelen

Wat valt er onder documenten en gegevens op iPhone? :: Wat is inscannen?
Handige links