Huis > W > Wat Valt Er Onder Documenten En Gegevens Op Iphone?

Wat valt er onder documenten en gegevens op iPhone?

Documenten en gegevens: offline leeslijst van Safari, bestanden die in geïnstalleerde apps worden bewaard en ander materiaal in apps zoals contacten, agenda's, berichten en e-mails (en bijbehorende bijlagen).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe zet ik bestanden op mijn iPad?

Sleep bestanden vanuit een map of venster naar de documentenlijst om ze naar het apparaat te kopiëren. U kunt ook klikken op 'Voeg toe' in de documentenlijst in iTunes, het bestand of de bestanden opzoeken die u vanaf de computer wilt kopiëren en vervolgens klikken op 'Voeg toe'. Trouwens, hoe verwijder ik documenten en gegevens van mijn iphone? Lanceren Instellingen app op het startscherm van je iPhone, dat is een versnellingspictogram op een grijze achtergrond. Daarna kun je tikken Algemeen optie. Zodra u de optie "Opslag en iCloud" in de algemene map ziet, tikt u erop verwijder documenten en gegevens.

Dit in overweging nemend, waar kan ik de documenten vinden?

Er zijn een paar plaatsen waar u kunt zoeken naar de documenten die u nodig hebt. De eerste plaats om te controleren is de website van het bedrijf of de organisatie waarin u geïnteresseerd bent. Zij kunnen een sectie hebben met formulieren en documenten. Een andere plaats om te zoeken zijn online databanken die formulieren en documenten uit verschillende bronnen verzamelen. Ten slotte kunt u proberen naar specifieke documenten te zoeken met een zoekmachine als Google. Bovendien, waar kan ik mijn documenten vinden? Er zijn een paar manieren om uw documenten te vinden. De eerste plaats om te controleren is de map "Documenten" of "Mijn documenten" van uw computer. Als u uw documenten daar niet kunt vinden, probeer dan op uw computer te zoeken naar de bestandsnaam of trefwoorden. Als u uw documenten nog steeds niet kunt vinden, controleer dan eventuele e-mailaccounts die u hebt gebruikt om het document te verzenden of te ontvangen. Ten slotte, als u uw documenten nog steeds niet kunt vinden, neem dan contact op met de persoon die het document heeft verzonden of met u heeft gedeeld en vraag om een kopie.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Je kunt ook vragen waar vind ik bestanden op mijn iphone?

In de Bestanden-app vindt u: Bestanden op de iPhone, iPad of iPod touch die u gebruikt. Bestanden in iCloud Drive, inclusief uw Pages-, Numbers- en Keynote-documenten. Bestanden in andere cloudvoorzieningen en -apps, zoals Box, Dropbox, OneDrive, Adobe Creative Cloud, Google Drive enzovoort. Dienovereenkomstig, hoe maak je meer ruimte vrij op je iphone? Je kunt deze optie als volgt aan- en uitzetten:

  1. Open Instellingen op je iPhone of iPad;
  2. Tik op Algemeen;
  3. Kies iPhone-opslag;
  4. Tik op apps die je niet of nauwelijks gebruikt;
  5. Kies 'Ruim op' om de ruimte die de app in beslag neemt vrij te maken.

Dit in overweging nemend, wat zijn ios bestanden?

Om de aanbeveling te accepteren, klik je op de knop. iOS-bestanden: Hier worden iOS-reservekopieën en firmwarebestanden afzonderlijk weergegeven. Om een onderdeel te verwijderen, selecteer je het onderdeel en klik je vervolgens op 'Verwijder'. Hoe bestanden op iPad zetten zonder iTunes? There are a few ways to put files on your iPad without iTunes. One way is to use a cloud service like Dropbox or Google Drive. You can upload files to your account on these services, and then download them onto your iPad. Another way is to email the files to yourself and then open them on your iPad.

Hoe kan ik mijn bestanden openen?

De bestanden openen is heel eenvoudig. Er zijn twee manieren om dit te doen. De eerste is door het bestand te openen met het programma dat u gebruikt om het te maken. De tweede is door het bestand te openen met een teksteditor, zoals Notepad of Wordpad.

Door Carl Kleinknecht

Vergelijkbare artikelen

Wat zijn documenten en gegevens op iPhone? :: Hoe kan je een document downloaden?
Handige links