Huis > H > Hoe Kan Ik Een Document Scannen?

Hoe kan ik een document scannen?

Een document scannen

  1. Open de Google Drive-app .
  2. Tik rechtsonder op Toevoegen .
  3. Tik op Scannen .
  4. Maak een foto van het document dat je wilt scannen. Het scangebied aanpassen: tik op Bijsnijden . Foto opnieuw maken: tik op Huidige pagina opnieuw scannen .
  5. Tik op Gereed. als je klaar bent om het document op te slaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een JPG document?

Het bekendste bestandstype voor foto's is de JPG. Een gecomprimeerd formaat is een JPG. Het kan gecomprimeerd of geplet worden genoemd.

Waar zit de scanner op de iPhone?

De codescanner openen vanuit het bedieningspaneel

  1. Tik in Instellingen op 'Bedieningspaneel' en tik op. naast 'Codescanner'.
  2. Open het bedieningspaneel, tik op de codescanner en houd de iPhone zo dat je de code op het scherm ziet.
  3. Voor meer licht tik je op de zaklamp om deze in te schakelen.
Kan ik documenten scannen met iPhone? Een document scannen

Open Notities en selecteer een notitie of maak een nieuwe. Plaats uw document in het zicht van de camera. of op een van de volumeknoppen. Sleep vervolgens de hoeken om de scan aan te passen aan de pagina en tik op 'Behoud scan'.

Hoe scan ik een document in PDF?

Er zijn een paar verschillende manieren om een document in PDF te scannen. De meest gebruikelijke manier is het gebruik van een scansoftware die compatibel is met PDF-bestanden. Bij veel scanners is deze software al geïnstalleerd.
Als uw scanner geen PDF-scanmogelijkheden heeft, kunt u een gratis online PDF-converter gebruiken. Upload gewoon uw gescande document naar de converter, en hij zal een PDF-bestand uitvoeren. Dienovereenkomstig, hoe kan ik een document scannen en opslaan op de computer? Het antwoord hangt af van het type scanner dat u hebt en de software die u gebruikt. In het algemeen kunt u echter een document scannen door de scanner te openen en het document met de bedrukte zijde naar beneden op het scannerbed te leggen. Vervolgens opent u de scansoftware op uw computer en selecteert u het documenttype en de gewenste scaninstellingen. Zodra u de instellingen hebt geselecteerd, kunt u op de scanknop klikken en wordt het document gescand en op uw computer opgeslagen.

Gerelateerde artikelen

Wat is een SVG document?

Een sva-bestand is een grafisch bestand dat gebruik maakt van een tweedimensionaal grafisch formaat dat is gecreëerd door het World Wide Web Consortium. De afbeeldingen worden beschreven met een tekstindeling.

Dus, hoe kan ik een document scannen en opslaan?

Geavanceerde modus

  1. Laad uw document.
  2. Open ControlCenter.
  3. Klik op het tabblad Scan.
  4. Klik op de knop Bestand.
  5. Klik op de keuzelijst Type Bestand en kies vervolgens PDF (*.
  6. Kies in het veld voor de scanlocatie het keuzerondje Map en selecteer vervolgens de map waarin u de gescande documenten wilt opslaan.
Hoe kan ik met mijn telefoon een QR-code scannen? Stap 2: Scan de QR-code
  1. Open de ingebouwde camera-app op uw geschikte Android-telefoon of -tablet.
  2. Richt de camera op de QR-code.
  3. Tik op de banner die op uw Android-telefoon of -tablet wordt weergegeven.
  4. Volg de instructies op het scherm om het inloggen te voltooien.

Men kan zich ook afvragen: wat is een goede gratis qr-code scanner?

QR & Barcodescanner is een essentiële app voor elk Androidtoestel. QR & Barcodescanner / QR codelezer is enorm gemakkelijk om te gebruiken; richt je camera gewoon op de QR of barcode die je wilt scannen en de app zal het automatisch detecteren en scannen. Mensen vragen ook: waarom scant mijn iphone geen qr-code? Er zijn een aantal redenen waarom een iPhone soms niet in staat is om een QR-code te scannen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de iPhone-camera niet scherp genoeg is, waardoor de QR-code niet goed wordt gelezen. Ook kan het zijn dat de code te donker of te licht is, waardoor de iPhone er niet in slaagt om de code te lezen. Soms kan het ook helpen om de code naderhand nog een keer te scannen.

Daarvan, wat is de beste scanner app voor iphone?

De beste scanner-app voor de iPhone is Scanbot. De app is gemakkelijk te gebruiken en kan een hoge kwaliteit scannen leveren.

Door Vallo Hodgkinson

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je scannen met een printer? :: Wat is de beste gratis scanner app?
Handige links